Best Sellers: найактуальніші товари серпня

Останній місяць літа видався радісним і багатим на сонячні дні. А ще серпень — це чудовий час, щоб підбити підсумки літа, що минає, зробити фотокнигу зі спогадами про свій відпочинок та підготувати косметичку до прийдешньої осені. Яким був серпень у EVA та які товари найчастіше купували красуні у цьому місяці? — Ділимось із вами ТОП продажів інтернет-магазину eva.ua!

Ідеальний тон

Не втомлюємось повторювати: гарний тон — основа будь-якого вдалого макіяжу. На тлі якісних та правильно підібраних тональної основи й пудри ваші тіні та помада виглядатимуть неперевершено. Ось чому цей перелік ми розпочинаємо саме з тональних кремів та пудр — фаворитів жіночих косметичок у серпні 2019.

 

Тональні креми

  • Тональна основа Max Factor LASTING PERFORMANCE тримається протягом 8 годин, не закупорює пори й дозволяє шкірі дихати, а її дбайлива формула підходить навіть для чутливої шкіри. Серед усіх відтінків найчастіше дівчата обирали універсальний світло-бежевий 102.

 

  • Тональний крем Bourjois HEALTHY MIX «Вітамінне сяйво» — сяйливий природний фініш, котрий тримається до 16 годин. Середня щільність, гарна стійкість, натуральні відтінки — ось, мабуть, головні причини його популярності. Улюблений відтінок — 52 Vanilla.

 

  • Тональний крем Maybelline New York Affinitone маскує недоліки та робить обличчя матовим. Підлаштовуючись під найменші особливості природного відтінку, він залишається абсолютно непомітним на обличчі. Найпопулярніший тон — 03 світло-бежевий.

Пудри

  • Компактна пудра Bourjois SILK EDITION №52 Vanilla — ідеальна пара до тонального крему того ж відтінку. Шовковиста кремова текстура цього продукту добре матує шкіру, приховує розширені пори та дрібні зморшки.

 

  • Компактна пудра Max Factor FACEFINITY, окрім своїм прямих функцій, також дбає про здоров’я шкіри: захищає, живить, зволожує. Улюбленець дівчат — універсальний світло-бежевий тон 01.

 

  • Компактна пудра Maybelline New York Affinitone у відтінку 17 матує та вирівнює тон, рівномірно наноситься та адаптується під особливості вашої шкіри.

 

Привабливий погляд

Незалежно від того, чи збираєтесь ви на роботу в офіс, на пари, побачення чи в нічний клуб, ваш макіяж точно не обійдеться без туші для вій. У серпні дівчата традиційно обирали туші класичного чорного відтінку з ефектом об’єму.

 

  • Чорна туш Bourjois VOLUME GLAMOUR бездоганно розділяє вії. Щіточка особливої форми фарбує без грудочок та збільшує об’єм вій на 50%!

 

  • Об’ємна туш для вій Max Factor 2000 CALORIE збільшує об’єм до 3 разів, має стійкість до вологи та відмінно тримається до самого вечора. Підходить для власниць чутливих очей та тих, хто носить лінзи.

 

  • Інтенсивно чорна туш Maybelline New York Lash Sensational надає віям виразний та насичений чорний колір. Оригінальний пензель у формі віяла профарбовує 100% вій, ефектно піднімає їх і розкриває глибину погляду.

 

Виразні губи

Мейкап з акцентом на губи — традиційна осіння класика, яка не зістаріється, здається, ніколи. Від насичених відтінків не відстає і нюдовий тренд, який теж полюбився багатьом і не збирається полишати своїх топ-позицій. Ось найпопулярніші колекції помад з яскравою та стриманою палітрою.

 

  • Матова губна помада Maybelline New York Superstay Matte Ink дарує губам спокусливий вигляд від соковитих сливових до легких нюдових відтінків. Оксамитова ніжність, зручний аплікатор, суперстійкість — перевірено 10-годинним робочим днем. Винний колір 20 Pioneer — найактуальніший цієї осені.

 

  • Губна помада Bourjois ROUGE EDITION VELVET у відтінку 07 NUDE-IST — гарний вибір для непомітного макіяжу, який підкреслює натуральну красу губ. М’який матовий фініш тримається до 24 годин, у той час як олії та натуральні пігменти дбають про ніжну шкіру.

 

  • Помада-тінт для губ L’Orе́al Paris Rouge Signature — ще одна улюблениця прихильниць матового тренду. Не підкреслює лущення та не стягує, має різнобарвну палітру. Тон 109 SAVOR — це той самий ідеальний рожевий: соковитий і водночас елегантний.

 

Ефектна зачіска

Щоб не засмучуватися через те, що зачіска протрималася менше часу, ніж ви витратили на її створення, слід подбати про надійну фіксацію. Особливо восени, коли дощ, вітер та й просто підвищена вологість повітря роблять свою справу. Ось які лаки для волосся найчастіше купували дівчата у серпні.

 

  • Лак для волосся Wellaflex екстрасильної фіксації «Миттєвий об`єм» вмить подвоює об’єм волосся, не створюючи ефекту склеювання. Повільно висихає, дозволяючи отримати потрібний стиль зачіски.

 

  • Лак для мегафіксації волосся Taft Invisible Power — невидима, тривала та сильна фіксація укладки. Жодного обтяження та жорсткого волосся!

 

  • Лак LondaTrend ультрасильної фіксації, окрім закріплення зачіски, також дбає про здоров’я локонів, захищаючи їх від УФ-випромінювання та надаючи блиску.

 

Стильні парфуми

Серпневі парфуми — такі ж ніжні, як останні сонячні промені літа, що минає. Традиційно на піку популярності тримаються аромати елітних брендів Moschino та Armand Basi: елегантні та вишукані, вони вдало демонструють чудовий смак своєї власниці.

 

  • Жіноча туалетна вода Moschino I Love Love — багаторазовий чемпіон по популярності. Її освіжаюче цитрусове звучання неодмінно знаходить відлуння у серцях таких же ніжних і романтичних жінок. Найкращий вибір для літніх днів і осінньої прохолоди.

 

  • Туалетна вода Armand Basi In Red — ще один постійний гість наших топів. Цей вишуканий парфум оригінально розкривається фруктовими та квітковими нотами, а витончений деревний шлейф надає впевненості та стійкості. Чудовий вибір як для розкішних вечорів, так і для робочих буднів.

Якими продуктами з цього переліку ви користуєтеся, а що хотіли би спробувати? Напишіть нам у коментарях!

13 Вересня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталия

    Из большенства случаев всю косметику покупаю в магазине eva . Мне нравится качество продукции и качество обслуживания. Из перечисленных товаров покупала почти все , и туши и лаки и помады .единственное , что ещё не приобретала так это танальные кремы и пудры в тон . Очень хотела , но у меня сухая кожа лица и не все подходят .хотела попробовать из дорогостоящих фирм , но перестраховываюсь..

Рекомендовані статті