ТОП продажів червня: що цікавило красунь у перший місяць літа?

Перший місяць літа досить суттєво вплинув на пріорітети красунь у виборі косметики та засобів для догляду за собою. Початок спеки та підготовка до відпочинку спонукали звернути більше уваги на стан волосся, безпечність засмаги та виразність погляду. У продовженні серії статей ТОП продажів  ділимося спостереженнями, які саме товари користувалися попитом у червні.

Засоби для догляду за волоссям: ТОП червня

Здорове та сяюче волосся – безперечна окраса образу. Погодьтеся, важно виглядати спокусливою німфою, якщо зачіска нагадує про домовика Кузю з дитячого мультика. Тож досить логічно, що у червні в ТОП продажів потрапили шампуні, маски та бальзами для волосся. 

  • Шампуні

Wella Pro Series для об’єму очищує волосся без обтяження, завдяки чому локони зберігають пружність, не пересушуються та не перетворюють зачіску на кульбабу;

Wella Pro Series для фарбованого волосся допомагає захистити колір від вигорання під спекотними сонячними променями;

Wella Pro Series для блиску волосся гарно піниться та активно очищує від стайлінгових засобів, а завдяки зволожуючим компонентам попереджає ламкість та посічені кінчики.

Wella Pro Series для інтенсивного відновлення та догляду за волоссям  допоможе покращити стан локонів після активного впливу сонячних променів.

  • Бальзам-ополіскувач 

Wella Pro Series для інтенсивного відновлення та догляду за волоссям підсилює результат дії шампуню.

  • Відновлююча крем-маска 

Brelil NUMERO є частиною лінійки з витяжкою вівса. Ця маска допоможе збагатити волосся корисними речовинами, надати локонам пружності, покращити стан шкіри голови. 

 

Топ продажів товарів для догляду за собою

Турбота про стан шкіри та її захист від надмірного впливу ультрафіолету – ще одна важлива частина стильного вигляду. Особливо актуальним стає це питання влітку, коли спроба сховати недоліки за щільним тоном та довгим вбранням принесе більше проблем, ніж користі. Тож не дивно, що у ТОП продажів потрапляють засоби по догляду за собою.

  • Засоби для очищення обличчя

Міцелярна вода Garnier  Skin Naturals  є популярним засобом для очищення шкіри, а упаковки різного об’єму допомагають підібрати максимально економічний варіант. Але пам’ятайте: після використання міцелярки обов’язково треба продовжити вмивання.

Гель Garnier Основний догляд  підійде для комбінованого та нормального типу шкіри. Гель має приємний аромат та не викликає відчуття стягнутості чи плівки. 

 

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: ОСОБЛИВОСТІ ЩОДЕННОГО ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ 

  • Гелі для душу

Крем-гель для душа Nivea Карамболь має приємний фруктовий аромат, дбайливо очищує, не порушує природній рівень pH. 

Гель для душа Le Petit Marseillais Мандарин та Лайм подобається красуням, що надають перевагу яскраво вираженим, насиченим  цитрусовим ароматам.

Гель для душа Nivea Зволоження та догляд з маслом мигдаля та зволожуючою формулою HYDRA IQ не лише очищає, а ще й доглядає за вашою шкірою. Він обов’язково сподобається прихильникам кремів Nivea та шанувальникам багатофункціональних косметичних продуктів. 

  • Засоби для засмаги

Спрей для безпечної засмаги Біокон дитячий SPF-50  водостійкий, захищає від UVA та UVB променів, легко рівномірно розподіляється по поверхні тіла. 

Спрей Garnier Ambre Solaire Ідеальна засмага з  SPF 30 приємно  вбирається шкірою, не викликає відчуття липкої плівки, стійкий до води та містить сонцезахисні фільтри Mexoryl.

Популярна декоративна косметика червня

У спекотні дні літа красуні надали перевагу натуральності, з акцентом на довгих та об’ємних віях. 

  • Туш для вій 

Bourjois VOLUME GLAMOUR допомагає візуально збільшити об’єм вій та підкрутити їх. Овальна щіточка ретельно профарбовує від коренів до самих кінчиків.

Maybelline New York Lash Sensational у чорному та інтенсивно чорному відтінках  не лише робить погляд більш виразним, а й завдяки ретельно продуманому складу доглядає вії. Щіточка туші має як короткі, так і довгі щетинки, що дуже зручно у використанні. 

L’Oreal Paris Telescopic Carbon Black має цікавий дизайн у формі мініатюрного телескопу. Щіточка – силіконова, з короткими зубчиками, що допомагають розділити сплутані вії. Мікроволокна у складі туші створюють ефект накладних вій, при цьому не обтяжуючи та не утворюючи грудочок. 

Maybelline New York The Colossal 100% чорна рівномірно розподіляється по віям, швидко сохне, завдяки чому не копіюється на повіки. А рослинні смоли у складі зменшують негативний вплив зовнішніх чинників. 

Bourjois VOLUME GLAMOUR ULTRA CURL чорна завдяки спеціальній вигнутій щіточці помітно підкручує вії. Віск у складі туші позбавляє від таких проблем, як розтікання та осипання.   

L’Oreal Paris Volume Million Lashes містить пігменти, що рівномірно покривають вії, та шовкові волокна, що надають додаткового об’єму.   

Max Factor 2000 CALORIE MASCARA об’ємна  аккуратно розділяє, піднімає вії та створює ефект підкручення. А пантенол у складі туші оберігає вії від випадіння.

  • Компактна пудра 

 

Bourjois SILK EDITION тон 52 допоможе вирівняти тон, приховати почервоніння та позбавитися надмірного блиску обличчя.

 

  • Тіні для повік

Палетка Bourjois EYE CATCHING NUDE PALETTE  містить вісім відтінків, за допомогою яких можна створити як стриманий денний макіяж, так і вишуканий вечірній. Збираючись у відпустку, просто покладіть цю палетку у косметичку  і ви будете готові до будь-яких несподіванок!

 

Купували щось із зазначеного списку? Тоді діліться у коментарях, які новинки вашої косметички співпали з вподобаннями інтернет-покупців eva.ua?

19 Липня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA