ТОП-10 косметики для шкіри обличчя на EVA.UA: орієнтуйся на склад

Які засоби вибрати для якісного домашнього догляду за шкірою обличчя? Питання, яке актуальне і для дівчат з молодою, і для жінок зі зрілою шкірою. Відповідь на нього часто залежить не від бюджету, а від уміння аналізувати склад. Бо навіть люксова професійна або популярна корейська косметика можуть виявитися шкідливими, якщо їх компоненти не підходять конкретно твоїй шкірі. 

Час читання: 5 хвилин та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

EVA Blog звернувся за порадою до beauty-консультанта, фармацевта за освітою Ольги Сірої (@cosmo.gray). Вона розбирає склад косметики та допомагає підібрати домашній догляд за обличчям на основі знань про те, як різні компоненти впливають на стан шкіри.

Тож пропонуємо ближче придивитися до ТОП-10 бюджетних доглядових засобів для чутливої, комбінованої та жирної шкіри обличчя. А якщо якісь з цих продуктів вже оселилися на полиці твоєї ванної кімнати, напиши у коментарях, хто саме завоював твоє серденько. 

 

✅Пінка для вмивання Lirene MakeMe Soft Cica & Probiotyk

Пінка для вмивання Lirene

Ця пінка для вмивання з морською водою не містить сульфатів та інших агресивних ПАР. До складу входить сік алое, екстракт центелли, а також лактобактерії.

Вона ідеально підійде для чутливої ​​та комбінованої шкіри. Не порушує епідермальний бар’єр, не пересушує. М’який, делікатний та бюджетний продукт.

 

Сироватка для обличчя Bielenda Skin Clinic Professional

Сироватка для обличчя Bielenda

Корегувальна сироватка для обличчя від Bielenda з мигдальною та лактобіоновою кислотами – відмінний вибір для комбінованої та жирної шкіри.

В основі цієї сироватки знаходиться мигдальна кислота у робочій концентрації. Формула збалансована також гіалуроновою кислотою та ніацинамідом.

Завдання цього засобу – працювати з себорегуляцією та рельєфом шкіри, при цьому не пересушуючи її.

EVA в инстаграм

 

Активний корегувальний тонік для обличчя Bielenda

Тонік для обличчя Bielenda

Це засіб з мигдальною та лактобіоновою кислотами – відмінна заміна звичним тонікам зі спиртом. Продукт від Bielenda не містить спирту, а тільки безпечні інгредієнти для шкіри, яка схильна до висипань.

 

Сироватка для обличчя Bielenda Green Tea

Сироватка для обличчя Bielenda Green Tea

Сироватка Green Tea від бренду Bielenda на основі ніацинаміду та екстракту чайного дерева. Знижуватиме вироблення себуму і діятиме як протизапальний засіб, запобігаючи появі нових висипів.

Цікаво по темі: Що таке ніацинамід: властивості та застосування в косметиці

Точковий крем для обличчя COSRX

Точковий крем для обличчя COSRX

Унікальний точковий засіб від висипів на основі соку алое. Не містить силіконів, мінеральних олій. Цинк відмінно підсушуватиме.

Також протизапальні екстракти рослин швидко знімуть почервоніння та свербіж. Делікатний засіб без спирту, підійде навіть чутливій шкірі.

 

Зволожувальна маска для обличчя Dr. Jart+

Зволожувальна маска для обличчя Dr. Jart+

Найкраща маска для відновлення ліпідного бар’єра. Будь-яка шкіра потребує зволоження та живлення, навіть жирна.

Цераміди, як маленькі цеглинки, відновлюють ліпідний бар’єр шкіри, після чого вона стає зволоженою та сяючою. Також маска містить понад 15 екстрактів рослин та вітамінів.

Цікаво по темі: ТОП 5 масок для зволоження шкіри обличчя

BB-крем для обличчя Missha M Perfect Cover

BB-крем для обличчя Missha M Perfect Cover

BB-крем для обличчя Missha M Perfect Cover з SPF – ідеальний засіб, який поєднує в собі зволоження, тонування та захист від сонця.

Цей крем не містить камедогенних компонентів, тож підійде навіть проблемній шкірі.

Цікаво по темі: Комедони: причини появи та як позбутися

Гідрофільна олія-гель для обличчя Joko Blend

Гідрофільна олія-гель для обличчя Joko Blend

Здоров’я шкіри починається із правильного очищення. Ми всі звикли до міцелярної води, але чисті пори – це двоетапне очищення з гідрофільним продуктом. Олія-гель має ніжну текстуру, глибоко очищає шкіру, не містить мінеральних олій.

Цікаво по темі: Вибирай українське: хіти від Joko Blend на EVA.UA

Зволожувальний гель для обличчя ABOUT face

Зволожувальний гель для обличчя ABOUT face

Бюджетна знахідка від ABOUT face для власниць жирної шкіри має легку та невагому текстуру.

На основі провітаміну В5, цей продукт також містить молочну, винну і гліколеву кислоту. Цинк підсушуватиме запалення та даватиме себорегуляцію.

 

Зволожувальний крем для обличчя Bielenda Skin Clinic Рrofessional

Крем для обличчя Bielenda Skin Clinic Рrofessional

Крем від Bielenda на основі олії какао та безпечних емульгаторів. Підійде всім типам шкіри, якщо обличчя потребує зволоження.

Містить гіалуронову кислоту та амінокислоти, які запобігають втраті вологи. В результаті шкіра має здоровий колір та тургор. Ідеально наносити на вологе обличчя.

Всі засоби з добірки Ольги ти можеш замовити на eva.ua! А у коментарях напиши, який ТОП доглядової косметики хотіла б побачити наступного разу? 

 

Читайте також:

4 Серпня / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті