Волосся, яке хочеться фотографувати: нові масочки від ТМ #Instagood 💖

Продукти цього бренду не можна лишити поза увагою хоча б за те, що вони цікаво запаковані. Кожен засіб #Instagood — як окремий пост з коротким описом і візуалізацією кінцевого результату. Усе як ми любимо 🙂 Не менше задоволення викликає й формат продуктів. Маски для волосся зроблені у вигляді шапочки: наділи, помасажувати, почекали, змили. Жодних незручностей чи забрудненого одягу 🙈 Плюс під шапочкою створюється оптимальна температура, й тому маска діє ефективніше за звичайну.

Що ще вони вміють?

🍀 Живити та зміцнювати

Маска-шапочка Nourishing & Strengthening Hair Mask & Cap допомагає створити справжнє диво. Підходить для всіх типів волосся, ідеально — для ослабленого та пошкодженого після фарбування, завивки, стайлінгу. Її склад збагачено кокосовим маслом, яке миттєво покращує стан волосся, робить його м’яким, шовковистим і блискучим.

Цікаво на тему: Кокосова олія: рецепти, перевірені часом

💧 Зволожувати та відновлювати

#Instagood Moisture & Repair Hair Mask — суперзволожувальна процедура з цінною аргановою олією. Вона насичує корені та волосся по всій довжині неймовірною кількістю корисних речовин, захищає, інтенсивно живить, глибоко зволожує кожен волосок. Найкраще ця масочка діє на сухі та приборкує неслухняні пасма.

🌹 Відновлювати

Засіб Intensive Repair Hair Mask & Cap бездоганно доглядає за пасмами, які потребують відновлення, живлення та зволоження. Особливо добре підходить для тих, хто не жаліє своє волосся, часто робить гарячі укладання та фарбування. Формула з колагеном, кокосовою та аргановою оліями швидко поверне до життя сухі й пошкоджені ділянки пасом, зробить сильними та гладкими.

✨ Зволожувати й надавати сяйво

Маска #Instagood Moisturizing & Shine Hair Mask прекрасно зволожує, робить волосся пружним і блискучим. Містить живильний комплекс на основі колагену й масла ши, які допоможуть забути про тьмяність, сухість, ламкість і посічені кінчики.

🌺 Відновлювати у хвостику

Маска-шапочка Intensive Repair Ponytail Hair Mask з маслом ши — справжня знахідка для довговолосих красунь. З таким доглядом будь-яка зачіска виглядатиме професійно, адже волосся — гладке, блискуче, легко розчісується та укладається. Засіб бездоганно працює і не обтяжує корені, адже наноситься лише на довжину.

🥝 Живити

#Instagood Miracle Hydration Hair Mask & Cap подарує вашому волоссю справжній спа-догляд напередодні важливої ​​події, коли немає часу на професійні салонні процедури. Всього за 20 хвилин пасма стануть неймовірно м’якими, блискучими та зволоженими. Усю роботу виконує збалансований склад з екстрактами алое, аргани та вітаміном Е. Підходить усім типам волосся, а особливо — тьмяному, ламкому, пересушеному.

Навіть якщо ваше волосся було дуже пористим, сухим і пошкодженим, вже після першого застосування засобу #Instagood воно стане ідеально доглянутим і гідним мільйона лайків 😊 Лишається тільки продовжувати з тим самим успіхом, щоб зберегти та закріпити отриманий ефект.

Цікаво на тему: ТОП 3 кращих олій для волосся

Маска для волос интенсивная, восстанавливающая с шапочкой Instagood Intensive Repair Hair Mask & Cap

52.40
Купити

Маска-шапочка для волос Instagood Moisture & Repair Hair Mask Увлажнение и восстановление

62.90
Купити

Маска-шапочка для волос Insragood Intensive Repair Ponytail Hair Mask Интенсивное восстановление для хвостика

52.40
Купити

Маска-шапочка для волос Instagood Nourishing & Strengthening Hair Mask & Cap Питание и укрепление

62.90
Купити
20 Жовтня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *