Зустрічай оновлений GlamBee: стильний дизайн і трендові функціональні новинки для тебе!

Тепер бренд GlamBee став ще більш стильним! Ти точно не пропустишь яскраві та функціональні новинки від GlamBee на полицях і в інтернет-магазині EVA.UA. А зараз час познайомитися з оновленою лінійкою косметики від гламурної бджілки.

Що нового в дизайні GlamBee?

Добре знайомі та нові товари «переодяглися» — тепер кожна функціональна група косметики має свій унікальний колір і пакування. Палетки тіней виконані в ліловому кольорі, товари для повік і брів — у блакитному, туші представлені в різних відтінках, засоби для губ, звичайно, у рожевому кольорі, а тональні засоби – у бежевому. Впізнати продукти від GlamBee легко – логотип бренду на пакуванні.

Бренд не лише оновив дизайн, а й порадував нас новинками косметики, які роблять нанесення макіяжу більш зручним і простим. Давай знайомитись!

Сяючі очі разом із GlamBee

Палетка тіней GlamBee Color Shock Pigment — для тих, хто любить експериментувати, проте не забуває і про нюд. У наборі 10 рефілів, серед яких є базові та шимерні відтінки для створення грайливого блиску. Форма палетки досконала, щоб бути з тобою поруч повсякчас, не забувай й про дзеркало, яке входить у комплект. За допомогою пензлика, який також ти знайдеш у коробці, ти зможеш підкоригувати макіяж у дорозі або на робочому місці.

Тіні для повік GlamBee Nude – палетки, які стануть чудовим подарунком для себе коханої. Спеціально для тебе показуемо кожну палетку на детальних фото! Пиши в коментарях, який тон сподобався найбільше!

Хочеться більше блиску? Для справжніх суперстар двосторонній глітер GlamBee ДУО. Просто нанеси його на кремові тіні чи базу для повік і насолоджуйся стійким ефектом впродовж усього вечора. Хоча ненав’язливий колір дозволяє наносити глітер навіть вдень. Наприклад, ти можеш виділити сяйвом вилиці або ж акцентувати очі.

Для того, щоб сяяло не лише обличчя, обирай GlamBee Party. Цей глітер для обличчя, тіла та волосся дуже стійкий, і ви можете бути впевнені, що блискітки не зникнуть протягом дня. Поєднує як дрібні блискучі часточки, там і досить великі. Глітер швидко висихає, але завдяки липкій основі надовго закріплює блиск на тілі, обличчі та волоссі.

Безліч відтінків для спокусливих губ

Прагнеш мати спокусливі губи? Помади всіх кольорів, блиски та олівці — GlamBee має все, щоб ваші губи були неперевершеними.

  • Крок 1. Побудуй форму з контурним олівцем. Завдяки кремовій текстурі він мʼяко наноситься і рівно лягає на губи. А ще ти завжди зможеш підточити носика точилкою, що є в комплекті з олівцем.
  • Крок 2. Нанеси помаду GlamBee Soft Touch насиченого рожевого чи глибокого пурпурного відтінку для надання кольору.
  • Крок 3. Додай блиску з GlamBee Tenderness — він живить, зволожує губи та захищає їх від подразнень. Його можна використовувати без помади для створення блиску, до того ж продукт відрізняється високою стійкістю.

В оновленій колекції помад GlamBee ти обов’язково знайдеш свій досконалий відтінок. Ти отримаєш насичений пігмент і одночасно турботливий догляд за губами.

Якщо ж твої уподобання на боці блиску для губ — не стримуй себе. Можеш обирати новий образ чи не щодня: палітра класних відтінків дозволяє це.

 

Задавай тон разом із GlamBee

З лінійкою GlamBee легко створити рівний тон обличчя і приховати недоліки. Рекомендуємо базу під макіяж GlamBee Marshmallow primer, яка якісно вирівнює колір обличчя, матує шкіру і робить її гладенькою. Після використання обличчя виглядає так, наче ти провела кілька днів на морському узбережжі: шкіра доглянута, сяюча, зволожена і рівна.

Приховати висипання і подразнення допоможе двосторонній коректор GlamBee ДУО з легкою текстурою, проте гарним покриттям. Бежева сторона коректора маскує ознаки втоми, синці під очима, а зелений відтінок ідеально матує почервоніння та висипи.

Компактна пудра GlamBee Glamfix loose powder — незамінна помічниця в матуванні шкіри. Наносити пудру можна як самостійний продукт замість тону або ж для закріплення кремових продуктів. Адаптується до тону шкіри та сприяє візуальному вирівнюванню рельєфа. У комплекті ви знайдете м’який та зручний спонж.

 

 

Тим, хто звик до традиційних засобів, радимо спробувати тональний крем GlamBee Flawless Skin. Він дарує приємний оксамитовий відтінок обличчя, лагідний до ваших пор та досить стійкий для повсякденного використання.

Запрошуємо до каталогу, де ще багато новинок GlamBee для вашого макіяжу! Замовляй на EVA.ua або приходь тестувати нові продукти до наших магазинів. Встигни спробувати новинки та залишай відгуки про косметику GlamBee!

Новий GlamBee  — нова ти!

Глиттеры для лица и тела GlamBee Party

79.00
Купити

Олівець для губ GlamBee

30.00
Купити

Палетка теней для лица GlamBee Color Shock Pigment

149.00
Купити

Губна помада для губ GlamBee Soft Touch

74.00
Купити

Тональный крем GlamBee Flawless Skin

119.00
Купити

Коректор для обличчя GlamBee ДУО

69.00
Купити

Глітер для обличчя GlamBee ДУО

49.00
Купити

Блиск для губ GlamBee Tenderness

59.00
Купити

Рассыпчатая пудра для лица GlamBee Glamfix loose powder

129.00
Купити
25 Березня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Марія

    Чи тестується косметика на тваринах?