Які зачіски найбільше подобаються чоловікам. Наш редакційний ТОП-5

У переліку найспокусливіших частин жіночого тіла волосся посідає далеко не останнє місце. Ба більше, жіноче волосся є одним з найрозповсюдженіших сексуальних фетишів, який навіть отримав власну назву – трихофілія. Причиною такого потягу є те, що ми підсвідомо сприймаємо волосся, його кількість і локалізацію, як показник гендерної приналежності і сексуальний фактор. Однак не усі жіночі зачіски однаково подобаються чоловікам…
Ми провели опитування серед мужньої частини нашої редакції і склали власний ТОП-5 популярних зачісок, які найбільше приваблюють чоловічу стать.

5 місце. Зухвала піксі

Названа на честь бешкетливих створінь англійської міфології, ця зачіска повністю відповідає своєму походженню. Зухвалість, грайливість, певна дитячість роблять піксі привабливою для чоловіків.

Щоправда коротка зачіска личить не усім. Піксі підкреслить індивідуальність жінки, якщо вона сама по собі буде непересічною особистістю. «Ельфійська» зачіска ідеально пасує вічно молодому типажу гамін (за Девідом Кібі). Найяскравіші його представниці – Одрі Хепберн, Вайнона Райдер, Одрі Тоту і Наталі Портман.

Для укладки зачіски піксі ми рекомендуємо гель-віск або помадку. Ці засоби створюють сильну фіксацію і дозволяють акцентувати окремі пасма, зберігаючи їх пружність.

Гель-віск для волосся STRONG&SHINE від Level | Моделююча павутинка для волосся MAY hair

4 місце. Чуттєвий боб

Жінки люблять боб за його універсальність – стрижку можна «підігнати» під будь-яку форму обличчя і підібрати фасон для будь-якого віку. Чоловіки люблять боб за те, що він надає жіночому образу чарівності, чуттєвості і шарму. Щоправда, різні фасони зачіски боб по-різному сприймаються представникам сильної статі. Найбільш привабливими виявилися асиметричний, градуйований і подовжений боб. Натомість геометричне боб-каре з чіткими лініями подобається чоловікам найменше.

Для стайлінгу градуйованої зачіски з тонкого волосся використовуйте мус. Для середньогустого і густого волосся більше підійде спрей-гель.

Мус для волосся Syoss екстрасильна фіксація Volume Lift | Спрей-гель для волосся Wella Design “Об’єм від коренів волосся”

3 місце. Пряме волосся

За даними дослідження психологів Університету Південної Бретані, опублікованого в журналі Scandinavian Journal Of Psychology, чоловіки на підсвідомому рівні сприймають довге блискуче пряме волосся як ознаку здоров`я, сили і молодості. Відповідно власницю такого волосся вони сприймають як потенційну продовжувачку роду, здатну народити здорових і сильних дітей. Оптимальною довжиною, на думку чоловіків, є довжина волосся нижче лопаток і максимум до талії.

Випрямити хвилясте волосся можна без спеціальних приладів, за допомогою круглої щітки і фену. Використовуйте рідину або спрей для укладки, щоб захистити волосся від дії гарячого повітря під час вирівнювання і надати йому об’єму. Для створення додаткового об’єму зі збереженням пружності і рухливості волосся, можна застосовувати мус.

Рідина для укладки волосся феном Wellaflex екстрасильної фiксацiї “Об`єм до 2-ох днів” | Мус для волосся Syoss Flexible Volume

 

2 місце. Кінський хвіст

Опитані нами чоловіки визнали кінський хвіст найсексуальнішою жіночою зачіскою. І на це є вагома причина. Високий хвіст відкриває обличчя жінки і одну з найпринадніших частин жіночого тіла – шию.

На жаль, таку зачіску може дозволити собі далеко не кожна. Кінський хвіст пасує дівчатам з правильними рисами обличчя і помірно високим чолом. Вік також має значення – жінкам за 40 зухвалий кінський хвіст протипоказаний.

Робити кінський хвіст не складно. Єдиною вимогою до волосся є достатня довжина. Для створення об’єму можна використовувати ті ж самі засоби, що й для прямого волосся. Усунути зайву пухнастість, прибрати волосинки, що стирчать, та додати зачісці гладкості допоможе віск або лак.

Віск для волосся MAY hair | Лак для волосся Wellaflex зi зволожуючим комплексом екстра сильної фiксацiї

1 місце. М’які локони

Абсолютним переможцем нашого рейтингу і, відповідно, найпривабливішою зачіскою на думку чоловіків стає хвилясте волосся з м’якими текстурними локонами. Така зачіска асоціюється з ніжністю і жіночністю. Власниці довгого хвилястого волосся змушують чоловіків відчувати власну мужність, їх хочеться оберігати і обожнювати. Однак вкрай важливо, щоб локони виглядали природно. Тому уникайте використання засобів для укладки, які обтяжують або склеюють волосся. Щоб надати волоссю прикореневого об’єму застосовуйте стайлінг-пудру.

Спрей для волосся Taft надсильна фіксація Fulliness | Пудра для волосся Taft надсильна фіксація “Сила об’єму”

Яку б зачіску ви не обрали, пам’ятайте, що оточуючі сприймають вас як цілісний образ, з усіма його характерними рисами і індивідуальними особливостями. Тож не варто потурати моді аби чиїмось уподобанням, обирайте для себе те, що дає вам відчуття комфорту і подобається вам самим. Любіть себе, будьте впевнені у собі і чоловіки це обов`язково помітять!

14 Лютого / 2018 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *