Дайджест новинок липня: порівняй зі своїми фаворитами

Трендові відтінки, інноваційні формати, вдосконалені формули — у сьогоднішній статті говоримо про свіжі новинки, які поповнили асортимент EVA і EVA.UA в липні. До речі, якщо ти пропустила наш червневий огляд, рекомендуємо ознайомитися — гарячі тренди для поповнення косметички все ще актуальні.

Новинки для макіяжу

Іноді макіяж — це просто макіяж, а іноді — засіб самовираження, що відображає емоції й підкреслює особливості зовнішності. Ці новинки допоможуть реалізувати будь-який із варіантів.

Палітра тіней для повік і рум’ян L’Oréal Paris Emotions of Nude

Ідея цієї палітри полягає в бездоганній красі нюдового макіяжу. 16 рефілів у рожевій гаммі Emotions of Nude ідеально підібрані, висловлюють всі відтінки твоїх «нюдових емоцій» та допомагають відчути себе художницею. Кольори можна як завгодно змішувати між собою, використовувати як тіні, рум’яна та нашаровувати для більш яскравих акцентів. Той самий випадок, коли макіяж може створити настрій на цілий день.

Ультратонка підводка для повік L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

У хорошому лайнері однаково важливі будь-які деталі: пігменти, текстури, палітра кольорів. І, звісно, зручність використання, що прямо впливає на кінцевий результат. Ультратонкою підводкою з гнучким фетровим наконечником Super Liner Perfect Slim ти легко проведеш лінії будь-якої товщини та, якщо захочеш, отримаєш ідеально гострі хвостики стрілок. Палітру представлено ​​3 відтінками: чорним, синім і сірим, кожен з яких відрізняється ультраінтенсивними пігментами.

Крем для губ Lamel Professional Lip Cream Plump & Care

З кремом Lip Cream Plump & Care від Lamel Professional збуваються відразу три б’юті-бажання:

  • легкий напівпрозорий відтінок на губах;
  • візуальна пухкість;
  • зволоження та живлення.

Кремова текстура засобу не схожа ні на бальзам, ні на помаду. Це справжній крем, який комфортно відчувається, приємно пахне й доглядає з олією ши.

Новинки для догляду

Красива та доглянута шкіра — найкраще полотно для всіх мейкап-експериментів. Розповідаємо про топові продукти, які допомагають зберегти її бездоганною.

Серія від ABOUT face з вітаміном C

Нова серія від ABOUT face стане чудовою основою для програми щоденного догляду за всіма типами шкіри. У формулі цих засобів у високій концентрації присутній вітамін С — потужний компонент з широким спектром дії. Він працює як антиоксидант, бореться зі зморшками, вирівнює колір обличчя, зменшує запалення і, зміцнюючи епідермальний бар’єр, робить шкіру зволоженою.

Перш за все радимо познайомитися з ​трьома продуктами:

  1. Відновлювальні капсули з ультралегкою сироваткою, яка за короткий термін робить шкіру гладкою та сяючою. Прискорює синтез колагену та відновлення клітин.
  2. Регенерувальна емульсія. Її живильно-зволожувальна формула ідеально підходить для літа, коли шкіра потребує легких текстур.
  3. Гідрогелеві патчі, які омолоджують шкіру і завдяки відбілювальним властивостям вітаміну С зменшують темні кола.

Придбати продукти з нової серії ABOUT face з вітаміном С можна в магазинах EVA твого міста.

Поповнення лінійки Naturally Good від Nivea

Лінійка Nivea Naturally Good містить продукти для щоденного догляду, що складаються на 98% з натуральних компонентів. Це засоби для очищення, тонізації та зволоження, головне завдання яких — підтримувати природну красу шкіри.

А тепер асортимент Naturally Good на EVA.UA доповнений ще трьома продуктами:

  1. Живильний лосьйон для тіла з олією авокадо, який робить шкіру м’якою до 48 годин, живить і зволожує.
  2. Відновлювальний денний крем для обличчя з легкою консистенцією — відмінна основа під макіяж.
  3. Нічний відновлювальний крем з насиченою текстурою, якій під силу глибоке зволоження та заповнення дрібних зморшок.

Доглядальна косметика Helen Yanko

Косметика українського бренду Helen Yanko — це засоби, які піклуються про зовнішню красу шкіри та волосся й допомагають підкреслити красу внутрішню. Ніжні текстури і приємні аромати викликають щирі емоції та задоволення від навколишнього світу й себе в ньому.

Засоби Helen Yanko, повз які неможливо пройти:

Косметика Helen Yanko представлена ​​в онлайн-магазині EVA.UA.

Засоби для укладання Bellmar

Створити креативну укладку, яка протримається весь день, — майже мистецтво. А зберегти при цьому рухливість, блиск і обсяг — повсякденна реальність із засобами для укладки італійської марки Bellmar.

В інтернет-магазині EVA.UA представлено:

  • Мус з пантенолом для зволоження та гліцерином для м’якості. Підходить для укладання феном, стайлером, дифузором, створення пляжних локонів.
  • Лак із сухою еластичною фіксацією. У його складі немає води та є інноваційні полімери, завдяки чому волосся виглядає максимально природно й захищене від вологи, сонця та вітру.

Новинки парфумерії та манікюру

Доповнюємо запаморочливий літній образ красивим манікюром і додаємо завершальний штрих — новий красивий аромат.

Засоби для манікюру Moon

Ще одна новинка онлайн асортименту EVA.UA — засоби для манікюру Moon. Це бази, топові покриття, гель-лаки та доглядальні олії, які використовуються професійними майстрами та в домашніх умовах. У бренду також є серія гіпоалергенних засобів.

У чому фішка гель-лаків від Moon:

  • велика палітра відтінків;
  • квадратний ковпачок не катається по столу;
  • зручний пензлик зі щільним ворсом;
  • щільна текстура зі здатністю до самовирівнювання.

Парфуми Mari Queen

Закриває наш ТОП новинок бюджетний парфумерний бренд Mari Queen з двома новими літніми ароматами.

Легка туалетна вода Mari Queen Princess Fancy Peach відноситься до групи фруктово-квіткових і прекрасно підходить на щодень. Головну партію в композиції, як і в її назві, відіграє вишуканий персик. А ось аромат Mari Queen Princess Wild Green Tea — зовсім інший, зелено-квітковий. Обирай його, коли хочеться освіжити образ нотами цитрусів, зеленого чаю й додати краплю квіткової ніжності.

А якщо ти бажаєш ще більше анонсів новинок і персональні промо-коди на знижки в EVA, обов’язково підпишись на наш Telegram-канал. Смачно-корисно-цікавий контент гарантуємо.

18 Серпня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *