Найкращі дитячі зачіски до Свята першого дзвоника + Відео майстерклас

Свято першого дзвоника — надзвичайно хвилюючий день для всіх батьків. А ви пам’ятаєте його зі свого дитинства? Яскраві враження, трепетні переживання, нові зустрічі, зворушливе звучання першого дзвоника… Звісно, що кожна матуся бажає, аби її донечка весь цей день почувалася справжньою принцесою! Тож у новій статті ми вирішили поговорити про те, яку зачіску обрати до свята першого дзвоника, а наш експерт Яна Тимошенко підготувала для вас відеомайстер-клас креативної дитячої зачіски.

В залежності від віку

Серед особливостей зачісок до першого вересня, як завжди, натуральність та спланована простота. Плетіння, хвости, пучки, локони — ці класичні зачіски завжди будуть доречними на святі першого дзвоника. Також цікавим варіантом може стати вузол — проста у виконанні зачіска, але поки що не настільки заяложена, як пучки й хвости. Єдине, від чого краще відмовитися — від масивних нерухомих зачісок з великою кількістю стайлінгу — вони додають юним дівчатам зайвих років і виглядають негармонійно. Тож яку зачіску обрати в залежності від віку дівчинки?

Початкові класи

Головною прикрасою зачісок першачків, як завжди, вважаються банти. Звісно, сьогоднішні банти мало в чому схожі на ті, з якими до школи ходили ми. Та й зачіски сьогодні значно трансформувалися: здається, ніби їх стало більше.

На короткому волоссі дуже мило виглядають бешкетні хвостики з бантами. Їх також можна комбінувати з плетінням.

Для волосся середньої довжини — плетіння з двома високими або низькими хвостами, прикрашеними бантами.

Для довгого волосся: хвости з бантами та заколками, різноманітні коси та пучки з кіс.

Середня школа

Дівчатка-підлітки дуже трепетно ставляться до своєї зовнішності та стилю, тож запропонуйте дівчинці самій обрати зачіску серед запропонованих.

На коротке волосся можна зробити просту укладку за допомогою фену та прикрасити симпатичними заколками.

Для волосся середньої довжини — пучок з бубликом або два симетричних пучки, різноманітні плетіння, високий, середній або низький хвіст з підкрученими локонами.

Для довгого волосся — водоспад з плетінням та заколками, хвіст на бік.

Старші класи

Багато учениць старших класів самі здатні зробити собі стильну зачіску, дехто заздалегідь записується до перукарні, але ви також можете запропонувати доньці одну з таких зачісок.

Для короткого волосся можна зробити легку укладку феном та прикрасити її обідком.

Для волосся середньої довжини — зворотна французька коса, високий об’ємний пучок, водоспад на голлівудські локони.

Для довгого волосся — французький твіст, об’ємний або гладкий пучок з косою, високий або низький, гладкий або текстурний хвіст на рівні або накручені локони, модний вузол.

На що ще звернути увагу

  • Щоб зробити гармонійну зачіску, дівчатам з трикутним обличчям можна згладити диспропорцію за допомогою локонів, що прикриватимуть вилиці, або асиметричної чолки. Тільки подбайте про те, що така чолка не спадала на очі та не заважала під час навчання.
  • Для квадратного обличчя варто обирати зачіски об’ємної фактури, хвилясті укладки, асиметричні чолки та бокові прядки — це допоможе згладити риси обличчя.
  • Круглолицим дівчатам пасують усі зачіски, що візуально подовжують обличчя: бокові проділи, коса чолка, укладання з об’ємом на маківці або позаду.

Креативна зачіска: покроковий майстер-клас

Зачіски з плетінням або елементами плетіння завжди виглядають вишукано й нарядно, пасують дівчатам різного віку й добре підходять для свята першого дзвоника. Ви легко можете зробити таку зачіску вдома.

Яна Тимошенко — експерт EVA Blog, візажист, стиліст та майстер зачісок — підготувала для вас покроковий відеомайстер-клас простого та креативного плетіння з бантом.

  1. Розділіть волосся на тонкі пасма й прогофруйте їх від коренів до кінчиків.
  2. Зробіть рівний проділ і закріпіть одну сторону перукарським затискачем.
  3. Біля обличчя відокремте локон шириною 5 см і пофарбуйте його за допомогою спрею Got2b від Schwarzkopf відтінку «Рожевий єдиноріг».
  4. Нижній локон біля обличчя профарбуйте у блакитний колір спреєм Colorista від L’Oréal Paris.
  5. Заплетіть класичну косу назовні, обережно витягуючи всі прядки.
  6. Закріпіть косу тоненькою резинкою, добре розчешіть хвіст, протягніть волосся через резинку, але не витягуйте його до кінця, щоб залишився пучок.
  7. Розділіть пучок на дві частини, а за допомогою кінчика, що залишився, сформуйте бант і закріпіть його невидимкою.
  8. Зафіксуйте косу лаком Got2b Glued від Schwarzkopf для екстремальної фіксації.
  9. Профарбуйте потрібні сегменти готової коси кольоровими спреями.
  10. Повторіть процес з другою половиною волосся.

Коментар експерта Яни Тимошенко. Цю зачіску можна зробити й без гофрування, але в такому разі ви не отримаєте максимального об’єму й фактури. Гофре також допоможе зачісці довше протриматися. Щоб отримати супероб’єм, гофрувати починайте від потилиці, поступово рухаючись до лоба. Ще одна фішка гофре — в тому, що воно дозволяє задати необхідний напрям чолці, завдяки чому вона збереже своє положення.

Бажаємо яскравого свята й цікавого навчання!

28 Серпня / 2018 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті