16 ефективних антицелюлітних продуктів для тіла твоєї мрії

Целюліт — така неприємна штука, якої іноді не так просто позбутися. Активного способу життя, здорового харчування та дотримання питного режиму буває недостатньо, щоб перемогти ненависну «апельсинову кірку» й отримати підтягнуту фігуру без вад. А все тому, що целюліт — це, по суті, порушення обмінних процесів у жировій тканині.

Час читання: 4 хвилини та чашка чаю 🍵

статья доступна на русском языке

1-Целюліт

Присідання і салат з капусти однозначно гарні для схуднення, але не завжди вони здатні впоратися з горбками на проблемних зонах. Що робити? Впливати на целюліт не тільки зсередини (харчуванням і спортом), а й зовні. У цьому нам допоможуть масаж і антицелюлітні засоби, які допомагають вивести зайву рідину, зменшують жирові відкладення і підтягують шкіру, даруючи гарний силует.

Цікаво на тему: 9 б’юті-обіцянок своєму тілу

Антицелюлітний догляд за тілом вимагає системності та комплексного підходу. Недостатньо просто нанести крем або сироватку раз на тиждень або коли згадаєш. Процедури важливо робити з тією періодичністю, з якою це рекомендує виробник. Крім цього, щоб активні компоненти спрацювали ефективніше, шкіру варто «розігріти» за допомогою скрабу. А, якщо хочеться побачити результат швидше, скористатися додатковими засобами.

2-Целюліт

Якщо ти готова оголосити війну целюліту і налаштована серйозно, EVA Blog підготував для тебе рейтинг дієвих продуктів, які стануть надійним союзником на шляху до тіла твоєї мрії.

Шукай EVA Blog в Instagram

Антицелюлітні скраби

3-Антицелюлітні-скраби

В антицелюлітному догляді скраб для тіла відіграє значущу роль, без нього боротьба з ненависною «апельсиновою кіркою» буде не такою дієвою. У чому його фішки та чому його варто обов’язково ввести у свою рутину?

  1. Ексфоліація. Скраби містять дрібні абразивні частинки, які допомагають видалити ороговілі клітини. А це сприяє поліпшенню текстури шкіри, робить її більш м’якою і гладкою.
  2. Посилення кровообігу і лімфодренажний ефект. Масаж тіла скрабом розганяє кров і лімфу, що, своєю чергою, активує обмінні процеси, допомагає зменшити набряклість і вивести зайву рідину.4-Антицелюлітні-скраби
  3. Поліпшення проникнення активних інгредієнтів. Після ексфоліації шкіра стає більш сприйнятливою до активних інгредієнтів з антицелюлітних засобів. Це підвищує ефективність подальшого догляду.
  4. Підвищення еластичності. Регулярне використання скрабу робить шкіру більш гладенькою і пружною, що саме по собі дає змогу зробити прояв целюліту менш помітним.

Цікаво на тему: Скраби та обгортання, які можна зробити вдома

Загалом, скрабування — ідеальна підготовка до процедур краси. Пропонуємо тобі 4 класних продукти на різний бюджет.

Назва Країна Активні компоненти
Geomar Fango Scrub Італія – глина;

– екстракт водоростей;

– кофеїн.

Joko Blend Stop Cellulite Україна – екстракт бразильського перцю та імбиру.
Beauty Jar Shape Anti Cellulite Clay Scrub Латвія – екстракт чаю мате та водоростей;

– голуба глина.

Скраб-масаж Mayur Україна – ефірна олія імбиру та апельсина.

Geomar Fango Scrub

В ролі основи в Fango Scrub від італійського бренду Geomar використовується перліт — подрібнена вулканічна порода, яка чинить детокс-дію. Доповнює його кофеїн, морська сіль, екстракт водоростей, бузини та берези, а також олії розмарину, апельсина і м’яти. У комплексі ці активні компоненти сприяють м’якій ексфоліації, стимулюють обмінні процеси, допомагають вивести зайву рідину з клітин, підтягують шкіру і роблять її більш пружною.

Joko Blend Stop Cellulite

Потрібен ефективний скраб від целюліту з розігрівальним ефектом? Обирай Joko Blend Stop Cellulite. Його формула містить екстракт бразильського перцю та імбиру, які розганяють клітинний метаболізм, «топлять» жирові відкладення і перешкоджають утворенню нерівностей. Завдяки вмісту цукрових мікрогранул скраб дбайливо відлущує і підходить навіть для чутливої шкіри.

Beauty Jar Shape Anti Cellulite Clay Scrub

Блакитна глина славиться очисними, антицелюлітними, антибактеріальними властивостями. У Shape Anti Cellulite Clay Scrub цей компонент використовується як база для ефективної ексфоліації та тонізації шкіри, а доповнюють її екстракти чаю мате, водоростей і кокосова олія. За умови регулярного використання скрабу ти помітиш, як твоя шкіра стане більш підтягнутою і гладенькою, а прояв целюліту стане менш вираженим.

Цікаво на тему: Замість пілінгів і скрабів: масаж тіла сухою щіткою

Скраб-масаж Mayur

Розігрівальний скраб-скульптор від Mayur —  відмінний продукт для антицелюлітного масажу в домашніх умовах. Подрібнена дрібнодисперсна пемза відповідає за дбайливе відлущування ороговілих клітин, ефірні олії імбиру й апельсина стимулюють обмінні процеси та роблять проблемні зони більш пружними, а олії кокоса й солодкого мигдалю живлять шкіру й захищають від зневоднення.

Обгортання для стрункості

5-Обгортання-для-стрункості

Обгортання — це «важка артилерія» в боротьбі за ідеальний силует. Процедура передбачає нанесення косметичного складу на проблемні зони з подальшим обгортанням еластичними бинтами, харчовою плівкою або надяганням спеціальних легінсів чи шортів. Виходить своєрідний компрес, який забезпечує проникнення активних компонентів у глибокі шари шкіри. Що дає обгортання і для чого воно потрібне?

  1. Зменшення целюліту. Обгортання сприяє поліпшенню локальної мікроциркуляції та виведенню токсинів, знижуючи зовнішні прояви целюліту і даруючи шкірі більш гладкий вигляд.
  2. Ліфтинг-ефект. Активні інгредієнти стимулюють синтез природного колагену та еластину, надаючи шкірі підтягнутість і пружність.
  3. Формування силуету. Ця косметична процедура сприяє зменшенню об’ємів навіть у домашніх умовах, формуючи більш підтягнуту фігуру і борючись з нерівностями в проблемних зонах.6-Обгортання-для-стрункості
  4. Зволоження та живлення. Спеціальні склади містять зволожувальні та живильні компоненти, які проникають у глибокі шари шкіри, роблячи її м’якою і шовковистою.
  5. Релакс. Зрештою, обгортання — це не тільки антицелюлітний догляд за тілом, а й спосіб розслаблення. Сама по собі процедура створює атмосферу спа, допомагаючи зняти стрес, поліпшити настрій і самопочуття.

Цікаво на тему: Солодка краса: шоколадні обгортання в домашніх умовах

Якщо ти ще не знайома з косметичними обгортаннями, рекомендуємо це виправити та особисто переконатися в їхній ефективності. Нижче ти знайдеш 4 продукти, які відмінно працюють і допоможуть тобі досягти бажаного результату.

Назва Країна Активні компоненти
Joko Blend Cold Fat Burning Україна – ментол;

– L-карнітин;

– екстракт гуарани.

Обгортання UTerra Native Україна – ретинол;

– ментол;

– вітамін С та В5.

Набір для тіла Hollyskin Україна – ніацинамід;

– сквалан;

– екстракти ментолу та перцю.

Антицелюлітний комплекс Reclaire Україна – колаген;

– ментол;

– кофеїн.

Joko Blend Cold Fat Burning

Стань скульптором своєї фігури разом із сироваткою Joko Blend Cold Fat Burning. У її складі — кофеїн, L-карнітин, екстракти кінського каштана і гуарани, а також ментол, який активує дію основних компонентів і надає охолоджувальний ефект. Процедури з цим косметичним засобом забезпечать жироспалювальну і підтягувальну дію, активують метаболізм і допоможуть позбутися набряклості.

Обгортання UTerra Native

Обгортання для тіла UTerra Native з ретинолом — це бюджетний натуральний продукт для твоєї стрункості. Формула передбачає вітамінний комплекс (А, С і В5), а також олії герані та бергамоту. Завдяки складу обгортання чинить лімфодренажний і судинозвужувальний ефект, помітно підтягує шкіру, тонізує і надає пружності.

Набір для тіла Hollyskin

Якщо ти за комплексний підхід, обирай антицелюлітний набір від Hollyskin. У ньому міститься обгортання для тіла з охолоджувальним ефектом з ніацинамідом, скваланом і ментолом, а також розігрівальний крем з екстрактом рожевого і чорного перцю. Разом ці засоби створюють «корисний стрес» для шкіри, посилюючи лімфоток, стимулюючи обмінні процеси, тим самим показуючи ефективні результати в боротьбі з «апельсиновою кіркою».

Цікаво на тему: Домашні обгортання: скажемо «прощавай» вушкам на стегнах

Антицелюлітний комплекс Reclaire

Набір Reclaire передбачає два види обгортання — «холодне» і «гаряче». У формулі першого міститься кофеїн, екстракт ламінарії, пантенол, алое і ментолова олія, другого — гідролізований колаген, еластин і кератин, олії жожоба і ши, а також перцевий екстракт. Чергуючи обидва ці продукти, можна підтягнути та розгладити шкіру, вивести зайву рідину і зменшити об’єми.

Креми, гелі та сироватки від целюліту

7-Креми,-гелі-та-сироватки-від-целюліту

Щоб вразити «апельсинову кірку» наповал, знадобиться також незмивний засіб, який посилить дію попередніх процедур, зволожуватиме шкіру і працюватиме над її пружністю. Зібрали для тебе 8 сироваток, кремів і гелів на додаток до твого антицелюлітного догляду.

Назва Тип продукту Країна Активні компоненти
Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert Крем-гель Франція – зелена кава;

– екстракти айви та водяної м’яти.

Collistar Crio-Taping Intensive Anticellulite Набір (гель + тейп) Італія – кофеїн;

– екстракт центели.

Bruno Vassari Body Care Silhouette Designer Stick Стік Іспанія – рослинні екстракти;

– кофеїн.

Payot Herboriste Detox Serum-in-Oil Cellulite Corrector Сироватка Франція – екстракт зеленого чаю;

– ефірна олія грейпфрута.

Caudalie Vinosculpt Contouring Concentrate Олійний концентрат Франція – олія виноградних кісточок;

– ефірні олії.

Missha Hot Burning Body Gel Гель Південна Корея – зелений чай;

– м’ята;

– морські водорості.

Diego Dalla Palma 3 Rassoda Firming Anti-Cellulite Cream Крем Італія – екстракт арніки;

– кофеїн.

Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer Крем Японія – екстракт азійського гриба;

– кофеїн.

Clarins Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert

Body Fit Anti-Cellulite Contouring Expert від Clarins має легку гелеподібну текстуру, швидко вбирається, добре зволожує шкіру і водночас мінімізує вираженість целюліту. У засобі містяться екстракти водяної м’яти, кінського каштана, соняшнику та айви, а також зелена кава, яка чинить дренажну дію, сприяє зменшенню жирової тканини та вирівнює мікрорельєф. Використовуй засіб у щоденному догляді й результат тебе приємно здивує.

Collistar Crio-Taping Intensive Anticellulite

Набір Crio-Taping Intensive Anticellulite Treatment складається з охолоджувального гелю і тейпа, які чинять подвійну дію. Активні компоненти засобу для тіла включають кофеїн, ментол, екстракт центелли, ананаса і насіння кінського каштана. Впливаючи на шкіру, ці інгредієнти зволожують, сприяють зміцненню епідермісу, надають ліфтинг-ефект і стимулюють виведення зайвої рідини. Доповнивши догляд за тілом тейпом, ти стимулюєш лімфодренажні процеси та допомагаєш тілу ефективніше справлятися з набряками й зменшувати об’єми.

Цікаво на тему: Тільки нікому: лайфхаки домашнього догляду за собою

Bruno Vassari Body Care Silhouette Designer Stick

Bruno Vassari Body Care Silhouette Designer Stick – професійний антицелюлітний засіб у стіку від іспанського бренду. Завдяки формату гель зручно наносити на проблемні зони, а ще його класно брати з собою в поїздки. У формулі міститься комплекс рослинних екстрактів (лимона, золотушника, астрагала), кофеїн і ментол, які активують ліполітичні процеси, стимулюють клітинний метаболізм і роблять шкіру підтягнутішою та гладенькою.

Payot Herboriste Detox Serum-in-Oil Cellulite Corrector

Інтенсивна сироватка Payot Herboriste Detox Serum-in-Oil Cellulite Corrector містить безліч активних компонентів, які сприяють зменшенню жирових відкладень, тонізують і зміцнюють шкіру. Серед них — екстракти зеленого чаю, каштана, айви, крес-салату, арніки, олія грейпфрута і гліцерин. У поєднанні з легким масажем цей продукт здатний явно поліпшити стан шкіри, зменшити об’єми та зробити целюліт практично непомітним.

Caudalie Vinosculpt Contouring Concentrate

Caudalie Vinosculpt Contouring Concentrate – концентрований засіб для стрункого силуету, ефективний у боротьбі з «апельсиновою кіркою». У його основі — олія виноградних кісточок, яка живить шкіру, зміцнює її та має антиоксидантну дію. Доповнюють його ефірні олії лемонграсу, герані, меліси, лаванди та лимона, які активують обмінні процеси, сприяють дренажу і борються з набряком.

Missha Hot Burning Body Gel

Hot Burning Body Gel від корейського бренду Missha розігріває шкіру і підсилює кровообіг, завдяки чому набряк і жирові відкладення тануть ще крутіше. Серед активів — екстракти алое, морських водоростей, стручкового перцю та апельсина, а також кофеїн, без якого не обходиться практично жодна косметика від целюліту. Крім цього, гель підвищує тонус і пружність шкіри, чинить детокс-дію, а також освітлює розтяжки та небажану пігментацію.

Цікаво на тему: 10 найкращих зволожувальних кремів для тіла

Diego Dalla Palma 3 Rassoda Firming Anti-Cellulite Cream

Крем-скульптор Rassoda Firming Anti-Cellulite Cream від професійного бренду Diego Dalla Palma має комфортну текстуру і швидко вбирається, водночас зменшує видимість нерівностей, зміцнює і підтягує шкіру, а також сприяє зменшенню жирових запасів. Ефективність продукту забезпечується формулою, яка містить запатентований комплекс Actigym, рослинні екстракти (календули, арніки та звіробою) і, звісно ж, кофеїн. Системне використання продукту допоможе позбутися набряклості в проблемних зонах і перешкоджати утворенню целюліту.

Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer

Потрібен засіб, який здатен показати результат уже після кількох застосувань? Обирай Advanced Body Creator Super Slimming Reducer. Інноваційний антицелюлітний комплекс, розроблений у лабораторіях Shiseido, кофеїн та екстракт японського гриба стимулюють дренаж і змушують «апельсинову кірку» танути, а об’єми — зменшуватися. Подаруй собі підтягнутий силует і гладеньку пружну шкіру!

Комплексний підхід в антицелюлітному догляді за тілом дає можливість стати самій собі скульптором. Але варто пам’ятати, які б косметичні засоби ти не використовувала, це не чарівна таблетка. І точно не привід забити на харчування і фізичну активність в надії, що намазаний крем буде чарівним чином спалювати зайві калорії. Звісно, якщо ти справді націлена позбутися целюліту і створити тіло своєї мрії. 😉

Читай також:

19 Січня / 2024 Догляд за тілом

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Анна Герц

    Дуже дякую за статтю, як раз шукала для себе дані засоби ❤️

  2. Юлія Новак

    Цікава та корисна стаття ❤️Спасибі за чудові рекомендації ❤️❤️❤️

Рекомендовані статті