Особливості щоденного догляду за обличчям

Гелі, пінки, муси, скраби – асортимент засобів для вмивання нині дуже широкий. Як серед усього різноманіття обрати свій засіб та яких щоденних ритуалів догляду за обличчям варто дотримуватися, поговоримо зі стильним візажиcтом Джулі Пілл у новому майстер-класі від EVA Blog! 

 

Особливості засобів для вмивання

Для початку подивимось особливості різних видів засобів для вмивання.

 

  1. Міцелярна вода

Міцелярна вода – популярний засіб для очищення шкіри. Її активний компонент – міцели. Вони здатні зв’язувати і видаляти частинки жиру.

Після процедури демакіяжу міцелярної водою, обов’язково треба вмитися. В іншому випадку, дрібні частинки бруду в комбінації з міцелами можуть спровокувати запалення. У цьому майстер-класі ми користуємось міцелярну воду MAY face для чутливої та сухої шкіри  

 

Деякі використовують міцелярну воду для щоденного очищення, але вона не може замінити більш дієві засоби.

 

  1. Пінка для вмивання

Пінка для вмивання MAY Face має ніжну повітряну текстуру. Вона підходить для вмивання і вранці, і ввечері, особливо для чутливої ​​і сухої шкіри. Пінка видаляє забруднення, не пересушує і не стягує шкіру. Але власницям комбінованої або жирної шкіри може здатися, що пінка недостатньо ефективно видаляє надлишки шкірного жиру.

 

  1. Мус для вмивання 

Ніжний мус для вмивання від Nivea Visage Aqua Effect , як і пінка, повітряний, але його текстура більш щільна.

Він добре підійде для чутливої ​​шкіри. Наноситься м’яко, легко змивається водою, залишаючи відчуття комфорту і ніжності.

 

  1. Гелеві засоби

Гелеві очищаючі засоби більше підходять для комбінованої і жирної шкіри.

Гель з активованим вугіллям MAY Face добре впорається із забрудненнями, видалить надлишки шкірного сала, звузить пори, відмінно підійде для літа. Однак у власниць сухої і чутливої ​​шкіри може викликати почервоніння, сухість і стягнутість.

 

  1. Скраби

Для якісного догляду за обличчям простого вмивання недостатньо. 2-3 рази на тиждень потрібно проводити процедуру глибокого очищення шкіри. Тут нам допоможуть скраби та пілінги.

Скраб для обличчя “Нескінченна свіжість” від Лореаль має гелеву текстуру і містить два типи відлужчуючих компонентів. Ідеально підійде власницям нормальної та комбінованої шкіри. Він добре очищає Т-зону, схильну до утворення чорних цяток. Окремо виділю приємний аромат скрабу.

 

Косметичний засіб MAY face 3-в-1 Natures Line з активованим вугіллям та каоліном  – справжній подарунок для тих, хто не любить користуватися великою кількістю косметики, але хоче зробити шкіру чистою, гладкою і надати їй доглянутого вигляду.

Його можна застосовувати одночасно в трьох напрямках: як гель для вмивання, скраб і маску. Як гель використовують засіб для щоденного вмивання, змив його відразу після нанесення.

 

  1. Конжаковий спонж

Конжаковий спонж з бамбуковим вугіллям від MAY Face виготовлений зі 100% рослинних волокон, не викликає алергічних реакцій. Допоможе делікатно видалити ороговілі клітини. Все що потрібно: занурити його в теплу воду на 3-5 хвилин, видалити надлишки води і помасажувати обличчя спонжем круговими рухами.

 

Як правильно вмиватися?

Приступимо безпосередньо до вмивання та розглянемо, як у цьому процесі нам допоможе знання масажних ліній. 

Очищуємо шкіру. Невелику кількість піни нанесемо на обличчя масажними рухами. Це допоможе не тільки очистити шкіру, але й стимулювати кровообіг.

Тонізуємо обличчя за допомогою тоніка “Черний жемчуг” . Він допоможе посилити корисні властивості крему, виступаючи в ролі своєрідного провідника. Рухаємося по масажним лініям від центру обличчя до скронь. Зону підборіддя опрацьовуємо від низу до верху, злегка масажуючи шкіру.

Цікаво по темі: Найкращі пінки для вмивання обличчя за версією EVA Blog

 

Як завершальний етап використовуємо крем за типом шкіри. Я зупинила свій вибір на “Зволоження експерт” від Лореаль

Тепер наше обличчя очищено, доглянуто і готово до нанесення макіяжу.

 

З вами була Джилі Пілл. До нової зустрічі!

 

25 Червня / 2019 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті