8 найкращих кислотних сироваток для обличчя

Осінь — золотий час для сироваток з кислотами й взагалі будь-яких активів. У цей час сонце вже не таке нещадне, а отже, застосування агресивніших і водночас ефективніших продуктів стає безпечнішим. Однак про SPF все одно забувати не варто.

Час читання: 3 хвилини та ванільний кекс 🧁

статья доступна на русском языке

золотий час для сироваток

Якщо ти в пошуках дієвих засобів для догляду за обличчям, ми приготували для тебе 8 чудових сироваток, які допоможуть вирішити найрізноманітніші завдання (від боротьби з акне і пігментацією до вирівнювання мікрорельєфу та омолодження) і зробити твою шкіру кращою.

Цікаво на тему: Кислотний догляд: у чому особливості?

Cos De Baha Azelaic Acid 5 Serum

Cos De Baha Azelaic Acid 5 Serum

Cos De Baha Azelaic Acid 5 Serum – натуральна кислотна сироватка для будь-якого типу шкіри з гіалуроновою та азелаїновою кислотою. Вони забезпечують оптимальну порцію зволоження, а також антибактеріальну дію, що допомагає боротися з бактеріями, які спричиняють запалення та акне. Кислоти доповнюються ніацинамідом, пантенолом і рослинними екстрактами — вони дають змогу отримати рівний колір обличчя, звузити пори й заспокоїти шкіру.

Some By Mi 30 Days Miracle Serum

Some By Mi 30 Days Miracle Serum

У складі корейської сироватки Some By Mi 30 Days Miracle Serum містяться PHA-, ВНА- і AHA-кислоти, а також ніацинамід, олія чайного дерева та екстракт центелли азіатської. Цей «ударний» комплекс ефективно бореться з чорними цятками, висипаннями та запобігає появі нових, зменшує запальні процеси, відновлює, м’яко відлущує ороговілі клітини, а також покращує колір обличчя і надає шкірі природного сяйва. Для схильної до жирності та недосконалостей шкіри це ідеальний засіб, який відновлює гідроліпідний бар’єр, зволожує та покращує її стан.

Цікаво на тему: Пілінги: докладна інструкція з використання

Payot Pate Grise Concentre Anti-Imperfections

Payot Pate Grise Concentre Anti-Imperfections

Ще один продукт для проблемної шкіри в нашій добірці — преміальна сироватка Payot Pate Grise Concentre Anti-Imperfections. Формула з цинком, полісахаридом, екстрактом м’яти та гліколевою кислотою здатна зняти запалення і глибоко очистити шкіру, заспокоїти її та вирівняти колір обличчя. Засіб легко поглинається, не обтяжуючи та не залишаючи липкості, а також має ніжний і приємний аромат, який перетворить використання сироватки на справжнє задоволення.

Pixi Clarity Concentrate

Pixi Clarity Concentrate

Pixi Clarity Concentrate – багатофункціональна сироватка для всіх типів шкіри з саліциловою і молочною кислотою в складі. Перша глибоко очищає пори від надлишку шкірного сала, друга — бореться з нерівним кольором обличчя і відлущує, даруючи шкірі гладкість і ніжність. Крім кислот формула передбачає екстракт алое, що забезпечує заспокійливу та регенерувальну дію, і пробіотики, які допомагають відновити захисний бар’єр.

Цікаво на тему: Додатковий догляд за обличчям від українських брендів

Rilastil Multirepair H.A. Facial Detox Serum

Rilastil Multirepair H.A. Facial Detox Serum

Плануєш ввести у свій догляд antiage-сироватку проти перших вікових змін? Зверни увагу на Multirepair H.A. Facial Detox Serum від італійського бренду Rilastil. Завдяки вмісту 4% мигдальної кислоти, засіб сприяє оновленню клітин і вирівнює колір обличчя, а три види гіалуронової кислоти наповнюють шкіру вологою і розрівнюють її, «стираючи» дрібні заломи та зморшки. Сироватка пройшла дерматологічні дослідження, гіпоалергенна і підходить для будь-якого типу шкіри.

SkinClinic Melanyc Serum

SkinClinic Melanyc Serum

Якщо потрібна більш «важка артилерія» для омолодження шкіри, обирай SkinClinic Melanyc Serum. Формула з феруловою кислотою, яка є потужним антиоксидантом, загоює, відновлює і підсилює дію інших компонентів, а транексамова кислота бореться з пігментацією і куперозом, забезпечуючи рівний тон обличчя. Крім цього у складі також є ніацинамід, що славиться загоювальними та оновлювальними властивостями, і арбутин, який руйнує меланін, освітлюючи шкіру, а також знімає запалення і набряклість у тканинах.

Цікаво на тему: ТОП-10 засобів для шкіри обличчя на EVA.UA: орієнтуйся на склад

Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum

Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum

Christina Line Repair Glow Radiance Reveal Serum – це дієва нічна сироватка з фруктовими кислотами, яка вирівняє мікрорельєф і подарує тобі ідеально гладеньку шкіру. Комплекс кислот, серед яких яблучна, фітинова та гліколева, гальмує фотостаріння, розгладжує, стимулює регенерацію клітин і вироблення колагену, а екстракти женьшеню та арніки борються із запаленнями та відновлюють гідроліпідний баланс. Результат — пружна, здорова і сяюча шкіра, від якої ти будеш у захваті.

Janssen Cosmetics Normalizing Skin Complex

Janssen Cosmetics Normalizing Skin Complex

Сироватка-концентрат для обличчя Janssen Cosmetics Normalizing Skin Complex – той засіб, який допоможе тобі забути про пудру. Завдяки саліциловій та олеїновій кислотам у складі, а також екстрактам червоних водоростей, оливкового листя й алое, продукт глибоко очищає пори від надлишків себума і звужує їх, заспокоює, стимулює оновлення клітин, бореться з висипаннями та чудово матує. Те, що потрібно жирній і проблемній шкірі.

Цікаво на тему: Що треба знати про ретинол?

Сироватки з кислотами — один з улюблених косметичних засобів у багатьох, бо дає змогу побачити результат від застосування вже протягом кількох тижнів, а інколи й того швидше. Поділися, які кислотні продукти твої улюблені і як вони поліпшили твою шкіру. Чекаємо на тебе в коментарях!

Читай також:

22 Вересня / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Емма

    Дуже подобається косметика бренду Patricia Ledo, якісна, гарні текстури. Люблю яскравий мейк, завжди звертаю увагу на нові тіні, особливо яскраві. Буду рада затестити цей набір!

Рекомендовані статті