Які новинки березня потрапили у твій персональний ТОП? Порівняй!

Минулий місяць був багатий на б’юті-новинки: відомі бренди порадували новими продуктами й форматами, і знову на EVA.UA представили нові цікаві торгові марки. Сподіваємося, квітень буде таким же насиченим, а поки ділимося найцікавішими новинками березня. Деякі з них ми вже висвітлювали — якщо пропустила, швидше надолужуй:

ТОП-3 новинки для макіяжу

Якщо ти ще не встигла порадувати себе чимось новеньким з декоративної косметики, спробуй новинки від топових брендів і улюбленців публіки.

Туші від Maybelline New York

Справжня легенда — туші від Maybelline ось уже багато років очолюють не один десяток топів. Втім, це не заважає бренду регулярно радувати нас новими розробками. А все для того, щоб зробити погляд ще більш привабливим і магнетичним. Яку нову туш хочеш спробувати: подовження + об’єм або підкручування + подовження? У будь-якому випадку мейк буде приголомшливим і жодних грудочок!

Купуй новинки від Maybelline NY на EVA.UA та в магазинах твого міста.

Палетки тіней від Max Factor

Чудові відтінки в палетках тіней від улюбленого Max Factor — стовідсотковий мастхев for every day і для особливих подій. Ти неодмінно будеш у захваті від трендових у цьому сезоні рожевих відтінків Crushed Blooms, і обов’язково знайдеш свій ідеальний пісочний Hazy Sands. Тіні добре нашаровуються та розтушовуються, а їхня шовкова текстура настільки ніжна, що наносити їх можна навіть пальцями.

Ще більше новинок від Max Factor знайдеш на EVA.UA та в магазинах твого міста.

Крем-пудра від L’Orе́al Paris

Компактна кремова пудра Infaillible — ідеальний формат, якому вдається догодити власницям будь-якого типу шкіри. Засіб не сушить, не стягує, не закупорює пори, захищає від сонця й забезпечує до 24 годин бездоганної матовості. Завдяки щільній текстурі недосконалості шкіри стають непомітними, а фініш — рівним навіть без праймера.

Підбирай свій ідеальний тон пудри Infaillible від L’Orе́al Paris на EVA.UA або в магазинах твого міста.

EVAріанти онлайн: нові бренди на сайті EVA.UA

Ти напевно чула про ці бренди, якщо уважно стежиш за оновленнями на EVA.UA і любиш онлайн-шопінг. На сайті представлено більше марок, ніж у магазинах, а доставка максимально зручна — можна отримати кур’єром, в точках видачі EVA або іншим зручним способом.

Paese

Косметичний бренд з Польщі, продукція якого відповідає не лише модним трендам, але й законам доглянутої шкіри. Адже завжди приємно, коли тональний крем водночас вирівнює тон і доглядає, а помада — пом’якшує та живить губи натуральними оліями. У портфелі Paese знайдеш також бази під макіяж для різних типів шкіри, тіні, рум’яна, хайлайтери, туш і багато іншого.

Усе необхідне для стильного макіяжу та краси — засоби від Paese на EVA.UA.

Pierre Rene

Експертам цього бренду декоративної косметики вдалося те, що раніше вдавалося небагатьом: поєднати професійну якість і демократичні ціни. Формули Pierre Rene розробляються кращими європейськими лабораторіями та містять екологічно чисті й натуральні компоненти, серед яких — вітаміни, натуральні олії, екстракти.

Цікаві продукти:

Ідеально для самостійного та професійного макіяжу — продукти від Pierre Rene на EVA.UA.

Dead Sea Collection

Одне з унікальних місць на планеті — Мертве море — має колосальну концентрацію корисних мінералів, у 10 разів вищу, ніж у будь-якій іншій морській воді! А про його цілющі властивості знали задовго до того, як Менделєєв відкрив свою таблицю. Сюди приїжджали за красою та молодістю стародавні цариці, а тепер усе це багатство цілком поміщається в акуратний косметичний флакон.

Неповторна за своїм складом і дією косметика Dead Sea Collection виготовляється в Ізраїлі, недалеко від узбережжя Мертвого моря. Це засоби для обличчя, волосся та всього тіла, провідні компоненти яких — природні мінерали, солі та грязі, що увібрали в себе цілющу силу морської води й інноваційні розробки.

Дари Мертвого моря для твоєї краси — засоби Dead Sea Collection на EVA.UA.

Moroccanoil

Ще один ізраїльський бренд, цього разу представляє засоби по догляду за волоссям на основі арганової олії. Крім стандартних шампунів, кондиціонерів і масок, в асортименті Moroccanoil є також:

І ще багато-багато цікавих засобів по догляду за волоссям Moroccanoil знайдеш на EVA.UA.

ТОП-3 засоби по догляду

Весна — пора оновлення. А як щодо того, щоб додати щось новеньке до свого догляду? Ми знайшли три цікаві новинки для обличчя, волосся й тіла, про які ти неодмінно маєш дізнатися.

Корейський догляд за волоссям від IZUMI

Перше, на що звертаєш увагу при погляді на ці продукти, — стильний мінімалістичний дизайн, що ніби натякає на серйозність вмісту й самого бренду. А склад дійсно чарівний: колаген, кератин, амінокислоти, арганова олія, вітамін Е, гіалуронова кислота зроблять твоє волосся ідеально гладким, пружним і блискучим.

Корейський догляд для волосся IZUMI знайдеш у найближчій EVA свого міста.

Ревіталізуючий сферичний серум з пептидами Genetic Lab Gen 63 Royal Filler

Новітня розробка лабораторії Genetic Lab для зрілої шкіри з ознаками вікових змін. GL Gen 63 Royal Filler покращує природне вироблення еластину, зволожує шкіру й захищає від втрати вологи. Та найцікавіше — інноваційний пептид Argireline. Він працює як ботокс: зменшує активність мікроміміки й попереджає появу заломів на шкірі. Наявні зморшки стають менш помітними, а поява нових уповільнюється.

Купуй серум з пептидами Genetic Lab Gen 63 Royal Filler на EVA.UA та в магазинах твого міста.

Серветки-антиперспірант Rexona

Серветки-антиперспірант — практичне доповнення улюбленого засобу, яким можна скористатися будь-якої миті. Їхню дію засновано на відомій формулі з мікрокапсулами Motionsense, яка використовується в багатьох антиперспірантах Rexona. Коли ти активно рухаєшся, мікрокапсули активізуються й гарантують відчуття свіжості. Використовуй серветки в парі з дезодорантом / антиперспірантом, щоб відчувати себе свіжо та комфортно весь день.

Суперзручні серветки-антиперспірант Rexona вже на полицях EVA в твоєму місті.

А які б’юті-продукти ввійшли до твого персонального топу березня? Чи є збіги з нашим рейтингом? Напиши в коментарях!

І не забудь підписатися на EVA в Telegram (якщо ти ще не з нами, звісно), щоб першою дізнаватися про новинки, отримувати промокоди на знижки та брати участь у крутих розіграшах.

Сухий текстурувальний спрей для волосся Moroccanoil Dry Texture Spray

101.00
Купити

Туш для вій Maybelline New York The Falsies Lash Lift

192.00
Купити

Пудра для обличчя Pierre Rene Fixing Loose Powder

395.00
Купити

Компактна крем-пудра для обличчя L’Oreal Paris Infaillible

332.00
Купити

Шампунь для сухого IZUMI волосся Інтенсивно відновлювальний

266.00
Купити

Тональний крем Paese Lush Satin Foundation

318.00
Купити

Тіні для повік Max Factor Colour X-pert Soft Touch Palette

224.00
Купити
6 Квітня / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA