Проси вибачення правильно: тканинні маски I’m Sorry For My Skin

Тканинні маски від корейського бренду I’m Sorry For My Skin інтригують своєю оригінальною концепцією. Вони створені для того, щоб «вибачитися перед своєю шкірою» — тобто усунути сліди недосипання, порушень у догляді, харчуванні та інших б’юті-гріхів.

Звичайно, треба намагатися вести здоровий спосіб життя. А в тих випадках, коли обставини беруть верх, необхідно якомога швидше компенсувати збитки — зволожити, підживити, усунути висипання, повернути свіжість.

Хороша особливість тканинних масок I’m Sorry For My Skin — їхній склад. Густа гелева пропитка, що нагадує желе, не стікає та має дуже високу концентрацію корисних речовин. У результаті стан шкіри по-справжньому покращується: вона стає пружною, зволоженою, отримує відпочилий вигляд. Перевірити дію цих засобів можна, навіть якщо ви не маєте шкідливих звичок і завжди вчасно лягаєте спати.

Цікаво по темі: Продукти краси: як їсти та ставати красивішими

Повернути сяяння — Jelly Mask Brightening

З проблемою тьмяності обличчя можуть зустрітися не тільки любительки кави. А ця маска допомагає надати йому здоровий колір і сяйво. Особливий компонент AMF затримує воду в клітинах і дарує зволоження на 120 годин. Плюс натуральні екстракти: сакури, лотоса, огірка, зеленого чаю, грейпфрута — для тонізації, зволоження та поліпшення тону обличчя.

Заспокоїти після сонячних ванн — S.O.S Jelly Mask Soothing

З ким не буває: заснули на пляжі чи забули оновити шар сонцезахисного крему. У такій ситуації маска Soothing допоможе швидко зняти стрес і заспокоїти шкіру. Вона приємно охолоджує, прибирає почервоніння й дискомфорт, допомагає моментально компенсувати втрачену вологу та увімкнути режим відновлення.

Цікаво по темі: Топ кремів з SPF від Еvа Blog: що обрати та як користуватися

Надати відпочилий вигляд — Jelly Mask Relaxing

Втрата пружності, сухість і в’ялість шкіри — проблема, з якою можуть зустрітися не тільки курці. З маскою Relaxing ваша шкіра отримає розслаблення й ефективний догляд. Екстракти солодки та портулаку в її формулі допомагають відновити тонус і здоровий тон обличчя, мед дарує пружність і живлення, м’ята усуває почервоніння.

Відновити та наситити — Jelly Mask Revitalizing

Небезпечний ворог шкіри та здоров’я в цілому — алкоголь у будь-якому вигляді й кількості. Перш за все, він призводить до зневоднення, наслідком якого стають інші неприємні симптоми. Утім, з сухістю, стягнутістю, появою лущення й подразнення можуть зіткнутися всі, і не обов’язково після вечірки. У такому випадку маска Revitalizing на основі натуральних екстрактів точно вам допоможе.

Звузити пори й надати матовість — Jelly Mask Pore care

Вважається, що розширені пори, жирність і висипання з’являються через надмірне вживання солодощів. Та навіть якщо ви не любите солодке, а шкіра блищить як у підлітка, маска Pore care допоможе усунути цю проблему. Натуральні екстракти ромашки, гарденії, какао прибирають почервоніння, зволожують і надають еластичність. А екстракт каштана, багатий натуральними кислотами, очищає пори та перешкоджає появі жирного блиску.

Цікаво по темі: Кислотний догляд: у чому особливості?

Очистити та зволожити — 2 в 1 Peeling Pad & Moisture Mask

Набір складається з пілінг-паду та зволожувальної маски, які допомагають комплексно очистити, глибоко зволожити й захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. У результаті колір обличчя освіжається, шкіра стає пружною та зволоженою. З цим ідеально справляються натуральні компоненти маски: екстракт алое, кори верби й центелли азійської.

До речі, всі желейні маски I’m Sorry for My Skin щедро насичені гелем, тому вистачає їх більше, ніж на один раз. Тільки не треба повторно використовувати саму тканинну основу — упаковку із залишками гелю можна покласти до холодильника, а потім нанести на обличчя як звичайну маску.

Тканевая маска для лица I’m Sorry for My Skin Jelly Mask Relaxing Расслабляющая

120.00
Купити

Тканевая маска для лица I’m Sorry for My Skin Jelly Mask Brightening Сияние

109.00
Купити

Тканевая маска для лица I’m Sorry for My Skin Peeling Pad & Moisture Mask

99.00
Купити

Тканевая маска для лица I’m Sorry for My Skin Jelly Mask Pore care Уход за порами

111.00
Купити

Тканевая маска для лица I’m Sorry for My Skin S.O.S Jelly Mask Soothing после солнца

80.00
Купити

Тканевая маска для лица I’m Sorry for My Skin Jelly Mask Revitalizing Питательная

86.00
Купити
15 Вересня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті