Стиль та вишуканість: огляд нової колекції Silver & Mint від LCF

Нова колекція LCF Silver & Mint закликає насолоджуватися моментом і собою в ньому, виконуючи бажання бути вільною та неповторною. М’ятний відтінок, яким доповнили фірмовий чорно-сріблястий дизайн, ніби створений для того, щоб додати нам нотку безтурботності. Але якщо бути точними, то це не зовсім м’ята, а м’ятний металік — асоціація з легкістю, свіжістю, м’ятним морозивом та яскравим настроєм.

Давай подивимося, що ховається за новим дизайном, і ближче познайомимося з новинками в огляді LCF у EVA Blog.

Обличчя: бездоганний тон і стильні акценти

Коли не можеш обрати між сяянням і оксамитовою матовістю, обирай Silver & Mint LCF!

Щоб надати шкірі делікатне мерехтіння, вирівняти мікрорельєф і подовжити стійкість макіяжу, поклади до своєї косметички сяючий праймер LCF Silver & Mint Perfecting Primer. І зволожувальний LCF Silver & Mint Hydrating Primer — на випадок, якщо твоя шкіра потребуватиме зволоження із захистом від жирного блиску. Обидва засоби мають легку гелеподібну текстуру й універсальний прозорий колір.

Подібну функцію виконує тональний засіб LCF Silver & Mint Velvet Super Coverage Foundation, тільки він орієнтований на вирівнювання тону й маскування дрібних недосконалостей. Чудово матує шкіру, створюючи ідеально рівне та тонке покриття.

Універсальність, здається, стала одним із головних козирів нової косметики LCF. Крім прозорих праймерів, автори додали до колекції розсипчасту фіксуючу пудру LCF Silver & Mint HD Finishing Powder. Вона, хоч і має білий відтінок, але при цьому не вибілює навіть смагляву шкіру та міцно фіксує макіяж.

Хайлайтерів у Silver & Mint відразу три: всі легко лягають, тушуються і, що найголовніше, створюють ефект світіння зсередини. Відмінність лише в текстурах та відтінках. Є компактний LCF Silver & Mint Shine Highlighter і розсипчастий LCF Silver & Mint Loose Highlighter, і хайлайтер LCF Silver & Mint Gel Illuminator з цікавою текстурою желе.

Окреме задоволення — компактні рум’яна LCF Silver & Mint Blush Duo, представлені двома відтінками різного ступеня насиченості. Ці рум’яна дуже легко наносити пензлем чи просто пальцями.

Виразний погляд

Що ти обереш: неонові відтінки на межі яскравості, м’який нюд чи металеве сяйво? Пишні вії й акуратні брови доповнять будь-який твій стиль.

Розпочнемо з палеток тіней LCF Silver & Mint Maxi Eyeshadow Palettе та LCF Silver & Mint 8 Color Eyeshadow. Це матові та шимерні відтінки, що забезпечують свободу дій і нескінченний простір для б’юті-експериментів. Тіні мають насичену пігментацію, завдяки чому за пару помахів пензля колір легко переноситься на шкіру. Лишається тільки зробити розтушовку!

Ще один фаворит м’ятної колекції — тіні-желе LCF Silver & Mint Jelly Eyeshadow — відрізняється надзвичайно приємною гелеподібною текстурою. Соковиті відтінки, висока стійкість і комфорт протягом дня — усе як тобі подобається.

Туш LCF Silver & Mint Volume & Long Mascara робить вії об’ємними та довгими, формуючи елегантний вигин. Ергономічна щіточка розподіляє продукт тонко й рівномірно, без грудочок або склеювання.

Туш для брів Sculpting brow mascara BROW GEL — це продукт, який фарбує волоски до самих кінчиків, за рахунок чого брови виглядають густими, і відразу фіксує їх у заданому напрямку.

Елегантний акцент на губах

Як ти вже помітила, колекція Silver & Mint від LCF — це косметика, яка поєднує в собі сяйво та матовість. Таким же багатством текстур представлені й засоби для макіяжу губ.

Наприклад, помада-блиск 2 в 1 — один продукт, що поєднує в собі класичну матову помаду та глянсовий блиск для губ. Використовувати їх можна разом чи окремо, щоразу створюючи різні покриття.

Помада-бальзам LCF Lipstick & Lip Balm Silver & Mint — це продукт на межі між доглядом та макіяжем. Надає губам красивий відтінок, як улюблена помада, і живить їх оліями й вітамінами, як хороший бальзам. Ти точно оціниш розкішну палітру та комфортне відчуття м’якості на губах.

Блиск-плампер LCF Maxi Plump Silver & Mint з ефектом збільшення відразу після нанесення злегка поколює через екстракт перцю чилі. Завдяки цьому стимулюється циркуляція крові й губи отримують об’єм. Усі три відтінки напівпрозорі, з глянсовим фінішем, дуже красиво виглядають при денному та штучному освітленні.

Silver & Mint від LCF — косметика, якою тобі неодмінно захочеться користуватися щодня. Це засоби, яким під силу передавати твій настрій і за допомогою яких ти зможеш створювати безліч різних образів: яскравих і зухвалих або м’яких і стриманих. Що ти вибереш?

Зволожувальний праймер для обличчя LCF Silver & Mint Hydrating Primer

69.00
Купити

Хайлайтер-желе для обличчя LCF Silver & Mint Gel Illuminator

59.00
Купити

Тонувальний засіб для обличчя LCF Silver & Mint Velvet Super Coverage Foundation

69.00
Купити

Праймер для обличчя з сяянням LCF Silver & Mint Perfecting Primer

69.00
Купити

Розсипчастий хайлайтер для обличчя LCF Silver & Mint Loose Highlighter

59.00
Купити
10 Січня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *