Зроблено в Кореї: три цікаві бренди косметики для догляду за обличчям та тілом

Південнокорейська б’юті-індустрія подарувала нам безліч революційних косметичних інновацій. Муцин равликів, екстракт чорної ікри, пептид зміїної отрути Sin-Ake, фактор регенерації клітин EGF – чим тільки не дивувала нас корейська косметика впродовж останнього десятиліття! І це лише невелика частина досягнень, якими можуть похвалитися азійські виробники.

Складно назвати точну кількість корейських брендів, що присутні на українському ринку. Всі вони відрізняються за ціною, якістю та популярністю. Ми вирішили зробити власний невеликий огляд корейської косметики і обрали для цього три популярні марки: Mizon, Holika Holika та Esfolio. Продукти цих брендів з кожним днем знаходять нових шанувальниць серед наших з вами співвітчизниць. Якщо ви ще не з їхнього числа, то принаймні познайомитися з цими продуктами точно не буде зайвим.

Mizon

І почнемо ми наш огляд корейської косметики зі знайомства з маркою Mizon. Вона відома в нас здебільшого завдяки своїм сироваткам для інтенсивного догляду. Кожен з цих продуктів заслуговує на увагу, але ми вирішили зупинитися на колагеновій сироватці Mizon Original Skin Energy Collagen 100 Ampoule. І якщо Mizon заявляє, що сироватка колагенова, то це дійсно так – в переліку інгредієнтів колаген значиться у числі перших. А це робить сироватку корейського бренду справжньою колагеновою бомбою!

Однак самими сироватками корейська косметика від Mizon не обмежується. В асортименті марки можна знайти не менш гідні засоби для базового догляду. Один з таких засобів – пілінг-скатка Mizon Special Care Apple Smoothie Peeling Gel з екстрактом яблука. Пілінг діє м’яко, але переконливо, тож припаде до душі тим, хто бажає отримати глибоке очищення, не вдаючись до використання скрабу.

 

Holika Holika

Якщо ви досі не користувалися засобами від Holika Holika, то принаймні звертали увагу на привабливі упаковки в формі листа алое або яйця. Більш близьке знайомство з серією «Aloe» варто почати з набору для догляду за обличчям і тілом JEJU ALOE Face & Body Care Set . Набір складається з трьох засобів з надвисоким вмістом соку алое: багатофункціонального гелю, пінки для вмивання та гелю для душу.

Ще один засіб від Holika Holika, що цікавий і за формою, і за наповненням, – це пілінг-гель Sleek Egg Skin Peeling Gel. Впізнаваний тюбик у формі яйця береже свої косметичні скарби: екстракт яєчного жовтка, гідролізовану яєчну мембрану та пудру з яєчної шкарлупи. Завдяки цим та іншим компонентам, пілінг чудово очищає пори, шліфує шкіру і заспокоює подразнення.

 

Esfolio

Продукцію Esfolio теж важко сплутати з будь-чим іншим. Кумедні поросята, равлики, та корівки на упаковці фактично стали візитівкою бренду. Але не звірятами єдиними.

Пінка для обличчя Esfolio Volcanic Ash Cleansing Foam  не містить колагену, вершків або інших компонентів тваринного походження, проте у її складі присутній інший цінний інгредієнт – вулканічний попел. Він має високу здатність вбирати жир, бруд та залишки макіяжу, глибоко проникаючи у пори. І жодних негативних наслідків у вигляді подразнення, відчуття сухості або стягнутості шкіри!

І звичайно, огляд корейської косметики був би неповним без згадки засобів з муцином равлика. Равликовий гель для тіла Esfolio Pure Snail Moisture Soothing Gel 95% Purity  аж на 95 відсотків складається з цього компоненту! Такій концентрації муцину позаздрить навіть… сам равлик. І на що тільки не здатен цей чарівний равликовий слиз! Він і вільні радикали зв’язує, і відмерлі клітини відлущує, і синтез колагену з еластином стимулює. А ще зволожує шкіру, лікує запалення та подразнення, зменшує або усуває зморшки, набряки, пігментні плями, вугрі та акне.

 

Навіть якщо ви не вважаєте себе новатором і звикли надавати перевагу знайомим засобам, корейська косметика — це те, що точно варто спробувати! Хоча б для того, щоб скласти власну незалежну думку.

Пінка для вмивання Mizon Rice Real Cleansing Foam рисова

309.00
Купити

Гель-крем Mizon Water Volume Aqua Gel Cream ультразволожуючий

224.00
Купити

Пінка для обличчя Esfolio з вулканічним попелом

244.00
Купити

Гель для тіла Esfolio 95% муцину равлика

173.00
Купити

Пілінг-гель Holika Holika яєчний

234.00
Купити
21 Листопада / 2019 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталия

    Ещё ничего не купила.

  2. Наталія

    Шкода витрачених грошей

  3. Наталія

    Я брала крем під очі колагеновий від мізон. Мені не підійшов-очі від нього постійно печуть.

Рекомендовані статті