Макіяж для сірих очей — вибираємо ідеальні тіні

Сіроокі дівчата — приголомшливо різнобічні особистості, і навіть відтінок їхньої райдужки може змінюватися в залежності від макіяжу й освітлення. Тому при створенні модного мейку власницям сірих очей можна домогтися абсолютно різних ефектів. Головне, знати кілька простих правил та підібрати правильні тони косметики. Таких є багато у польського бренду Inglot.

Основні правила макіяжу для сірих очей

Мабуть, найбільш нецікаве рішення — підбирати відтінки тіней під одяг. Куди краще обрати такі кольори, які підкреслять виразність погляду. Яких правил при цьому дотримуватися?

  • Відтінки, що підходять. Для денного макіяжу добре підходять легкі: бежеві, коричневі, мідні, неяскраві фіолетові. Для вечірнього — більш насичені, ідеально з металевим блиском: сріблястий, бірюзовий, фіолетовий, коричневий, червоний, кораловий, темно-синій, графітовий.
  • Чистий блакитний відтінок, як і срібло, може надати погляду холодності. Втім, ця властивість може зіграти на руку в певних ситуаціях. А коли треба зробити «теплий» макіяж, обирайте зелено-, сіро- або фіолетово-блакитні тіні. Цікавий варіант — Dirty Talker від Inglot.
  • Ідеальний колір: фіолетовий. Підбирайте його насиченість в залежності від типу макіяжу (день або вечір) та кольору вашого волосся. Чим воно темніше, тим яскравішими можуть бути тіні. Єдине, що фіолетовий може підкреслити темні кола, тож якщо маєте таку проблему, візьміть краще інший тон.
  • Чого уникати. Усіх рожево-бежевих та блідо-рожевих тіней, оскільки вони можуть зробити ваш погляд втомленим і тьмяним. А ось яскравий рожевий цілком підійде — оцінити такий макіяж на сірих очах можна в майстер-класі «Макіяж з акцентом на очі».

Поєднання кольорів для макіяжу під сірі очі

Туш може бути класичною чорною, наприклад, з ефектом об’єму та подовження. Альтернатива класиці — кольорові вії: коричневі, зелені, фіолетові, сині. Усі ці тони однаково добре поєднуються з сірими очима.

Цікаво на тему: HITова парочка від GlamBee: літній настрій, який візьмемо з собою в осінь

Підводку найкраще підбирати в залежності від відтінку волосся. Для сірооких блондинок найкраще підходять світлі пісочні стрілочки, а для брюнеток — чорні або коричневі.

Рум’яна. При їх виборі орієнтуйтеся на колір волосся та шкіри. Рум’яна для світлошкірих блондинок з сірими очима — ніжні персикові. Якщо у вас темне волосся та золотиста шкіра, вибирайте рожеві або теракотові.

Помада. Її краще за все обирати в залежності від кольоротипу. Для денного мейку — в н’юдових тонах. Для вечірнього — насичена червона, рожева, коралова.

Цікаво на тему:

Топ тіней для макіяжу сірих очей у колекціях Inglot

Колекція косметики FREEDOM від бренду Inglot — це свобода вибирати тільки свої кольори, створюючи унікальні палітри. Для цього візьміть футляр для тіней на 1, 2 або 3 рефіли й наповніть їх за своїм настроєм.

  1. Розкішний фіолетовий — 713 Party Rocker.
  2. Насичений рожевий — 708 Dance Floor.
  3. Красивий мідний — 703 Light on.
  4. М’який сіро-оливковий — 704 Go For It.

Усі ці відтінки відрізняються ультрамерехтливою кремовою текстурою, високою концентрацією пігментів і щільністю покриття. Ідеально для вечірнього макіяжу.

Лінійка розсипчастих тіней Inglot — це такі ж гарні й насичені кольори, але з іншою текстурою. Їх можна наносити щільним або пухнастим пензлем, регулюючи насиченість і створюючи легкий або інтенсивний макіяж. Для сірих очей добре пасують:

  1. Ніжний золотистий відтінок № 121.
  2. Глибокий бірюзовий колір № 138.
  3. М’який лососевий тон № 118.
  4. Золотисто-сірий колір № 129.

Денний макіяж для сірих очей

Створюємо натуральний мейк покроково. Для легкого акценту візьмемо бежеві або персикові тіні. Потім додамо легкий відблиск за допомогою хайлайтера. Контур вій підведемо коричневим олівцем, а самі вії нафарбуємо тушшю коричневого (ідеально для блондинок) або чорного кольору (якщо ви брюнетка).

  1. Рухому частину повіки підкресліть тінями основного кольору.
  2. Трохи хайлайтера залиште у внутрішніх куточках очей і під бровами.
  3. Олівцем для очей проведіть тонку лінію вздовж росту вій.
  4. Завершіть макіяж коричневою або чорною тушшю.

Вечірній макіяж для сірих очей

В якості вечірнього мейкапу для сірооких красунь візьмемо смокі айз. Щоб зробити погляд ще виразнішим, почнемо з олівця, поверх нього покладемо тіні та м’яко все розтушуємо.

  1. По всій повіці рівномірно розподіліть краплину праймера Inglot EYE SHADOW KEEPER.
  2. М’яким олівцем (коричневим або чорним) проведіть лінію вздовж війкового контуру. Розтушуйте в напрямку до складок повік і скронь.
  3. Золотисто-сірі тіні нанесіть поверх олівця та розтушуйте.
  4. Рожевим відтінком трохи розбавте тіні у складках повік.
  5. Чорним лайнером промалюйте чітку стрілку вздовж контуру вій.
  6. Надайте лінії м’якості за допомогою чорних тіней. Добре розтушуйте.
  7. Профарбуйте вії чорною тушшю.

Цікаво на тему: Топ тушей для створення об’єму

Ці поради будуть корисні для тих, кому складно визначитися з вибором кольору. Маючи під рукою покрокову інструкцію та зрозумілі правила, дібрати бездоганний варіант буде простіше. Ну, а якщо вам неодмінно хочеться підкреслити свою красу за допомогою «невідповідного» відтінку тіней, сміливо експериментуйте. Адже головне правило сучасного мейкапу — немає жодних правил.

Лишайтеся з EVA Blog і будьте чарівні!

Кремовые пигментные тени для век Inglot Freedom System Creamy Pigment Eye Shadow 703 Light on

163.00
Купити

Праймер для век Inglot EYE SHADOW KEEPER

555.00
Купити

Кремовые пигментные тени для век Inglot Freedom System Creamy Pigment Eye Shadow 713 Party Rocker

248.00
Купити

Футляр для теней квадратный с зеркалом и апликатором Inglot Freedom System Square Mirror Palette-1

179.00
Купити

Рассыпчатые тени для век Inglot AMC Pure Pigment Eye Shadow 121

236.00
Купити
25 Вересня / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *