Зустрічай Halloween із Lamel: огляд колекції Zombie

Свято Хелловіну — той самий день, коли в макіяжі можна дозволити собі абсолютно все і відразу: неонові тіні, темну помаду, глітер, накладні вії та навіть малюнки на щоках. І поки підготовка до самих божевільних вечірок тільки починається, саме час продумати макіяж-ідеї. А допоможе втілити їх нова лімітована колекція Lamel Zombie. Тут зібрані продукти, які ідеально підходять для цієї ночі й можуть успішно використовуватися по її завершенню. Підбірка вийшла містично чарівною!

Палетки тіней Lamel Zombie: насичені відтінки для сміливих експериментів

У палітрі Lamel Professional Zombie Eyeshadow Palette зібрані 8 яскравих і насичених відтінків, які створювалися спеціально для ефектних образів. Палітра представлена у 2-х трендових колірних гамах. Вони роблять ці тіні справжньою знахідкою для дівчат, охочих завжди залишатися в центрі уваги.

Пару слів про самі пігменти. Усі 3 види — матові, шимерні та глітерні, — дають стійкий насичений результат, піддаються розтушовуванню і нашаруванню. Різні текстури прекрасно міксуються.

Кращої версії для креативного макіяжу в Halloween важко навіть уявити! Маючи лише одну таку палетку, можна під будь-який тематичний івент або фотосесію створювати приголомшливий макіяж. Напевно, ці тіні підштовхнуть вас до експериментів і в повсякденному мейкапі.

Пігменти для макіяжу Lamel Zombie: реалістичний фейс-арт

Мультифункціональні пігменти Lamel Professional Zombie Fake Blood Pigment — продукти, які парою штрихів допоможуть зануритися в тему Хелловіну. З ними можна піти ва-банк. Чому б не стати в День усіх святих королевою сердець, казковою феєю, леді вамп, мумією або зомбі? Додаємо трохи пігменту потрібного відтінку, і образ миттєво перетворюється. Навіть без складних технік.

2 відтінки (білий і червоний) підходять для макіяжу губ, очей і обличчя. Виглядають цілком реалістично, а тому й вид стає ще більше страхітливим. Стійкість вражає!

Після свята ховати пігмент не доведеться: червоні кольори на повіках особливо популярні, а за допомогою білого завжди можна висвітлити потрібну зону. Тому у вечірньому макіяжі 100% зможете їх адаптувати.

Цікавий факт: Косметика Lamel у б’юті-запуску нових лінійок дотримується принципів екофрендлі: продукти не тестують на тваринах, а пластикова тара і картонна упаковка придатні для вторинної переробки. 

Блиск-тінт для губ Lamel Zombie: дзеркальний глянець у новій інтерпретації

Тінт Lamel Professional Zombie Lip Tint подарує спокусливий обсяг, зволоження і глянцеве сяйво. Його фішка — в адаптації до натурального відтінку і прояві на губах рожевого кольору через кілька хвилин. Відчувається дуже комфортно. У нанесенні й нашаруванні проблем не виникає. І нехай тебе не бентежить зелений колір блиску, просто спробуй, виглядає дивовижно!

 

Тюбик поміститься в саму маленьку сумочку — і виручить під час вечірки, якщо знадобиться зволожити губи. Тінт точно не буде без діла, і коли Хелловін пройде. Його властивості по догляду на висоті.

На Хелловін потрібно обов’язково долати свої страхи. Тому сміливо відходите від звичного укладу, узявши в макіяжі курс на ексцентричність!

18 Жовтня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *