ПерезEVAнтаження: секрети стильного образу

Хто з нас, дівчат, не мріяв про прекрасний день, коли, немов у казці про Попелюшку, ми зможемо перетворитися на справжню принцесу? З унікальним проектом ПерезEVAнтаження EVA здійснює ваші мрії! Разом з нами ви відкриєте нову себе, зрозумієте й полюбите свою красу та отримаєте заряд неймовірних емоцій.

Щоб стати учасницею проекту та поринути в чарівне перевтілення, потрібно лише зареєструватися на сторінці «ПерезEVAнтаження» та дочекатися обрання переможниці. А саме зараз пропонуємо пригадати, як відбувався минулий, третій етап, переможницею якого стала романтична та ніжна красуня Яна.

Образ для Яни: поради стиліста

Ця тендітна дівчина зачарувала з перших секунд знайомства. Створюючи новий образ для Яни, майстри перевтілень вирішили підкреслити її природність та жіночність, водночас розбавляючи їх спокусливістю та елегантністю.

Сукні для фотосесії, а також повноцінний look, який героїня отримала в подарунок, ретельно підібрані талановитим стилістом Олександром Корольовим. Його професійні поради будуть корисними не лише Яні, а й усім, хто бажає візуально збільшити ріст та виглядати тендітнішою.

  • Свій вибір Олександр зупинив на комбінезоні з широкими штанинами, що став одним із основних трендів весни-літа 2019. V-подібний виріз додає образу родзинки, підкреслюючи сексуальність.
  • Обираючи прикраси для Яни, стиліст радить звернути увагу на подовжені кулони та сережки-ниточки. Справжнім musthave-аксесуаром сезону вважає пояси: експерименти з шириною, кольором і текстурами допоможуть віднайти власний ідеальний стиль.
  • До оновленого гардеробу героїні експерт також радить додати однотонні темні сукні та дрібні квіткові принти, що підкреслюватимуть тендітність.
  • У цьому модному сезоні можна сміливо віддавати перевагу яскравим кольорам, однак від образу total white краще все ж відмовитися, як і від смужок, що можуть візуально збільшувати верх.
  • Також Яні чудово буде пасувати поєднання блейзерів та штанів темних відтінків. А ще більшої стрункості та витонченості додасть взуття на підборах, зручній танкетці чи платформі.

Яна в захваті від підібраного образу — і це найголовніше для ПерезEVAнтаження. Та ще більш важливим подарунком для неї став не модний look, а посилення відчуття впевненості в собі та глибше усвідомлення власної привабливості.

Бажаєте відчути себе казковою принцесою? Тоді чарівниці проекту «ПерезEVAнтаження» чекають на вас: зовсім скоро стартує четвертий етап і ми дізнаємося ім’я нової переможниці. Можливо, це будете саме ви?

19 Червня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *