Afterparty разом з Garnier Skin Naturals: три заповіді дівчат після вечірки

Повернувшись додому в чудовому настрої після танців, коктейлів і приємного спілкування, перше, що хочеться зробити, — відправитися в ліжко і солодко заснути… Стоп, щось не так. Супермакіяж, як і ви самі, був на висоті, і можливо, навіть помада витримала всі випробування. І тому шкіра теж заслуговує на свято — очищення та мінімальний нічний догляд, щоб у ранковому відображенні в дзеркалі сяяти свіжістю та красою.

Ось вони — 3 afterparty-заповіді для дівчат, які бажають виглядати бездоганно навіть після веселої ночі:

1 — знімати мейк у будь-якому випадку

Піти спати з макіяжем на обличчі — страшний сон для нашої шкіри, адже в нічний час вона відновлюється найактивніше. Тож якщо не хочете, щоб сліди веселощів лишилися на обличчі на весь наступний день, варто подбати про те, щоб очистити його й дати можливість подихати.

Серветки для демакіяжу, звісно, економлять час і здорово виручають у подорожі. І хоча це краще, ніж провести ніч з косметикою на обличчі, вони не здатні повністю видалити всі забруднення. Коли є можливість скористатися улюбленою міцеляркою та повноцінно очистити обличчя, не можна її втрачати.

Міцелярна вода Garnier Skin Naturals з трояндовою водою одним дотиком ватного диска видалить макіяж з обличчя, очей і губ. Ще приємнішим її використання роблять ніжний квітковий аромат і заспокійливо-зволожувальний ефект.

2 — не втирати косметику в обличчя при змиванні

У процесі очищення важливо діяти обережно, не розтягуючи та не розтираючи шкіру. Якщо перестаратися, можна пошкодити гідроліпідну плівку і разом з цим отримати сухість, почервоніння та інші неприємності. Водночас, інтенсивно розтираючи обличчя, ми забиваємо косметику та забруднення вглиб шкіри, результатом чого можуть стати подразнення, чорні цятки, висипання. Тому всі рухи мають бути м’якими, ніжними й без натиску.

Цікаво на тему: Як правильно знімати макіяж?

3 — після зняття мейку приділити увагу догляду

Тонік і крем — обов’язковий етап вечірнього ритуалу догляду за шкірою. А якщо маєте трохи більше часу, можна ще додати маску та окремо патчі для очей, щоб шкіра сяяла і погляд був свіжим та відпочилим.

Тепер за порядком:

  1. Живильний гіалуроновий алое-крем для обличчя Garnier Skin Naturals — для інтенсивного живлення і комфорту сухої, чутливої ​​шкіри. Або зволожувальний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals — якщо ваш тип нормальний чи змішаний.
  2. Тканинна маска-молочко для обличчя Garnier Skin Naturals «Живлення-Бомба» з кокосовим молоком, коли хочеться подарувати сухій, тьмяній шкірі більше живлення та сяйва.
  3. Тканинні патчі для шкіри навколо очей Garnier Skin Naturals — щоб погляд був свіжим, а шкіра повік — підтягнутою, без темних кіл і мішків.

Тепер з почуттям виконаного обов’язку й комфорту на обличчі можна йти спати. А вранці прокинутися з новими силами та задоволенням від власної краси.

Цікаво на тему:

Гиалуроновый алоэ-гель Garnier Skin Naturals увлажняющий, для нормальной и смешанной кожи лица

169.00
Купити

Мицеллярная вода Garnier Skin Naturals с розовой водой, Очищение + сияние, для тусклой чувствительной кожи

44.00
Купити

Тканевые патчи для кожи вокруг глаз Garnier Skin Naturals Hydra Bomb Eye Tissue Mask

25.00
Купити

Тканевая маска-молочко для лица Garnier Skin Naturals Питание-Бомба с кокосовым молоком, для сухой и тусклой кожи

57.90
Купити

Питательний гиалуроновый алоэ-крем для лица Garnier Skin Naturals для сухой и чувствительной кожи

111.00
Купити
5 Листопада / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлия

    Сделала заказ 26 февраля… Уже 6 марта… До сих пор жду..
    Больше обращаться не буду и всем не рекомендую.. Из Европы заказы быстрее приходят

  2. Элла

    GlamBee закохує в себе с першого поглядуВона ніби діамант на мільярд приваблює своїм яскраво-вишуканим сяйвом Дуже сподобалася вся колекція, але найбільше ПАЛЕТКИ та Кольорові тушіДуже хочу спробувати всю вашу Діамантову колекціюХочу сяяти з Вами один на мільярд

Рекомендовані статті