15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових тушах, деякі відтінки яких у 2024 році стали майже такими ж популярними, як класичний чорний. Але щоб не сліпо йти за трендами, а врахувати при виборі особливості своєї зовнішності, зібрала для тебе основні рекомендації.Тож пропоную поглянути, які бренди у 2024 році пропонують тобі цікаві варіанти хороших кольорових тушей!

Коричневі туші

Коричнева туш почала набирати обертів популярності ще 2023 року, а у 2024 впевнено закріпилась у жіночих косметичках. Воно й не дивно, адже вона чудово доповнює тренд на натуральний clean girl makeup, який робить акцент на природності, сяйнистій шкірі та ніжному рум’янці. І чорна туш може виглядати в ньому надто виразною. Коричнева є гарною альтернативою, тож впевнено потрапляє в тренди 2024.

1-Коричневі-туші

До того ж вона підходить для нижніх вій, якщо чорна в денному макіяжі тобі на них здається надто насиченою.

Палітра коричневого може варіюватися від світлих відтінків до темного шоколаду. Така кольорова туш особливо підійде дівчатам зі світлою шкірою та не контрастною зовнішністю. Також на неї варто звернути увагу блондинкам і рудим красуням. Коричнева туш виділить погляд, але не надто перетягне на себе увагу, чого не скажеш про ультрачорну. Підійде блакитнооким дівчатам, бо вдало відтінить та підсилить природний пігмент. Зверни увагу на ці туші, якщо в тебе світло-карі або світло-зелені очі.

2-Коричневі-туші

А от з сірими очима коричнева туш менш вдало поєднується. Цей колір виразніше виглядає з класичною чорною. До речі, цікавий варіант можеш знайти у моїй статті ТОП тушей з TikTok.

Дівчатам з контрастною зовнішністю коричнева туш допоможе м’яко підкреслити погляд у натуральному макіяжі. Але якщо прагнеш акценту на віях — теж не ідеальний варіант.

3 Рекомендовані EVA Blog коричневі туші (1101)

Рекомендовані EVA Blog коричневі туші:

  1. L’Oreal Paris Million Lashes Panorama з щіточкою у формі конусної ялинки з гілочками різної довжини, якою зручно працювати вії у кутиках.
  2. Водостійка Focallure Longlash Waterproof, на яку особливо варто звернути увагу дівчатам з маленькими віями. Тоненька щіточка гарно профарбує, а волокна мікрофібри у складі туші сприятимуть візуальному подовженню та ущільненню.
  3. Collistar Mascara Infinito High Precision має цікаву силіконову щіточку, в якої з одного боку коротенькі щетинки, а з іншого подовжені. Завдяки цьому ти зможеш і акуратно профарбувати вії, і красиво розділити, подовжити та підкрутити їх.

Шукай EVA Blog в Instagram

Щоб макіяж виходив швидше та акуратніше, тримай лайфхак. Якщо при фарбуванні вій розмістити дзеркальце не навпроти обличчя, а, наприклад, покласти його на стіл і дивитись вниз, то можна уникнути зайвого випадкового бруду на повіках. Адже коли дивишся вниз, відстань до шкіри буде більшою.

Цікаво на тему: Як правильно робити розтушовування тіней: пензлі, текстури, хитрощі

Туші кольору бургунді

Дуже близькі до коричневих, але з більш незвичним відтінком, без рудих ноток. Здалеку на віях туші кольору бургунді виглядають досить природно, легко впишуться в денний мейк.

4-Туші-кольору-бургунді-1

Цей колір гарно відтіняє зелені та блакитні очі. Вони стають більш виразними та яскравими. З коричневою стрілкою туш для вій кольору бургунді виглядатиме більш нейтрально, а от чорна стрілка гарно підкреслить незвичність кольору.

Але є й деякі обмеження у використанні туші кольору бургунді. ЇЇ краще не наносити, якщо напередодні довго просиділа за монітором, та білки мають трохи червонуватий вигляд. Бо можна посилити ефект втоми.

4 Рекомендовані EVA Blog туші кольору бургунді (1082)

Рекомендовані EVA Blog туші кольору бургунді:

  1. LAMEL Make Up Flamy Hot Volume Mascara 401 Burgundy з циліндричною щіточкою, що трохи звужується до кінчика. Завдяки цьому нею буде легше без бруду пропрацювати внутрішній куточок та витягнути зовнішній.
  2. Maybelline New York Sky High у відтінку Burgundy Haze, що радує і стійкістю формули, і можливостями корегувати форму. Адже має цікаву силіконову щіточку, яка щільно вкрита щетинками. Завдяки цьому прочеше вії, гарненько вкриє їх фарбою, візуально подовжить, підкрутить та додасть об’єму.

Догляд-25.04

І ще трохи про тонкощі використання туші у макіяжі, незалежно від кольору косметики. Вії фарбуй від кореня. Рухи мають нагадувати зигзаг, щоб щіточка передала достатньо фарби. Зовнішній кутик пропрацьовуй у напрямку до скронь. По центру рухайся вертикально, у внутрішньому кутику – до перенісся. А от якщо фарбуватимеш лише кінчики, то не варто розраховувати на хорошу, яскраву передачу кольору.

Цікаво на тему: 12 найкращих олівців для ідеального макіяжу губ

Сині туші

Хороші туші для вій цього кольору можна зустріти у досить різноманітних відтінках, від насиченого синього до ніжного блакитного. Тож з ними цікаво експериментувати, пробувати засоби від різних брендів.

6-Сині-туші

Такі туші є must have у косметичці дівчат з карими очима, бо синій дає гарний контраст. В денному макіяжі ніжно виглядає зі світлими тінями рожевих відтінків. Може візуально відвернути увагу, якщо є легке почервоніння білків очей.  А от якщо маєш блакитні очі, це не дуже вдалий варіант, особливо якщо вибирати яскраві відтінки. Вони перетягнуть на себе увагу та перебиватимуть колір очей. З такою ж проблемою можуть зіштовхнутись і зеленоокі дівчата.

Не обов’язково фарбувати синьою тушшю всі вії. Ти можеш створити нею цікавий акцент лише на нижніх, або верхніх, а решту профарбувати класичною чорною або темно-коричневою.

7 Рекомендовані EVA Blog сині туші (840)

Рекомендовані EVA Blog сині туші:

  1. Shiseido Controlled Chaos MascaraInk у красивому відтінку 02 Sapphire Spark (є також у коричневому та зеленому кольорі) та з щіточкою у формі вісімки. Нею легко надати форму, а полімери у складі формули допомагають зафіксувати вії.
  2. Eveline Cosmetics Variete Blue, що є частиною дуже популярної бюджетної лінійки тушей, в синьому кольорі також варта уваги. Має конусоподібну силіконову щіточку, гарно пігментована, не осипається.
  3. Pupa Vamp! Mascara у відтінку 301 Electric Blue має яскравий синій відтінок. Якщо захочеш спокійнішого, у цій лінійці є й темніший варіант. Щіточка-вісімка з м’якими щетинками потурбується, щоб твої вії профарбувались без злипання і залишились красиво пухнастими.

8-Сині-туші

До речі, давай трохи поговоримо про вибір хорошої щіточки. Вигнуті форми краще підходять для довгих від природи вій, щоб підкрутити власні. А от для коротких вій зверни увагу на тоненькі щіточки з густими ворсинками, бажано жорсткі та пружні, щоб не гнулись зайвий раз та допомогли зафіксувати форму. Якщо ж в тебе дуже прямі війки, додай у свою косметичку керлер.

Цікаво на тему: Lady in red: як вибрати ідеальну червону помаду

Зелені туші

Зелені туші, хоч і зустрічаються в досить різноманітних відтінках, але їх не завжди легко нанести, щоб колір залишився помітним, і водночас вії не опускались під вагою продукту. Тож якщо подобається саме такий варіант, потестуй наносити його на хороший праймер.

9-Зелені-туші

Зелений колір найбільше пасує карооким дівчатам з темним волоссям. Особливо, якщо в очей світлий відтінок, така туш підкреслить в ньому охристий пігмент.

10 Рекомендовані EVA Blog зелені туші (616)

Рекомендовані EVA Blog зелені туші:

  1. Parisa Cosmetics Wild М-119 Nature Color Mascara у відтінку 07 Pine приверне твою увагу, якщо шукаєш темний відтінок. У складі має віск рисових висівок, та й ціна досить бюджетна.
  2. Pastel Show Your Color Mascara у відтінку 12 Green має більш яскравий зелений. Щіточка з досить густо розташованими гілочками, що сприяє гарній передачі пігменту та рівномірності нанесення.

Фіолетові туші

Фіолетові туші дуже красиво відтіняють зелений колір очей. Він набуває вишуканої насиченості та глибини. Також підійде дівчатам з сірими, блакитними та синіми очима, адже на відміну від синьої, не перебиватиме природний відтінок. А ще косметика цього кольору пасує рудим дівчатам.

11-Фіолетові-туші

Фіолетова туш для різних типів зовнішності — це гарний варіант, як додати в образ яскравий колір. Головне підбирати насиченість відтінку залежно від контрастності зовнішності. Чим вона менша, тим світлішим має бути фіолетовий.

12 Рекомендовані EVA Blog фіолетові туші (361)

Рекомендовані EVA Blog фіолетові туші:

  1. Patricia Ledo Colour Lash у фіолетовому відтінку ексклюзивно представлена в магазинах EVA. Має овальну силіконову щіточку, яка є досить універсальною. У складі цієї косметики є доглядові компоненти, зокрема олія жожоба.
  2. Parisa Cosmetics Wild, яка вже промайнула у цій добірці тушей, цього разу буде у відтінку 05 Crystal. Щіточка силіконова, з невеликим потовщенням у нижній частні та різною довжиною гілочок для кращого профарбовування.
  3. Seventeen The Stylist Plum Brown має досить класичну щіточку з великою кількістю щетинок та звуженим кінчиком. Представлена також в синьому та чорному кольорі.

Яскраві різнокольорові лінійки

Я вже поділилась добіркою цікавих кольорових тушей, але наостанок приберегла ще кілька крутих варіантів для тих, хто полюбляє яскраві відтінки! Бо покажу дві лінійки, які мають дуже вдалу палітру кольорів.

GlamBee HIT

13 GlamBee HIT (253)

Ця різнокольорова лінійка стала класним поверненням, і зараз в офлайн магазинах EVA дівчата дуже активно її розкуповують. Тож, якщо пощастило зустріти одразу всі чотири кольори (коричневий, зелений, фіолетовий, синій), варто не втратити шанс придбати. Тим паче це досить бюджетна туш. Якщо ще не впевнена, чи готова додати яскраві кольори у макіяж на постійній основі, то GlamBee HIT Mascara стане гарним початком.

@glambee.ua Відповідь користувачу @🐐 Оглембізна кольорова туш, на яку ви так чекали! 🤩 Зустрічайте новинку, уже в магазинах! 💫 А який колір обереш ти сьогодні? ❣️ c133667 — туш для вій кольорова HIT. #letstryitglambee #glambee #глембі #оглембіти #макіяж #мейкап #українськийтікток #мейкапчек #makeuptutorial ♬ original sound – ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

У яскравих тушей GlamBee зручне пакування у формі тюбика та силіконова щіточка ялинкою. Нанось продукт зигзагоподібними рухами та регулюй насиченість кольору нашаруванням.

Colour Intense Be Bold

У різнокольоровій лінійці Be Bold одразу 9 відтінків, в тому числі жовтий, білий, рожевий, червоний та тіффані. І звісно, є більш спокійні коричневий та темно-синій. Має класичну пряму циліндричну щіточку, яка допомагає рівномірно наносити фарбу без грудочок. А щоб колір був більш яскравим, можна попередньо використати праймер для вій.

14 Colour Intense Be Bold(165)

До речі, у цього бренду є ще одна лінійка кольорових тушей — Colour Intense x Mavka, на яку надихнув відомий український мультфільм. Ці туші мають овальну щіточку, щоб зручно профарбовувати вії різної довжини.

Цікаво на тему: Як вибрати палетку тіней за знаком Зодіаку

Яскраві кольорові туші – це швидкий спосіб додати цікавий акцент у свій макіяж. Навіть мінімалістичний образ з ними стає більш розслабленим та свіжим. Деякі відтінки з першого погляду не помітні, і завжди цікаво спостерігати, як люди дивуються, коли вдається побути ближче та розгледіти їх. Тож поділись у коментарях, чи використовуєш кольорові туші у макіяжі, та які бренди найбільше подобаються!

Читайте також:

25 Квітня / 2024 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA