Півліта без целюліта: Експрес-методи боротьби з ефектом апельсинової кірки

За статистикою 90% жінок мають проблеми з целюлітом, і більшість з нас починають боротися з ним задовго до літа. Утім, багато хто й зараз продовжує боротьбу з ненависною кіркою. Тож якщо вам не пощастило потрапити до щасливих 10%, не позбавляйте себе задоволення носити спокусливі міні! Адже ми приготували для вас методи боротьби з целюлітом та дієві поради з комплексного домашнього догляду.

Ультразвуковий ліполіз, або кавітація

Кавітацію називають безпечною альтернативою ліпосакції

За допомогою цієї процедури жирова тканина руйнується й виводиться з організму, тому її також називають безпечною альтернативою ліпосакції. Механізм кавітації — вплив на жирові тканини за допомогою ультразвуку, завдяки якому утворюються повітряні бульбашки, що лопаються під тиском і тим самим призводять до загибелі жирових клітин. Найпершими виводяться великі клітини жиру, оскільки вони мають найтоншу оболонку. Далі звільнений жир потрапляє до міжклітинного простору й виводиться через лімфу.

Під час виконання процедури на спеціальному обладнанні спеціаліст обирає відповідну програму, завдяки чому можливе усунення навіть глибоких шарів жиру. При цьому ультразвук руйнує лише жирові тканини — усі інші клітини він не чіпає. В результаті ви отримуєте зменшення жирових відкладень та покращення рельєфу шкіри.

Кількість процедур і їхню частоту обирає спеціаліст, а стандартний курс становить 10 процедур раз на тиждень.

Ударно-хвильова терапія, або дуоліт

В результаті процедур дуоліту поліпшується обмін речовин, активізується лімфотік, покращується кровообіг

Ще одна салонна процедура, котра полягає в передачі терапевтичної акустичної енергії безпосередньо до зони жирових відкладень. Спочатку спеціаліст працює однією насадкою, котра дістається найглибших ділянок і руйнує целюліт, потім другою, що вирівнює поверхню шкіри й запускає обмін речовин у ній. Протягом такої процедури активізуються й процеси відновлення шкіри, завдяки чому її також використовують для видалення рубців. В результаті поліпшується обмін речовин, активізується лімфотік, покращується кровообіг, а після процедури пацієнт відчуває невеликий біль, як після спортивного навантаження.

Індивідуальний курс призначається спеціалістом, стандарт — від 6 до 10 процедур. Помітний результат обіцяється через місяць.

Лімфодренажний, або LPG-масаж

Механізм дії LPG-апарату полягає в одночасному виконанні вакуумного й механічного масажу

Ще один відомий спосіб боротьби з жировими відкладеннями, назва якого походить від імені інженера Луї-Поля Готьє. Після травми йому було призначено масаж, але він не захотів довіряти себе рукам масажиста, а створив для цього LPG-апарат. Після кількох удосконалень його почали використовувати для видалення шрамів, набряків, боротьби з жиром і зайвою вагою.

Механізм дії цього апарату полягає в одночасному виконанні вакуумного й механічного масажу, завдяки чому запускаються активні процеси виведення зайвого жиру. Протягом процедури спеціаліст підбирає оптимальну інтенсивність масажу, а сам вплив відбувається не безпосередньо на шкіру, а через тканину: перед початком масажу пацієнту вдягають спеціальний костюм.

У середньому курс LPG-масажу триває 10–20 процедур залежно від індивідуальних особливостей організму пацієнта. Оскільки масаж називається лімфодренажний, неважко здогадатися, що він дає значний дренажний ефект, тож уважно стежте за режимом прийому рідини, щоб уникнути зневоднення.

Варто зазначити, що цей різновид масажу було винайдено понад 20 років тому, тож сьогодні також пропонуються новіші аналоги, котрі працюють за принципом LPG, наприклад, Vela Smooth та Vela Shape.

Мезотерапія

Механізм дії мезотерапії простий: він полягає в доставці корисних речовин безпосередньо за призначення

Якщо про мезотерапію в косметології стало відомо понад 50 років тому, то уколи краси для корекції фігури почали використовувати порівняно нещодавно. Механізм дії цієї процедури простий: він полягає в доставці корисних речовин безпосередньо за призначенням, минаючи таким чином кровоносну й травну системи. У косметології використовують мезококтейлі, що діють на омолодження клітин, а для корекції фігури підбирають препарати, що сприяють усуненню зайвого жиру. До них також додають корисні компоненти, вітаміни, що допомагають загальному оздоровленню клітин.

Мезоін’єкції зарекомендували себе як ефективний самостійний або додатковий спосіб боротьби з зайвим жиром, целюлітом, дряблістю шкіри та розтяжками. В залежності від особливостей вашого організму спеціаліст підбирає оптимальний склад мезококтейлю. Як правило, ця процедура триває не більше 30 хвилин та проходить безболісно, хоча деякі неприємні відчуття можуть виникати. Якщо у пацієнта низький больовий поріг, спеціаліст запропонує знеболення.

Середня тривалість курсу — 5, 10 або 12 процедур через тиждень.

Комплексний домашній догляд

Відмінна альтернатива салонним процедурам — домашні обгортання та масажі за допомогою спеціальних засобів та інструментів. Найперша перевага таких процедур — їхня доступність. А як свідчить практика, при правильному виконанні вже після першої процедури можна позбавитися до одного сентименту зайвого об’єму! Під час домашніх обгортань з організму виводиться багато рідини, в результаті цього зникає целюліт і зменшуються розміри жирових відкладень.

Марія Устименко, майстер з масажу та СПА-процедур, розповіла нам, як та якими засобами виконувати домашнє антицелюлітне обгортання й масаж, щоб домогтися найкращого результату.

Крок 1: скрабування

Розпочніть зі скрабування шкіри: це допоможе підготувати її до активної взаємодії з антицелюлітним засобом, зробить більш рівною та гладкою. Для цього ідеально підходить пінистий сольовий скраб UTerra Native з екстрактом меду й кунжутною олією.

  1. Нанесіть засіб круговими рухами.
  2. Протягом трьох хвилин зробіть масаж.
  3. Змийте теплою водою.

Сіль, що входить до складу цього продукту, має гарний лімфодренажний ефект та ефективно виводить зайву рідину. Мед живить та стимулює приплив крові, а кунжутна олія пом’якшує та відновлює шкіру.

Крок 2: нанесення крему

  1. Нанесіть на шкіру антицелюлітний термокрем «Спалювач жиру» зі спіруліною й червоним перцем від Dr. Sante. Особливість цього продукту полягає в тому, що він добре підходить саме для обгортання.
  2. Втирайте до повного поглинання.

Крок 3: обгортання

  1. Візьміть харчову плівку та у кілька шарів обгорніть нею ніжки від колін до стегон.
  2. Залиште на 60 хвилин.

У цей час можна займатися улюбленою справою, поприбирати в шафі або подивитися улюблений серіал.

Крок 4: масаж

Через годину зніміть плівку й приступайте до масажу: можна зробити ручний, вакуумний або за допомогою масажера UTerra Native з рельєфними роликами.

Після закінчення антицелюлітного ритуалу допускається легке почервоніння шкіри, яке скоро зникне, а шкіра набуде ідеальної гладкості та пружності. Для найкращого результату проведіть 10 таких процедур через день, а далі повторюйте кожного тижня.

Сподіваємось, ці процедури допоможуть вам не лише побороти апельсинову кірку, але й почуватися впевненою та красивою. Бажаємо незабутнього літа!

23 Липня / 2018 Догляд за тілом

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті