Мультфільми для дітей українською: ідеї для сімейного перегляду

Як зберегти для наших дітей дитинство в складних умовах війни?  Питання, яким задаються всі батьки. І ті, кому довелось виїхати з країни, і ті, хто під сирени залишається вдома. Дітям дуже важливо відчувати контакт з батьками та відтворювати дії зі звичного життя. Проводити разом час неоціненно, як для дитини, так і для батьків. Спільний перегляд мультфільмів – не виняток.  

Спеціально для вас Клуб Щаслива мама та SWEET.TV підготували цікаву добірку мультфільмів для дітей українською, а також приємний подарунок – промокод на доступ до перегляду.  Пишіть у коментарях, який мультфільм бажаєте подивитися разом з малечею в першу чергу!

 

Українські мультфільми для сімейного перегляду

Перша частина нашої підбірки, це мультфільми для сімейного перегляду, створені в Україні. Цікаві, добрі історії, які зможуть підбадьорити та підтримати у непростий час. А ще – привід для гордості за українських творців!

 

Микита Кожум’яка  

  • Країна – Україна 
  • Жанр – Сімейні 
  • Вік- 6+ 

       Мультфільм знято за мотивами книги Антона Сіяніка “Микита Кожум’яка”. Його ідея полягає в тому, що прийшов час особливих дітей, які завдяки своїй доброті змінюють на краще світ навколо себе. Сюжет насичений дивовижними пригодами Микити, який не володіє фізичними надздібностями, але мріє стати таким же знаменитим героєм, як його батько – Кирило Кожум’яка.  

       Дивовижна казка із захопливим сюжетом і щасливим кінцем, в якій розповідається про щирі почуття, справжню дружбу і про те, що справжнє геройство не у фізичній силі, а у силі духу. Також дуже надихає, що спеціально для цього мультфільму було записано 7 пісень, головну з яких виконує співачка Злата Огнєвіч. 

 

Віктор Робот 

  • Країна – Україна 
  • Жанр – Пригоди, Сімейні 
  • Вік- 6+ 

      Події відбуваються в далекому майбутньому. Штучна зірка, що має забезпечувати енергією планети навколо себе, не працює. Єдиний, хто може її полагодити – дідусь маленької Віки, який і створив це світило. Однак він таємниче зникає. Дівчинка разом з помічником – крихітним роботом Віктором – вирушає на його пошуки. 

      Прем’єра картини відбулася в межах Національної конкурсної програми Одеського міжнародного кінофестивалю 2020 року, де фільм став переможцем завдяки голосуванню глядачів. Не оминули картину увагою і професіонали: кінокритиків вручили фільму премію «Кіноколо» як найкращому анімаційному фільму. 

     У мультфільмі багато музики, пригод, жартів та чудової анімації. Він буде до вподоби як малюкам, так і їх батькам. 

 

Фокстер і Макс  

  • Країна – Україна 
  • Жанр – Пригоди,  Сімейні,  Фентезі 
  • Вік- 6+ 

      Дванадцятирічний школяр Макс знаходить балончик із нано-фарбами та малює графіті собаки. Несподівано малюнок оживає і перетворюється на пса-наноробота із суперможливостями. І тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, щоб заволодіти цією потужною технологією. Хлопець Макс потрапляє у вир пригод, завдяки яким він знаходить справжніх друзів. 

        Окрім безлічі сучасних девайсів та нанороботів, що говорять, буде дуже приємно побачити улюблені та знайомі місця Києва. 

Цікаво по темі: 16 українських фільмів для перегляду з дітьми та підлітками

Хороші мультфільми для дітей українською

Ще кілька ідей для сімейного перегляду пропонуємо іноземного виробництва, але з українською озвучкою. 

 

У пошуках Дорі  

  • Країна – США 
  • Жанр – Сімейні 
  • Вік- 6+ 

       Улюблені герої знову возз’єднаються: Марлін, Немо і забудька Дорі.  

Рибка Дорі намагається з’ясувати таємниці свого минулого, згадати своїх батьків і нарешті дізнатися, хто навчив її говорити мовою китів!  

      Зараз, коли всі ми шукаємо друзів та близьких, коли так потребуємо допомоги та розраді, цей веселий мультфільм дасть наснагу і наблизить нас до мрії. Треба лишень задати собі питання: “А як би зробила Дорі?”   

 

Таємниця Коко  

  • Країна – США 
  • Жанр – Сімейні 
  • Вік- 6+ 

  Мабуть, багато хто вже знає про цей мультик, проте радимо передивитися його знов. Він допоможе зняти напругу через плач. У фіналі цієї доброї та яскравої історії, коли Мігель благає прабабусю не забувати прапрадіда, плачуть навіть дорослі.  

   До того ж “Таємниця Коко” просто і ясно розповідає про смерть, і не лише  від природних причин. А ще про те, що втрачати близьких хоч і боляче, але, зрештою, не страшно — всі там опинимося рано чи пізно. Головне – пам’ятати й шанувати тих, хто пішов.          

Цікаво по темі: Топ-10 найкращих прикладів сучасної української книги для дітей

Більше цікавих дитячих фільмів для сімейного перегляду вас чекає на SWEET.TV. Загалом в онлайн-кінотеатрі ви маєте змогу обрати контент на свій смак і для цього ми підготували для вас подарунок! 

 

Промокод LWJUFVTE надасть вам доступ до 10 000 фільмів, серіалів (у тому числі і дитячих) та мультфільмів  терміном на 1 місяць з моменту активації. 

Зверніть, будь ласка, увагу, що цей код може використовувати як чинний, так і новий абонент. Дивитися SWEET.TV можна на будь-якому пристрої, як у додатку на смартфоні, так і на телевізорі.  

 

Гарного вам перегляду!

Все буде Україна!  

28 Березня / 2022 Діти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

КЩМ знижки