Найкращі засоби від пігментації на обличчі від NIVEA

Сонячні промінчики цілують твоє обличчя, залишаючи на ньому відбитки у вигляді милого ластовиння. Та варто всього кілька разів втратити пильність, забути нанести сонцезахист – і ненав’язливі цяточки перетворюються на помітні пігментні плями. Тож якщо ти зараз шукаєш ефективні способи, як усунути проблему, ця стаття EVA Blog саме для тебе! 

Час читання: 2 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Чому з’являються пігментні плями?

Причини появи пігментації

Для початку уточнимо, що причиною появи пігментації може бути не лише ультрафіолет. На меланогенез (процес утворення меланіну) впливають й внутрішні гормональні фактори. Зокрема, часом пігментні плями з’являються під час вагітності та після пологів, через внутрішні захворювання чи вікові зміни в організмі. Внутрішні причини появи пігментації варто перш за все проговорити з сімейним лікарем. 

Косметичний бренд NIVEA

А от з основним зовнішнім тригером – сонцем – після тривалого перебування на свіжому повітрі або після моря допоможе впоратися правильно підібрана для домашнього догляду косметика. Тож EVA Blog запросив у гості бренд NIVEA, щоб разом обговорити, як прибрати пігментацію на обличчі та попередити її подальшу появу.

Цікаво на тему: 9 порад як доглядати за шкірою обличчя влітку

Зменшити пігментацію в домашніх умовах можливо?

Як позбутись пігментації на обличчі

Може здатися, що усунути сліди пігментації вдасться лише в кабінеті косметолога. Та насправді догляд в домашніх умовах відіграє набагато важливішу роль. 

Працювати варто у двох напрямках:

  1. Активне зволоження та захист від сонця, щоб попередити появу пігментних плям.
  2. Освітлення ділянок шкіри, що змінили забарвлення, та зменшення їх вираженості.

Косметика з лінійки LUMINOUS630®

NIVEA разом з інститутом Spincontrol Asia Co., Ltd.(Таїланд) провели дослідження, учасники якого впродовж 12 тижнів двічі на день (вранці та ввечері) використовували косметику з лінійки LUMINOUS630®. Результат – зменшення вираженості пігментації до 71%. А перші досягнення в освітленні шкіри помітні вже через місяць використання. В чому ж секрет цього компонента? 

Засоби проти пігментації

LUMINOUS630® – це запатентований інгредієнт, що пригнічує активність тирозинази. Вона є ферментом, який в організмі людини стимулює вироблення меланіну. А, як відомо, саме концентрація цього пігменту, точніше, його надлишкова поява, й дає результат у вигляді потемнінь шкіри, більше відомих як пігментні плями.

Косметика від NIVEA проти пігментації

LUMINOUS 630® допомагає повернути баланс у вироблення меланіну та знайти відповідь на запитання “Як прибрати пігментацію на обличчі?”. Всього три засоби з цією патентованою розробкою NIVEA – і твій догляд комплексно дбатиме як про зменшення наявних плям, так і попереджуватиме появу нових. 

Сироватка, флюїд та крем для шкіри навколо очей Нівеа

Цікаво на тему: Сонцезахисні засоби: види, особливості та як вибрати

Які ефективні кроки варто додати у догляд вже сьогодні?

Косметика від пігментних плям для домашнього догляду

Головний секрет магії краси – це методичність та щоденність. Навіть якщо на вулиці похмура погода, ультрафіолетове випромінювання продовжує активно впливати на твою шкіру. Тож жодних “поспішаю, завтра скористаюсь SPF” не має стати перепоною між тобою та рівним тоном обличчя.  Тим паче, що всього з трьома засобами від NIVEA ти можеш забезпечити собі комплексний захист обличчя від небажаної надмірної пігментації.  Всі вони містять LUMINOUS630®.
EVA в инстаграм

Крок 1. Вранці нанеси сироватку NIVEA LUMINOUS630® проти пігментації 

Сироватка NIVEA LUMINOUS630® проти пігментації 

Ця сироватка підійде всім типам шкіри у боротьбі з проявами пігментації. ЇЇ активні компоненти працюватимуть як з темними ділянками, що вже з’явились, так і запобігатимуть утворенню нових. Містить гіалуронову кислоту, завдяки чому підтримуватиме необхідний рівень зволоження. 

Сироватка NIVEA від пігментних плям

Нанось цей засіб не лише на обличчя, а й на шию та зону декольте, адже вони, як і руки, одними з перших видають вік, бо є чутливими до ультрафіолету. Тож ефективний спосіб довше виглядати доглянутою та молодою, без передчасних вікових плям – обов’язково приділити час у своїх доглядових ритуалах шиї та декольте. 

Сироватка NIVEA для усунення пігментації 

Замовляй сироватку для обличчя NIVEA LUMINOUS630® проти пігментації на eva.ua 

Цікаво на тему: Все про косметику з центеллою азіатською

Крок 2. “Закрий” сироватку денним флюїдом NIVEA LUMINOUS630® з SPF 50

Денний флюїд NIVEA LUMINOUS630® з SPF 50

Як вже розповідали в статтях про літній догляд за обличям, з настанням спеки варто звернути увагу на легкі текстури, наприклад,  флюїди. Вони чудово впораються з роллю крему у щоденному догляді за обличчям. Флюїд доповнить дію сироватки проти пігментних плям, створить захисний прошарок, що “закриє” її в шкірі. А ще NIVEA LUMINOUS630® має SPF 50, тож вбереже від передчасного фотостаріння та знизить вплив ультрафіолету, який є одним з потужних тригерів появи сильної пігментації. 

Флюїд з SPF 50 від NIVEA

Замовляй денний флюїд NIVEA LUMINOUS630® Потрійний захист SPF 50 на eva.ua

Використовуй сироватку та флюїд щоранку, якщо гладенька, зволожена шкіра, що сяє здоров’ям, подобається тобі більше, ніж пігментні плями на обличчі. 

Сироватка та флюїд проти пігментації

Цікаво на тему: Що таке флюїд для обличчя і як ним користуватися

Крок 3: Подбай про зону навколо очей з кремом NIVEA LUMINOUS630® проти темних кіл

Крем для шкіри навколо очей NIVEA LUMINOUS630®

Зона навколо очей часто отримує недостатньо уваги. А дарма! Сухість через нестачу зволоження та надмірний вплив ультрафіолету можуть призвести не лише до появи пігментації, а й до візуального збільшення синців. Тож використовуй у домашніх умовах спеціальний крем NIVEA LUMINOUS630® проти темних кіл щовечора, щоб глибоко зволожити шкіру та візуально зменшити мішки під очима. Наносити його краще масажними рухами, щоб додатково стимулювати обмінні процеси. До того ж засіб пройшов офтальмологічний та дерматологічний контроль, тож не нашкодить зору.

Крем проти темних кіл від NIVEA  
Замовляй крем NIVEA LUMINOUS630® проти темних кіл на eva.ua 

Цікаво на тему: Сквалан у косметиці – інгредієнт для ідеальної шкіри та волосся

До речі, ввечері також не варто забувати про шкіру обличчя. Після очищення обличчя та використання тоніка додай у свій вечірній ритуал нанесення сироватки проти пігментації NIVEA LUMINOUS630®.

Засоби проти пігментних плям NIVEA LUMINOUS630®

Додавай ці три кроки у свої щоденні ранкові ритуали, щоб довше насолоджуватись рівним, сяючим тоном шкіри. Пам’ятай, що регулярна увага до себе – це приємна та корисна звичка. А бренд NIVEA завжди готовий підтримати тебе цікавими інноваційними продуктами та рішеннями!

 

Читайте також:

8 Червня / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті