Знайомство з брендом: декоративна косметика Lumene на EVA.UA

Краса північних країн — невичерпне джерело натхнення. Здається, що їхнім жителям відомий якийсь особливий секрет гармонії та щастя. Може це хюґе? І саме тут, серед унікальної північної природи та найчистіших у світі арктичних джерел, народився бренд Люмене — косметика для здорової та природної краси.

Огляд найкращої декоративної косметики від Lumene

Незважаючи на суворий клімат, жительки Півночі виглядають особливо молодо та доглянуто, а їхня шкіра випромінює здорове сяйво. Усе тому, що вони користуються косметикою з натуральними компонентами, яка поєднує декоративні та доглядові властивості. В основі продуктів марки Люмене — інноваційні наукові дослідження, природні компоненти, доступні тільки у Фінляндії (арктична морошка, брусниця, скандинавська сосна, північна бавовна) та кристально чиста арктична вода.

Красива й доглянута шкіра з рівним тоном без ефекту маски, зволожені губи, природні брови, класичні відтінки на очах — все для створення стильного яскравого або природного макіяжу є в асортименті Люмене.

Тональний крем від Lumene

Всі ми хочемо, щоб тональний крем не тільки вирівнював тон шкіри, але й покращував її стан. Формули від Люмене всього за кілька секунд поліпшують колір обличчя і з кожним днем ​​дбають про красу навіть без макіяжу.

  • BB крем Valo Bright Boost з SPF 20 — багатозадачний б’юті-засіб, який вирівнює тон, надає сяйво, захищає від ультрафіолету. Як бонус — зволоження та живлення з вітаміном С і екстрактом арктичної морошки.
  • CC крем Color Correcting Cream з SPF 20 має текстуру флюїду, добре маскує пігментацію та почервоніння, захищає від сонця й зволожує шкіру до 8 годин.
  • Матуюча тональна основа Lumene MATTE з мікрочастинками пудри відрізняється щільним покриттям і матовим фінішем, який не провалюється в пори та не підводить протягом усього дня. Найкраща основа для жирної та комбі шкіри.

Лайфхак. Для природного покриття ВВ і СС креми можна використовувати як самостійні засоби. А можна — як базу або праймер в комбінації з тональним кремом, щоб отримати максимально рівний тон.

Цікаво по темі. «Тональний крем: як підібрати під тип шкіри»

Палетки тіней для повік і брів

Скандинавський макіяж з акцентом на очі — це натхнення сяйвом північного сонця та нескінченні відтінки природи. Стійкі тіні для брів і повік створені на основі натуральних компонентів і делікатно доглядають за ніжною шкірою.

  • Палітра тіней для повік Girl! Eyes Eyes Baby — це 6 класичних матових і перламутрових відтінків, з якими можна створити будь-який макіяж: ніжний нюд, спокусливий пін-ап і навіть зухвалі смокі.
  • Палітра тіней для брів Nordic Chic Extra Stay, тон 01 Medium Brown — два класичних відтінки зі стійкою формулою та зручним пензлем для нанесення.

 

Лайфхак. Гель для брів Lumene Nordic Chic Transparent допоможе подовжити стійкість тіней і приборкати неслухняні волоски. А торкнувшись хайлайтером у зоні під бровами, можна підкреслити свіжість погляду.

Помади та блиски для губ

Класична кремова помада, глянсовий блиск або оксамитова матовість… Обирайте будь-що — і крім бездоганного мейку, ви отримаєте ефект зволоження, стійкість і відчуття комфорту на губах.

  • Рідка матова помада Nordic Chic відрізняється легкою та дуже стійкою формулою, яка тримається весь день.
  • Помада Lumene Nordic Chic має кремову текстуру й надає губам виразний колір відразу після нанесення. Масла у її формулі захищають і приємно зволожують ніжну шкіру.
  • Зволожувальний блиск Shine Hydrating & Plumping — це приголомшливе глянсове сяйво і об’єм ваших губ.

Лайфхак. Додати губам ще більше об’єму можна, якщо нанести трохи хайлайтера в галочку над верхньою губою. А щоб подовжити стійкість помади або блиску, перед нанесенням покриття обведіть контур фломастером чи олівцем — їхня щільна текстура не дає засобам розтікатися.

Цікаво по темі: «Як підібрати відтінок помади»

Туші від Люмене

Об’єм, довжина або підкручування? Природний або драматичний образ? Туші Lumene — відмінний вибір для важливих подій і повсякденного макіяжу. А доглядові компоненти в їхньому складі додатково зміцнюють вії.

  • Туш Nordic Girl! Eye Dramatiser з ефектом об’єму і підкручування. Вигнута щіточка підіймає вії, а довгі щетинки розподіляють засіб від коренів до кінчиків.
  • Туш Nordic Girl! Eye Dramatiser Waterproof з водостійкою формулою підкручує вії, надає їм густий чорний колір і об’єм.
  • Туш Nordic Chic Full-On Curl з щіточкою, що піднімає, робить вії довгими, підкрученими та розділеними.
  • Туш Chic Full-On: її щіточка складається з щетинок різної довжини, завдяки чому вона захоплює кожну вію та надає супер об’єм.

Декоративні засоби Люмене — це задоволення і результат. Їхні запахи надихають, текстури захоплюють, а базові відтінки універсальні й підходять до будь-якого образу. Подивитися іншу косметику Lumene і замовити з доставкою ви можете в EVA.UA.

Блеск для губ Lumene Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss

208.00
Купити

Губная помада Lumene Nordic Chic Moisturizing Lipstick

204.00
Купити

Жидкая губная помада Lumene Nordic Chic Liquid Matte Lipstick

180.00
Купити

Тональная основа Lumene MATTE матирующая

229.00
Купити

Тушь для ресниц Lumene Nordic Girl! Eye Dramatiser Volume & Curl Waterproof Mascara

181.00
Купити

Палетка теней для век Lumene Girl! Eyes Eyes Baby Eyeshadow Palette 6 цветов

440.00
Купити

Тушь для ресниц Lumene Nordic Chic Full-On Curl Mascara Black

240.00
Купити

Тушь для ресниц Lumene Chic Full-On Volume Mascara

270.00
Купити

CC-крем Lumene Color Correcting Cream SPF 20

346.00
Купити

Гель для бровей Lumene Nordic Chic Eyebrow Gel Transparent

179.01
Купити

Bb-крем Lumene Valo Bright Boost BB Cream SPF20

0.00
Купити

Палетка теней для бровей Lumene Nordic Chic Extra Stay Eyebrow Palette 01

358.99
Купити

Тушь для ресниц Lumene Nordic Girl! Eye Dramatiser Volume & Curl Mascara

219.00
Купити
14 Липня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *