Зворотна стрілка — новий тренд у макіяжі

Селебріті та модні покази часто задають тренди не тільки на одяг і аксесуари, а й на макіяж. Так було з білою тушшю, густими зачесаними догори бровами, неоновими тінями, агресивною підводкою в стилі гранж і ще цілою купою екстравагантних фішок, які перекочували спочатку в соцмережі, а потім і в наше життя. Цю долю розділила і зворотна стрілка, яку також називають «котяче око навпаки». На відміну від багатьох подіумних тенденцій, це досить носибельна техніка макіяжу, яку можна адаптувати і під денний look, і під образ на вихід. І сьогодні ми розповімо про те, як і чим можна створити такий мейк.

Час читання: 3 хвилини та соковита груша 🍐

статья доступна на русском языке

Стрілки навпаки

Цікаво на тему: Макіяж зі стрілками: лайфхаки та покрокова інструкція

Стрілки навпаки — що це за техніка?

Фішка макіяжу зі зворотною стрілкою полягає в зміщенні акценту з верхньої повіки на нижню. Залежно від інтенсивності кольору і форми, можна створити як ефектний драматичний образ, так і більш спокійний, з яким без проблем можна вирушити в офіс або на каву з подругою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Silvi Guzmán (@makeupbysilviguz)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lumhiriel | Beauty Content Creator ☁️ (@alessandratassonee)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ania Szlaga • makeup & beauty content creator (@a.niaszlaga)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от AGUS GUERREIRO Makeup Artist (@agusguerreiro_)

Гарна зворотна стрілка і в яскравих кольорах. У цьому разі вона претендує на звання головного акценту в макіяжі та не потребуватиме додаткових підсилень у вигляді яскравих губ або насиченого контурингу.

Цікаво на тему: Мистецтво збільшення очей за допомогою макіяжу

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Giovanna Visnardi (@giovanna.visnardi)

Головний плюс зворотної стрілки полягає в тому, що це універсальна техніка, яка підходить для будь-якої зовнішності. З її допомогою можна підкоригувати розріз очей, надавши йому модну «котячу» форму, і зробити погляд більш виразним і глибоким. І, попри гадану складність виконання, на ділі повторити такий макіяж косметикою, яка у тебе є, досить просто.

Шукай EVA Blog в Instagram

Денний образ зі зворотною стрілкою

Якщо хочеш створити трендовий макіяж з акцентом на нижній повіці, пропонуємо тобі покрокову інструкцію з його виконання і відео для наочності.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lillian Babaian (@lillianbabaian)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от (@byjeannine)

Цікаво на тему: Чим відрізняється кайал від звичайного олівця для очей

  1. Підготуй шкіру повік. Нанеси на неї тональний засіб або консилер, зафіксуй пудрою або скористайся праймером.
  2. За допомогою тіней і пухнастого пензля промалюй складку і створи форму майбутнього макіяжу на верхній і нижній повіці. Для денного мейку краще вибирати м’які відтінки — світло-коричневий, тауп, персиковий або пильно-рожевий.
  3. Чорним кайалом промалюй слизову і лінію росту вій на нижній повіці. Візьми невеликий пружний пензлик, трохи розтушуй пігмент і виведи форму майбутньої стрілки. Для створення димчастого ефекту, поверх кайала нанеси чорні або коричневі тіні та м’яко розтушуй. Цей прийом також допоможе зафіксувати колір.
  4. Щоб намалювати гострі хвостики стрілки на внутрішньому і зовнішньому куточку очей, використовуй чорний маркер. Також підводкою можна злегка підвести лінію росту верхніх вій.
  5. Тушшю гарненько профарбуй вії, особливо приділяючи увагу нижнім. Можна навіть у два шари. А для wow-ефекту можеш використовувати накладні вії. За бажання можеш додати трохи шимерних тіней кольору шампань на рухому повіку, і твій стильний денний мейк готовий.

Рекомендовані засоби:

Вечірній мейк

Техніка виконання денного і вечірнього макіяжу схожа, але є деякі хитрощі, які допоможуть тобі створити більш святковий образ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SUGAR Cosmetics (@trysugar)

  1. Підготуй шкіру повік як зазвичай. Чорним кайалом промалюй слизову і відведи його на нижню повіку. У вечірньому макіяжі лінія може бути ширшою. Щільно набитим пензлем розтягни пігмент і виведи стрілку. Заповни міжвійковий простір на верхній повіці.
  2. Коричневими тінями розтушуй кайал. Додай лайнер, щоб зробити стрілку більш інтенсивною і яскравою.
  3. На рухому повіку додай бронзові або коричневі шимерні тіні, а ще трохи хайлайтера під брову та у внутрішній куточок очей. Використовуй туш і накладні вії, зроби яскраві губи — і ти готова блищати на наймоднішій вечірці!

Рекомендовані засоби:

Як бачиш, макіяж зі зворотною стрілкою простий у виконанні, але при цьому має ефектний вигляд на будь-якій зовнішності. Якщо чорний для тебе занадто радикальний колір, спробуй використовувати коричневий або темно-сірий. А якщо занадто нудний, обирай більш соковиті відтінки — зелений, синій, фіолетовий, матовий або з металічним блиском.

Цікаво на тему: Макіяж для вечірки: знайдіть свій рівень сміливості

Надихайся, експериментуй і підкорюй світ одним своїм поглядом!

Читай також:

14 Серпня / 2023 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *