Натхненна собою: створюємо макіяж з настроєм від BeYu

Кожного разу, створюючи макіяж, ми спираємося на настрій своєї душі й те, як бажаємо виглядати сьогодні. Дівчина-мрійниця, фатальна спокусниця, впевнена жінка з сильним характером — всередині кожної з нас живе безліч різних образів, а реалізувати будь-який з них легко з косметикою BeYu. Це німецький бренд з характером, в концепції якого зображено всю суть сучасної жінки: бути різною й при цьому завжди лишатися собою.

Сяйлива дівчинка

Ідеальний тон обличчя з легким сяйвом — це дівчина-мрія, щира та ніжна. У такому мейку обличчя немов світиться зсередини, шкіра виглядає свіжою, доглянутою, і це чудово доповнює романтичний настрій.

Такий ефект можна отримати, застосовуючи тональну основу BeYu Perfect Teint Make up Base. Вона дивовижно адаптується до природного тону обличчя та створює ледь уловиме мерехтіння. Її можна використовувати по-різному: для природного мейку як самостійний продукт або як базу під більш щільний тональний крем.

Для посилення ефекту сяйва на все обличчя нанесіть тональний крем BeYu Nutri Power Foundation Long Lasting та підкресліть виступаючі частини обличчя за допомогою хайлайтера BeYu The Holographic Glow.

Спробуйте різні техніки сяйливого макіяжу з нашого майстер-класу «Як зробити наймодніший мейкап сезону: 3 техніки стробінгу».

Спокуслива леді

Мейк з акцентом на губах завжди виграшний, коли хочеться додати собі впевненості в потрібний момент. Який колір відображає ваш стан у цю хвилину? Сильний характер і спокусливість — це завжди насичена помада. Або, можливо, вам до душі свіжий н’юд? Це означає, що зараз ви не маєте потреби в додаткових акцентах і просто впевнені у власній красі.

Помада BeYu Hydro Star Volume Lipstick у тоні 346 додає губам ніжного сяйва та візуально збільшує їх в об’ємі. Її мерехтіння абсолютно делікатне, тому вона підходить для денного та вечірнього макіяжу.

Губна помада BeYu Pure Color & Stay у відтінку 94 — це приголомшливий чисто червоний колір, який дивовижно підходить усім без винятку. Матово-оксамитовий фініш дарує комфортні відчуття, і шкіра губ не пересушується.

Порада від EVA Blog. Якщо під час нанесення помади припустилися помилки, виправте її за допомогою плоского пензля (або ватної палички) та щільного консилера. Так контур залишиться максимально чітким — прямо як після фотошопу.

Зухвала мрійниця

Макіяж з акцентом на очі допомагає прикувати увагу до погляду. А ось чого в ньому буде більше, зухвалості чи мрійливості, залежить лише від вас. Просто виберіть те, що найбільше відповідає вашому настрою сьогодні. Яскраво-синій олівець для контуру очей, вугільно-чорна туш для вій або два в одному — вирішувати вам.

Косметичний олівець для очей BeYu в кольорі 664 Conflower Blue з легким шимерним блиском дуже м’яко лягає. Ним можна і стрілочки промальовувати, і тонко підвести війковий контур. Ефектний спосіб підняти настрій та зробити образ яскравішим.

Туш для вій BeYu Unlimited Lashes Black з силіконовою щіточкою водночас подовжує та надає об’єму. І жодних склеювань або грудочок — кожна війка ідеально профарбована та відділена.

Все, що потрібно знати про макіяж зі стрілками, дізнаєтеся з нашого майстер-класу «Стрілки: особливості нанесення та вибору форми».

Ці образи повністю відображають наш настрій — іноді романтичний, часом грайливий, інколи наївно-мрійливий, а при певних обставинах впевнено-рішучий. Вибирайте образ, який близький вам зараз, і з легкістю втілюйте його разом з EVA Blog.

8 Жовтня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті