Секрети селебріті: як отримати ідеальну шкіру за допомогою макіяжу

Макіяж голлівудських зірок і селебріті часто викликає захват. До того ж не тільки для сценічних образів і фотосесій — їхні повсякденні look`и хоч і менш яскраві, але від цього не менш елегантні та бездоганні. Як їм це вдається? Секрет у дорогій косметиці, правильно виставленому світлі для фото чи в інстаграмних фільтрах? Насправді першорядну роль у створенні ідеального селфі (а з ним — і всього образу) відіграє техніка макіяжу.

4-Які-хитрощі-в-мейкапі-використовують-топові-візажисти

Які хитрощі в мейкапі використовують топові візажисти й самі зірки? Як їм вдається домогтися ефекту досконалої шкіри, навіть якщо це не зовсім так? Пропонуємо вчитися у найкращих. Підгляньмо лайфхаки, які використовує у своїй роботі Мері Філліпс — візажистка JLo, Дуа Ліпи, Гейлі Бібер, Кендал Дженнер і Пенелопи Крус, а також б’юті-блогерка з 2-мільйонною аудиторією.

Цікаво на тему: 8 бюджетних тональних засобів, які тебе здивують

1-Секрети-селебріті

@maryphillips

2-Секрети-селебріті

@maryphillips

3-Секрети-селебріті

@maryphillips

Шукай EVA Blog в Instagram

Важливість догляду та підготовки шкіри

Це база, про яку говорять, напевно, з кожної праски, але вона дійсно важлива. Щоб декоративна косметика завжди лягала ідеально, шкіра має бути ретельно підготовленою — добре очищеною, тонізованою, зволоженою і без лущення.

5-Важливість-догляду-та-підготовки-шкіри

Другий обов’язковий пункт — це регулярність догляду. Недостатньо використовувати пінку, ексфоліант, тонік і крем тільки перед макіяжем, це має бути основою твоєї б’юті-рутини. Систематичність — запорука здоров’я і краси твоєї шкіри. Попри те, що у зірок є доступ до передових косметологічних технологій, вони ретельно доглядають за собою щодня, про що часто говорять і демонструють у своїх соцмережах. Тож не думай, що вся їхня краса — це пластичний хірург та ін’єкції.

Цікаво на тему: Тільки нікому: лайфхаки домашнього догляду за собою

Не забувай про праймер

Дехто вважає, що база для макіяжу — це зайвий «прошарок» у макіяжі й до того ж додаткова стаття витрат, чим точно можна знехтувати. Однак Мері Філліпс із цим судженням не згодна і в роботі використовує праймери доволі часто. Обраний за типом шкіри та з урахуванням бажаного ефекту, цей засіб допомагає створити якісну основу під макіяж, його «фундамент».

6-Не-забувай-про-праймер

Для жирної та комбінованої шкіри гарно підійдуть «затірки» для пор і матувальні продукти, які допоможуть вирівняти текстуру, позбутися блиску, приховати розширені пори та дрібні заломи, а для нормальної, сухої та зрілої — розгладжувальні та зволожувальні продукти, здатні надати легкого сяйва.

Рекомендовані продукти:

Underpainting — топовий тренд у макіяжі обличчя

Мері Філліпс є амбасадором техніки underpainting, яку хвацько підхопили соцмережі. Її повторюють і блогери, і візажисти, і селебріті, і всі ті, хто стежить за трендами в макіяжі. Якщо років так 8 тому в моді був агресивний контуринг у стилі Кім Кардаш’ян і багато хто копіював його, то сьогодні тенденції концентруються на натуральності.

7-Underpainting

Що пропонує пані Філліпс? Візажистка переконана, що обличчя однозначно не повинно бути плоским, без тіней, але водночас мати природний вигляд. Такого ефекту можна домогтися, якщо робити контуринг під тональний засіб, а не зверху, як це було модно у 2016-му.

Цікаво на тему: Як візуально зменшити ніс за допомогою макіяжу?

На підготовлену шкіру нанеси праймер. Потім — кремовий скульптор або бронзер на зону під вилицями, скроні та зовнішні боки чола, нижню щелепу, бокові частини носа до основи брів, під брову і в складку повіки. Хайлайтером з дуже дрібним шимером заповни зону між нижньою щелепою і вилицями та від зовнішніх куточків очей до скронь, формуючи спрямовані вгору лінії (це створить ліфтинг-ефект), а також спинку носа і центр чола. Консилер нанеси під внутрішніми та зовнішніми куточками очей і навколо носа. А тепер візьми пухнастий пензлик з невеликою кількістю тону (краще обирати стійкий продукт) і м’яко розтушуй контуринг. Тепер можна нанести кремові рум’яна трохи вище вилиць і на спинку носа.

@makeupbymaryphillips Lmk if you try it this way! #underpainting #underpaintingmakeup ♬ original sound – Mary Phillips

Ось так underpainting адаптувала для себе Дженіфер Лопез. Як бачиш, усе доволі просто, але водночас мейк має вигляд просто на мільйон.

@victorialyn @jlo Light Bulb Contouring Technique!💡#Underpainting always gives the most glowy finish!! #makeup #beauty #contour ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Для цього макіяжу взагалі не потрібна пудра. Але якщо шкіра схильна до жирності, обмежся тільки центром чола, крилами носа, носогубною складкою, зоною під очима і вздовж нижньої щелепи. Ось так це пропонує робити сама Мері Філліпс.

@makeupbymaryphillips where i usually apply powder and where i leave alone especially if i’m going for a more natural / glowy look! #settingpowdermakeup #settingmakeup #makeuptips #makeuptechnique ♬ original sound – Mary Phillips

Обличчя має зберігати природний блиск, який забезпечують кремові засоби. Пам’ятай, що стійкості макіяжу додасть праймер і формула самих продуктів, а за бажання його можна завершити фіксувальним спреєм.

Рекомендовані продукти:

Секрет макіяжу без тону від Мері Філліпс

Бувають моменти, коли немає часу або настрою на повноцінний макіяж, а отримати гарний колір обличчя і виглядати свіжо хочеться. Мері Філліпс пропонує опустити «багатоходівку» з контурингу, тону і пудри, а скористатися для денного образу лише двома відтінками консилера. Цей лайфхак спрацює на добре підготовленій шкірі з попередньо нанесеним праймером.

8-Секрет-макіяжу-без-тону-від-Мері-Філліпс

Цікаво на тему: Як визначити форму обличчя і підібрати макіяж?

Один із консилерів варто вибрати на відтінок світліший за свою шкіру — він послужить для висвітлення зони під очима і вилицями, центру чола, носа і підборіддя, а також для маскування дрібних недосконалостей. Другий же має бути темнішим, за кольором наближений до скульптора або бронзера. Як ти вже напевно здогадалася, його потрібно використовувати як контуринг: на вилицях, бічних і верхньому боці чола, над верхньою губою, уздовж щелепи та на крилах носа.

@makeupbymaryphillips My concealer only makeup routine with @Lancôme Care & Glow Serum Concealer #lancomepartner #TIUSerumConcealer #glowwithcare #concealertutorial ♬ original sound – Mary Phillips

До слова, фаворитами Мері Філліпс є стійкі консилери Lancome Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer і L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer. У роботі з ними вона використовує пензлі — великий пухнастий для розтушовування світлого відтінку, компактний і пружний для нанесення темного і дуофібру для змішування і фінальних штрихів. Втім, для цієї техніки можна використовувати й вологий спонж.

9-мейк

Для такого мейку також не варто використовувати пудру — багато консилерів добре фіксуються на шкірі самостійно, ну, і не забувай, що праймер також додасть стійкості. Потім профарбуй брови олівцем і уклади гелем, додай туш на вії та блиск для губ, і повсякденний макіяж за 5 хвилин готовий. Прекрасний і швидкий варіант на кожен день!

Не забувай про ретельний догляд і використання праймера та обов’язково спробуй вищеописані техніки для створення ефекту ідеальної сяйнистої шкіри. Можливо, вони так тобі сподобаються, що інші захочеться відкласти на безвік. 😉

Читай також:

16 Березня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Як завжди дуже цікава та корисна стаття 🙌🏻💖Класна підбірка відео майстер-класів з макіяжу.Багато цікавих деталей та корисних секретиків.💖💖💖

Рекомендовані статті