Страшна краса: приклади макіяжу й образів до Геловіну

Свято під девізом «чим страшніше, тим красивіше» уже незабаром. А разом із ним і привід нарешті спробувати голографічний хайлайтер, помаду синього кольору або накладні вії. Можна на повну потужність проявити свою творчість, епатувавши публіку сміливим образом. Макіяжу тут — чільна роль.

Сьогодні в Єва Блог раді допомогти десятками блискучих ідей для макіяжу на Геловін. У добірці — як прості, так і техніки складніше у супроводі підказок на потрібні косметичні продукти.

Час читання: 3 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Макіяж на Геловін для дівчат: як зробити в домашніх умовах?

Макіяж на Геловін для дівчат

Приголомшливий смак популярності легко відчути, якщо вибрати на Halloween усім відомих персонажів. У всі часи актуальні герої хоррор-трилерів, фентезі та мультфільмів: клоуни, зомбі, привиди, відьми тощо. Такі луки вимагають більше часу в порівнянні зі звичайним макіяжем, але результат того вартий.

Вибір безмежний. Тому виходьте з мети: здивувати, налякати або просто повеселитися із драйвом. Зупинившись на конкретному задумі, легше вибрати ключові кольори й атрибутику для гриму. І обов’язково заздалегідь протестуйте обрану косметику. Якщо в питаннях тематичного макіяжу ви новачок, радимо зробити ставку на класичний набір:

  • праймер;
  • палетки з різнокольоровими пігментами;
  • набори спонжів і пензлів;
  • глітери;
  • яскрава помада;
  • чорна підводка.

Цікаво по темі: Як правильно наносити хайлайтер: покрокова інструкція

Легкий і простий макіяж на Геловін: 10 ідей

Образ на Геловін

1. Для прихильниць класичних прийомів можна зробити смокі-айс чорним гелевим олівцем і виділити губи яскраво-помаранчевою помадою. Контраст і гармонія одночасно.

2. Для тих, хто готовий йти далі, пропонуємо зробити акценти у вигляді крові. Зовсім необов’язково гримувати все обличчя: достатньо патьоків червоного пігменту під очима або губами.

3. А ось образ леді-вамп залишає право залишатися жіночною: котячі стрілки і бордова помада на блідому фоні обличчя виглядають привабливо. В цьому випадку вийде відносно легкий грим, але він одночасно буде максимально тематичним.

Простий макіяж на Геловін

4. Ніколи не вийдуть із моди Геловіна готичні образи. Щоб повторити одну з уподобаних ідей, зверніть увагу на палетку Make Up Me Professional. Тіні добре передають заявлений відтінок, тому для макіяжу в домашніх умовах підходять ідеально. Чорний акцент сміливо додавайте і на губи.

5. Яскраві спіралі й завитки, павутина на щоках і павуки на повіках — теж із серії простих прийомів, які легко повторити вдома.

Макіяж на Геловін

6. Страшливий образ зомбі — це біло-сірий відтінок шкіри + контактні лінзи. Якщо говорити про додаткові б’юті-засоби, то чудово мати під рукою синій пігмент, щоб зобразити синці і трупні плями. Для натхнення обов’язково подивіться фільми-жахи!

7. Гламурний череп — проста класика, де потрібно лише віртуозно попрацювати пензликом і фарбами. Просто малюєте на обличчі всі деталі, додаючи до них блискучі камінці.

8. Геловін неможливо уявити і без міфічних створінь, наприклад, фей, дияволиць або єдинорогів. Перевтілитися легко навіть за допомогою підручних палеток, глітерів, кольорової туші і неонової підводки зі штампами.

Міфічні створіння

9. Цікавими є експерименти на анімалістичну тему. Грайте з відтінками, прикрасами та іншими деталями декору, створюючи свій оригінальний макіяж.

10. Захоплює жах від думки про старі ляльки із тріщинами і накладними віями на нижніх повіках.

EVA у Telegram

Ідей не злічити, тому пропонуємо дивитися фотогалерею!

$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

Варіанти для Геловінського макіяжу для хлопця

Хлопці зазвичай вибирають на Геловін образи супергероїв, мешканців потойбічного світу, романтичні персонажі або лиходіїв із відомих фільмів. Скелет, перевертень, демон або вампір — варіанти для справжніх бруталів. Бетмен, пірат, гангстер із Чикаго, Людина-Павук — герої, які завжди викликають захоплення.

Гортайте фотопідбірку!

$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3
$img_gal_param_url_3

Парні образи на Геловін

Для пари, яка вирішила відвідати вечірку вдвох, можна підібрати цілісний образ. Ось парочка наведень:

Вампіри

Вампіри

У хлопця-вампіра щелепа з іклами і краплями крові в куточках губ і на одязі. На шиї у переляканої дівчини сліди від укусів. Очманілий погляд, блідість і синці під очима — з тієї ж серії.

Харлі Квінн і Джокер

Харлі Квінн і Джокер

Червона помада, білий грим і повний сміливості погляд в обох. Костюм у тему і канонічне перетворення потрапляє в ціль: лякає і епатує.

Візьміть на замітку: аксесуари також зможуть доповнити ваш образ на Геловін. Сміливо використовуйте масивну біжутерію, кольорові лаки для волосся, перуки і накладні локони.

Лайфхаки зі створення гармонійних образів

Дівчина з татуюванням

Дівчина з татуюванням

Для такого образу потрібно підібрати флеш-татуювання, темні тіні й криваво-червону рідку помаду. Після нанесення світлого тону, наклейте тату на обличчя, шию і руки. Виділіть повіки за допомогою темних тіней. Червоною помадою зімітуйте сліди крові.

Мертва наречена

Мертва наречена

Зробіть блідо-блакитний, сірий або мертво-білий колір обличчя. Вилиці та повіки затемніть сірими тінями. Губи оформіть темно-коричневою помадою або намалюйте «оскал» черепа. А тепер справа за сяйвом! Допоможуть дрібні блискітки, кольорова фольга або стрази, які використовуються для декору нігтів.

Жертва пластики

Жертва пластики

Основний задум полягає в пунктирних лініях, які перед пластичною операцією малює хірург на обличчі пацієнток. Для цього достатньо звичайного чорного олівця. Доповнить образ пластир на щоці.

Клеопатра

Клеопатра

Образ бажаної царівни відтворюють за допомогою чорної перуки і колоритного макіяжу, де багато тіней і сяйва хайлайтеру. Чорна товста стрілка, доповнена золотою підводкою виглядають ефектно. І не шкодуйте бронзатору в області вилиць!

Русалка в місті

Русалка в місті

Для імітації луски використовуйте панчохи в сітку або мочалку-бант. Діставайте улюблену палетку тіней і пензлі для макіяжу! Спочатку зробіть повсякденний макіяж, підкресливши брови й очі. Після цього щільно прикладіть сітку і пухнастим пензлем наносьте на обличчя різнокольорові тіні, роблячи плавні переходи відтінків. Можна декорувати все обличчя або тільки щоки і вилиці. Після формування «луски» зніміть сітку і додайте сяйва. Для цих цілей підійде хайлайтер, перлинки, глітер або пайетки. Губи намалюйте бірюзовою або фіолетовою помадою. Ось і все, ваш креативний мейк готовий.

Цікаво по темі: Мистецтво збільшення очей за допомогою мейкапу

Обличчя зі шрамами

Обличчя зі шрамами

Максимально передати настрій практично будь-якого задуму можна за допомогою порізів і шрамів. Для імітації відірваної шкіри приготуйте суміш із крохмалю, вазеліну і тонального крему. Добре вимісивши, отримаєте пластичну масу.

Кров

Кров

Щоб самостійно приготувати «кров», змішайте цукровий сироп із барвником. Також можна використовувати ягідний кисіль на основі крохмалю. За допомогою такої суміші легко відтворити рельєфні рвані рани.

У наших буднях не так багато приводів для епатуючого макіяжу, тому напередодні темної і холодної зими варто дозволити собі перетворитися до невпізнання. А які з ідей на Геловін відгукуються вам: страшні або красиві? Діліться в коментарях!

 Спробуй перетворитися у чарівну ельфійку разом із героїнею наступного відео:

 

Читайте також:

Тіні для повік BelorDesign Color Mania

98.00
Купити

Тіні для повік Paese Kashmir Neo Eyeshadow Mono Matt

65.00
Купити

Гелевий олівець для очей Maybelline New York Tattoo Liner

134.00
Купити

Хайлайтер з ефектом стробінгу Bourjois Le Petit Strober Highlighter Illuminateur

199.00
Купити

Сяйлива підводка для очей Luxvisage Metal Hype Eyeliner

41.00
Купити

Губна помада Maybelline New York HYDRA EXTREME MATTE

118.00
Купити

Підводка-штамп для очей 7 Days Extremely Chic UVglow Neon

211.00
Купити

Палетка пігментів для макіяжу 7 Days Extremely Chick UVglow Neon Makeup Pigment Palette

340.00
Купити
21 Жовтня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Людмила

    Все образы на Хеллоуин очень крутые. Но больше всего мне понравился образ соблазнительной дьяволицы, это макияж под номером 1. Гармоничное сочетание выбеленной кожи, с красными акцентами, удлиненные графические стрелки – делают образ более дерзким. А черно-красное омбре на губах – супер!!! Уравновешивают макияж и делают губы объемными и сочными. Хочу попробовать повторить, и как раз приобрести некоторые продукты из лимитированной коллекции Zombie.

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA