Влаштовуємо собі релакс-вечір з брендом Uterra

Вечір SPA-процедур – це міні-відпустка після напружених робочих буднів, на яку заслуговує кожна жінка. Знайдіть для себе годину без метушні, клопоту, сторонніх справ і усього зайвого, що може відволікти вас від цього приємного процесу. Неквапливий і послідовний SPA-ритуал – це чудовий спосіб відновити емоційну рівновагу, позбутися негативних емоцій, втоми і, звичайно, побалувати власне тіло. Адже наш зовнішній стан є відображенням внутрішнього і навпаки.

Час читання: 4 хвилини та чашка трав’яного чаю ☕

статья доступна на русском языке

Ми поділимося з вами простим але дієвим планом, за яким можна влаштувати незабутній SPA-вечір. А допоможе нам у цьому ТМ Uterra.

1. Більше бульбашок!

Будь-які SPA-процедури починаються з очищення. А найприємніший спосіб очистити шкіру – це, звичайно, тепла ванна з ароматною піною.

Концентрована піна для ванни Uterra Native «Пряна спокуса»  допоможе вам розслабитися і насолодитися довгоочікуваним відпочинком. Олії кориці і пачулі, які входять до складу піни, покращують мікроциркуляцію в епідермісі, підвищують пружність шкіри і зволожують її.

Бомби для ванн від UTerra native подарують вам ще більше приємних відчуттів під час купелі. «Яблучний пиріг» , «Цитрусовий коктейль» або «Ягідний сорбет» – обирайте один з дивовижних ароматів на свій смак! Сода та лимонна кислота, які є обов’язковими компонентами бомбочок, пом’якшують жорстку воду, а морська сіль та ефірні олії допомагають розслабитися і доглядають за вашою шкірою.

Цікаво по темі: ТОП-10 косметики для шкіри обличчя на EVA.UA: добірка від косметолога

2. Відновлюючий скрабінг або пілінг

Після ванни шкіра достатньо розпарена, і тепер настав час для більш глибокого очищення. Для цього ми використовуємо скраб або пілінг для тіла. Між цими засобами є різниця. Скраб покликаний відлущувати відмерлі клітини і розгладжувати поверхню шкіри. Його основою є крем або гель з абразивними частинками середнього розміру. Чим сухіша ваша шкіра, тим жирнішою має бути основа скрабу.

Пілінг також допомагає позбутися мертвих клітин, але його дія глибша. Пілінги здатні проникати у різні шари шкіри, діючи на клітинному рівні. Такі засоби не лише очищують, а й сприяють омолодженню епідермісу, шліфують рубці, зменшують інтенсивність пігментацію.

Цікаво по темі: Скраби та обгортання, які можна зробити вдома

Скраб або пілінг необхідно наносити на вологу шкіру м’якими круговими рухами. Починати необхідно зі стоп, переходячи до стегон і живота, та від долонь, переходячи до плечей і грудей. Особливу увагу приділіть найсухішим ділянкам – ліктям та колінам. Залишки засобу з відлущеними частинками шкіри змийте теплою водою.

В лінійці UTerra native ви знайдете різноманітні відлущуючі засоби для тіла.

 

Рисовий скраб для тіла «Каріте та кокос»  комплексно впливає на шкіру: шліфує її, тонізує, сприяє виведенню токсинів і пришвидшує регенерацію клітин, запобігаючи передчасному старінню. Олії кокоса й каріте збагачують шкіру вітамінами і корисними мікроелементами.

Сольовий пінний скраб для тіла «Іланг-іланг та кунжутна олія»  містить частинки натуральної морської солі і утворює густу піни, завдяки чому засіб ретельно відлущує ороговілі клітини і видаляє глибокі забруднення. Комплекс рослинних екстрактів  активізує процес клітинної регенерації, зволожує і живить шкіру.

Желе-пілінг для тіла «Апельсин та вітамінний комплекс» поліпшує кровообіг, наповнюючи тіло енергією, стимулює регенерацію в тканинах шкіри, запобігає появі целюліту й уповільнює процес старіння шкіри.

Кавовий скраб для тіла «Какао та кокос» підійде тим, хто прагне скорегувати фігуру і покращити стан шкіри на проблемних ділянках. За умови регулярного використання, засіб суттєво знижує прояви целюліту.

3. Приємний самомасаж

 

 

Завершуємо наш SPA-ритуал нанесенням живлячого або зволожуючого засобу, поєднуючи його з самомасажем. Для глибокого живлення використовуйте Густе SPA-масло для тіла «Какао та мигдальна олія». Ніжно зволожити шкіру допоможе Йогурт для тіла «Манго та маракуя» .

Цікаво по темі: Фейсфітнес та фейсбілдінг: у чому різниця та найкращі вправи для обличчя

Розслаблюючий самомасаж краще проводити у положенні сидячи або лежачи. Ви можете переміститися у кімнату і постелити рушник на ліжко.

Під час масажу важливо ретельно пропрацювати такі точки і ділянки тіла:

  • кисті та стопи,
  • поперек,
  • «точку довголіття», яка знаходиться на 4 пальці нижче коліна, ближче до зовнішнього боку гомілки,
  • точку, яка знаходиться на зовнішньому боці стегна, на 10 см нижче тазостегнового суглоба,
  • зовнішню поверхню рук від ліктя до зап’ястя,
  • живіт за годинниковою стрілкою,
  • шию та плечі.

Після таких процедур ви гарантовано забудете про втому, що накопичилася, і відчуєте приплив сили, якої вистачить на весь наступний робочий тиждень.

Читайте також:

11 Вересня / 2019 Догляд за тілом

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті