Макіяж для блакитних очей: колірна гамма, ідеї, покрокова інструкція

Практично будь-які відтінки декоративної косметики й техніки виконання макіяжу — усе це в арсеналі власниць блакитних очей. Враховувати, звичайно ж, варто тон шкіри, колір волосся і форму самих очей. Говоримо про те, як віртуозно грати з відтінками та півтонами, щоб денний макіяж блакитних очей займав мінімум часу. При цьому градус ефектності залишався високим.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Поєднання кольорів для макіяжу блакитних очей

Шукай EVA Blog в Instagram

Кольори тіней для блакитних очей

Кольори тіней для блакитних очей
Від теплих відтінків нюдових палеток до соковитої неонової гами — із цим усім можна сміливо експериментувати. Для повсякденного макіяжу світловолосим дівчатам із блакитними очима краще зупинити вибір на тінях теплої гами:

  • світло-рожевий;
  • перлинний;
  • золотистий;
  • мідний;
  • лавандовий;
  • персиковий;
  • пудровий.

Блакитнооким брюнеткам можна віддавати перевагу макіяжу в холодних тонах. Сріблястий, ліловий, блакитний і сірий відтінки тіней підходять як можна краще.

Цікаво на тему: 9 найкращих палеток тіней для повік

Колір підводки для блакитних очей

Колір підводки для блакитних очей

Кобальтовий, коричневий, фіолетовий і смарагдовий кольори лайнерів складуть у макіяжі прекрасну компанію блакитним очам. Відтінок сміливих дівчат — яскраво-теракотовий. Для швидкого мейку зручний гелевий кайал у синіх або волошкових тонах. Його можна використовувати без підложки тіней.

Відтінки помади під блакитні очі

Відтінки помади під блакитні очі

Для денного макіяжу підійдуть ніжні тони помади: шампань, світло-персиковий, ніжно-бузковий, пильна троянда і модний відтінок taupe. Також благородно виглядають кремові текстури нюдових блисків: бежевий, карамельний, кораловий, абрикосовий. При виборі орієнтуйтеся на відтінок шкіри та колір волосся. Адже наше завдання — отримати гармонійний образ.

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 кращих помад для губ

Ідеї макіяжу для блакитних очей: добірка фото

У нашій добірці макіяжу блакитних очей ви знайдете кілька влучних ідей — різних із точки зору стилістики. Це допоможе оцінити, яку з них можна адаптувати під власну зовнішність.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Makeuppassion (@makeuppassion)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от RACHEL PARKER (@rpartistry_)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от RACHEL PARKER (@rpartistry_)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от (Makeup tutorials) ❤️‍ (@sevenmakeupss)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от BEAUTILAGE ™ (@beautilage)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Make up (@viralmakeuptuts)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от EVA BEAUTY LAB (@eva_beauty_lab_ua)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от EVA BEAUTY LAB (@eva_beauty_lab_ua)

Цікаво на тему: Легкий макіяж для початківців

Як зробити макіяж на кожен день для блакитних очей?

Основа

Основа

Після вирівнювання тону обличчя нанесіть на повіки консилер або праймер. Якщо використовуєте кремові тіні для повік, нанесення основи вкрай необхідно.

Колір

Колір

Плавно розтушуйте світлі тіні (бежеві або світло-персикові) по всій повіці. Підібравши відтінок трохи темніше попереднього, наносимо його на складку. З матеріалу як правильно наносити тіні ми пам’ятаємо, що тіні на пензель потрібно набирати маленькими порціями. Розтушовування робимо, виходячи за зовнішній куточок повіки. Це візуально витягне форму.

Стрілка

Стрілка

Для стрілки можна вибрати м’який олівець. Відтінок підбирайте під колірну гамму тіней. У денному макіяжі блакитні очі добре виділить синя, срібляста, світло-бірюзова або лілова стрілка. Утім, завжди доречна і витончена чорна лінія, виконана підводкою. Тонку стрілку малюємо вздовж росту верхніх і при бажанні нижніх вій, потім м’яко розтушовуємо.

Цікаво на тему: Зворотна стрілка — новий тренд у макіяжі

Підсвічування

Нанесіть у внутрішні куточки очей світлі сатинові тіні. Або розподіліть під брову трохи хайлайтера. Мерехтливі частинки візуально збільшать блакитні очі.

Вії

Вії

Профарбовуємо вії в один шар темно-коричневою або попелясто-сірою тушшю. За їх допомогою можна підкреслити колір райдужки, додавши при цьому виразності.

Цікаво на тему: Рейтинг найкращих тушей для вій за версією EVA Blog

ТОП засобів для макіяжу блакитних очей на EVA.UA

1. Водостійкий олівець для очей Essence Stay & Play Gel Eyeliner Midnight Sky — гідна версія для щоденного макіяжу блакитних очей, коли часу на красу обмаль. Насичений відтінок передається одним дотиком.

Essence Stay & Play Gel Eyeliner Midnight Sky

2. Монотіні для повік L’Oreal Paris Color Queen відмінно доповнять повсякденний романтичний образ. Кремово-пудрова текстура — те, що треба для нашарування без осипання.

L'Oreal Paris Color Queen

3. Палітра тіней Revolution Pro Nath Collection виручить незалежно від приводу: і повсякденний лук завершить, і клубний мейкап оформить філігранно.

Revolution Pro Nath Collection

4. Туш Lumene Nordic Berry Volume Mascara Dark Brown із маневреною щіточкою огинає кожну вію. Нашаровується без грудочок. Містить природні екстракти для зволоження.

Nordic Berry Volume Mascara

5. Рідкі тіні Essence Luminous Eye Tint Liquid Shadow Dazzling Rose обов’язково мають бути в косметичці дівчат, для яких важливо виглядати бездоганно протягом усього дня. Зручно, швидко і красиво.

Essence Luminous Eye Tint Liquid Shadow Dazzling Rose

6. Підводка GlamBee Love to Love Нave Fun — самодостатній продукт, який можна використовувати в макіяжі блакитних очей соло. Пружний аплікатор точно передає заявлений колір, який чітко зберігає свою насиченість протягом дня.

GlamBee Love to Love Нave Fun

7. Олівець Essence Kajal Eye Pencil Rain Forest має насичений колір, м’яку текстуру й легко наноситься, малюючи гладкі лінії будь-якої ширини.

Essence Kajal Eye Pencil Rain Forest

Основне правило макіяжу блакитних очей — це відсутність жорстких правил: усі відтінки та техніки влучні, якщо вони подобаються вам і не дисонують із рисами обличчя. А чи є у вас улюбленці серед декоративних продуктів, з якими макіяж блакитних очей завжди неперевершений? Діліться з нами в коментарях!

 

Читайте також:

6 Жовтня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Елеонора

    На щастя знайшла цю статтю та ще й з відео, дуже корисні поради, дякую)

  2. Тая

    Дякую, дійсно корисно!!

  3. Тетяна

    Фіолетовий або персиковий дуже гарно виглядають!

    • Кристина Волкова

      Мне кажется,что все индивидуально. И нужно подбирать макияж и под оттенок кожи, одежды, волос….но больше всего конечно мне нравится персикрво-пудровые тени для голубоглазых.
      Мне нравится помады TAUPE. Хотелось бы попробывать другие продукты.

  4. Гость

    Гарно оформлення статті 😍

  5. Анастасія

    Не вважаю, що є якийсь невдалий колір. Але найбільше подобається макіяж з чорною стрілкою, вона робить блакитні очі глибшими.
    Хотілося б почитати поради в макіяжі для карих очей.
    З новинок Essence зацікавили всі продукти для губ

  6. Тетяна

    Цікава стаття. Крутий бокс😍

  7. Alex Vasilich

    Дуже гарні варіанти макіяжу для блакитнооких дівчат! Краса!

  8. Чижик

    Стрілки та теплі відтінки гарно виділяються на блакитних очах) дякую за чудову статтю)

  9. Юлія Новак

    Дуже цікава та корисна стаття «Макіяж для блакитних очей».В статті чудово розʼяснена інформація щодо особливостей та підбору,поєднання різних кольорів та стилей,які підходять відтінки підводою та колір помади для блакитних очей.Представлені цікаві їде для святкових та повсякденних образів,також представлений суперовий туторіал з поетапного макіяжу.
    З статті дізналася багато цікавого та корисного,буду використовувати ці поради в своїх створеннях образів.❤️

  10. Оля

    Неймовірно якісна стаття!В такому форматі навіть про базовий макіяж цікаво було б

  11. Ольга

    Вау які крутизна відео,дуже корисно,можна ще відео як робити омбре губи?

  12. Марія

    Гарні ідеї макіяжу, хороші продукти, думаю для брюнеток також з цими засобами можна зробити трендові мейки)

  13. Олена

    Я вважаю, що блакитнооким найбільш пасують всі відтінки бежевого та світло-сірого кольору тіней. Ну і звісно чорний “smoky eyes” – безпрограшний варіант.

  14. Леся

    Стаття супер! Знайшла для себе багато ідей для макіяжу, адже тільки починаю знайомитись з цією темою) І відкрила колір помади TAUPE, який уже хочу-хочу) Фіолетовий колір лайнера мені здався дивним, а от що точно буде невдалим, так це надто яскравий колір помади (знаю зі свого досвіду :).

  15. Наталія

    На мою думку, найкраще підходять (як і для всіх) нюдові віддтінки тіней. Але для конкретного образу підійдуть і, наприклад, сріблясті, або насичено-смарагдові. Тоді блакитні очі “заграють” зовсім іншими відтінками

  16. Юлія Хомич

    Вау,дуже корисно і пізнавально😍 чекаю для світло карих

  17. Олена

    Обожнюю всякі відео,де показано що і до чого.

  18. Elena Dor

    Дякую за покрокові інструкції, обожнюю робити макіяж! Створю святкову красу, адже у макіяжі користуюся багатьма відтінками! Стаття дуже сподобалася, взагалі люблю читати всю інформацію у блозі.

  19. Тетяна

    Дуже цікавий туторіал, на мою думку такі цікаві відтінки підійдуть під будь які очі, головне правильно все робити під свій тип обличчя

  20. Валерія

    Мені сподобались макіяжі для блакитних очей! Стаття дуже сподобалась тим, що все розписано покроково і зрозуміло! Корисна інформація і деякі лайфхаки я буду використовувати. Хотілось би почитати наступною статтю для карооких, бо я з карими очима.

  21. Тетяна

    Дуже цікава стаття, меня подобаються ніжні відтінки. Бренд Essence мені ще не відомий, але мені подобається експерементувати.

  22. Евгенія

    Дуже гарне поеднання блакитних очей и смокі🥰🥰

  23. Анна

    Цікава стаття, я люблю користуватися коричневою тушшю, вона підкреслює природність. Сподобалися поради щодо поєднання з помадою.

  24. Анна

    Дякую за статтю, можна скористатися порадами

  25. Даша

    Люблю ніжні відтіночки, рожеві всякі))

  26. Юлія

    На мою думка саме краще поєднання блакитних очей і макіяжу в коричневих тонах – ну чомусь я так бачу. Ви представили дуже цікаві ідеї. Все доступно і зрозуміло. Дякую за інформацію.

  27. Люда

    Дуже ціва стаття. Гарні моді з шикарним макіяжем. Не можу вибрати гарні і погані кольори у макіяжі всі вони пасують і мають зачаровуючий вигляд. Просто топчик. Хочу прочитати про розбір макіяжу для карих очей.

  28. Юля

    Мені дуже рподобається лавандовий колір з блакитними очіма. А навпави не подобається блакитні очі з яскраво-теракотовим. Скільки людей стільки і думок. Дуже хочу прочитати ще про сірі оченятка на EVA Blog

  29. Євгенія

    Класний туторіал. Дівчатам з блакитними очима пасують багато кольорів та відтінків, але, вважаю, що найбільше їм пасують мерехтливі відтінки світло-рожевого, золотого, блакитного, персикового, синього та сірого кольору. Цікаво, виразно та неординарною на них виглядають трав’янисті відтінки, бургунді та помаранчевий. Не дуже пасують коричневі, яскраво-рожеві та пурпурні відтінки. Хочу дізнатися про цікавинки святкового мейку для очей кольору темного шоколаду. Зацікавила функціональна олійка Essence Electric Glow Changing Colour Lip & Cheek Oil

  30. Каріна

    Цікава стаття, враховуючи те що не кожен знає які кольори будуть гармонійно поєднуватися з кольором очей ☺️ та дуже класно те що розписано все покроково ♥️

  31. Вікторія

    Класна інформація,особливо перед святами ,обов’язково потрібно скористатися.

  32. Tatyana Aleksandrovna

    Дуже цікава стаття та чудова покрокова інструкція. Кожен з відтінків на фото виглядає приголомшливо. Чекаю на туторіал для карих очей.

  33. Ірина

    До моїх блакитних очей найбільше пасує сіро-синя гамма тіней. Але на кожен день використовую нюдові відтінки для максимально природного макіяжу, тому цікаво було б спробувати рідкі тіні від essence.

  34. Аліса

    О, маю таку підводку – GlamBee Love to Love Нave Fun. Супер яскрава та стійка. На літо вогонь

  35. Яна

    Мені найбільш довподоби поєднання блакитних очей з макіяжем у персикових, ніжно-рожевих чи лавандових відтінках. Ну і бірюза💙👍👍👍 Дуже добре в статті зауважили, що краще використовувати не чорну туш для вій. Я також допускаюсь цієї помилки, і признаю, що це не найкраща ідея😓 . А невдалими для макіяжу блакитнооких красунь я вважаю “важкі” сірі чи коричневі тони… Привіт, юні роки зі спробами чорних стрілок і тренд на “смокі айз”😬💔🤦

  36. Катерина

    У макіяжі на дівчатах з блакитними очима мені подобається золотава палітра і чорні стрілки. Невдалими вважаю темні кольори. Хотілося би побачити туторіал для карих очей

  37. Яна

    У мене також блакитні очі. Але навислі повіки завжди вносять ноту неясності в плані макіяжу. Багатьма порадами зі статті вже користувалась, вони дуже доречні. Дякую що зібрали їх всі разом!)

  38. Наталія

    Блакитні очі ніби як мають ніжніший і холодніший колір. Мені подобається контраст. Коли дівчина з такими ніжними очима робить чіткі чорні стрілки, а поверх віка ледь помітні блискітки. Зробіть підбірку ніжного макіяжу для карооких🤎

  39. Юлія

    Цікаво що в Німеччині в документах пишуть колір очей. В мене сірий, але в них немає такого поняття як сірі очі. Сірі- це блакитні для них.
    Тому можливо ця стаття про макіяж для блакитних очей теж підійде для сірих.

  40. Олена

    Дуже корисні і цікаві рекомендації. Обовʼязково спробую під свої блакитні очі. Дякую Ева!

  41. Оксана

    Дякую за статтю! Саме такого кольору маю очі) Тому було цікаво!

  42. Юлія

    Блакитнооким красуням до лиця бузкові, золотисті, ніжно-рожеві, світло-персикові та жовті відтінки. Хотілось би побачити макіяж для темно-карих очей. Найбільше сподобалась палетка тіней Revolution Pro Nath Collection.

  43. Лідія

    Класна бюджетна ,але якісна косметика essence. Маю багато улюблених продуктів цієї марки. Дякую за поради з макіяжу!

  44. Грицишин Марія

    Дуже корисна і пізнавальна стаття. Мені дуже допомогла. Дякую. 🩵🩵🩵🩵🩵

  45. Алена

    👍👍👍❤️❤️❤️💙💛

  46. Ірина

    Бренд Essence мені ще не відомий, проте дуже люблю експерементувати та пробуватиинові косметичні засоби. На дівчатах з сіро-блакитними очима подобається фіолетова туш на віях, особливо влітку. На сонці фіолетовий відтінок вмглядає дуже магічно.

  47. Ірина

    Якісна марка косметики, хто ще не користувався рекомендую спробувати продукти від Essence. Дуже багато варіантів мейкапу у статті, цікаво було подивитись, дякую.

  48. Юлія

    Дякую за чудову та корисну інформацію )))

  49. Yana

    Для голубых глаз мне больше всего нравятся розовые и золотистые оттенки теней, чёрная подводка для глаз смотрится шикарно. Не нравится на голубых глазах коричневая подводка и фиолетовые тени. Мне бы хотелось в следующий раз увидеть статью о макияже для карих глаз. Благодарю за полезную информацию.

  50. Yana

    Мне нравится косметика этой марки. Спасибо за статью. Очень полезно

  51. Світлана

    Дякую за цікаву і змістовну статтю!Інформація корисна і змістовна,як і в усіх публікаціях Єва-Блогу!Завжди їх переглядаю і користуюся з успіхом Єва-порадами. Я власниця карих очей, чекаю на статтю про макіяж для карих очей. Впевнена,що саме від вас дізнаюсь щось новеньке з цієї теми

  52. Юлія

    Цікава стаття. Але гарно намалювати стрілки, це мистецтво. 😊

  53. Ольга

    Чудова косметика від Essence. Дуже подобаються помади, туші, блиски.
    Це любов💗💗💗
    У мене блакитні очі і я викостоаувала срібні відтінки.
    Стаття була корисна. Треба спробувати інші кольори, такий як ліловий.

  54. Катерина

    Цікаві варіанти макіяжу. Дуже хотілося щоб і така стаття була для карих очей)

  55. Тетяна

    Вперше цей бренд купили в Німеччині. Дуже сподобалося, тому коли побачили , що у нас теж тепер можна придбати в улюбленому магазині дуже зраділи . Кольори пастельні подобаються , а ще обожнюю палетку хайлайтерів цього бренду вона ТОП .

  56. Оля Ч.

    Гарний блог і цікаві рекомендації. Дякую Ева!

  57. Катерина Малюга

    Вважаю, що коричневі та золотисті безпрограшно поєднюються з блакитними очима. Як і навпаки – блакитні тіні з карими очима)

  58. Яна

    Після ознайомлення з статтею та переглядом відео почала експерементувати і вийшло дуже круто,чоловік в захваті!Самооцінка на найвищому рівні!!!Дякую,за те що робите таку неймовірну роботу і даєте скільки корисних порад!

  59. Тетяна

    😍😍😍Мені срочно потрібні голубі лінзи

  60. Дарина

    Ооо, мені як раз потрібна була така інформація.
    Дякую.

  61. Катерина

    ДякуюФ дуже цікаво та пізнавально! Дуууже б хотіла спробувати ці продукти на собі!

  62. Natalia

    Лілова підводка незвичайно виглядає на блакитних очах. Чекаю на статтю про макіяж для чорних очей.

  63. Христина

    Дуже класна стаття) дякую
    Для себе зауважила, що досить багато прийомів вже використовую😊
    Хотіла б спробувати палітру тіней від Revolution Pro, цікаві та повсякденні відтінки, які можна обіграти в макіяжі для блакитних-сірих очей.

  64. Христина

    Корисна стаття. Чекаю про макіяж для карих очей!))

  65. Яна Крамаренко

    В моїх усі блакитні очі, то люблю споглядати які вони мінливі в залежності від погоди))) Подобаються блакитно-сірі відтінки, підкреслюють глибину очей.

  66. Lyudmila Dorokh

    Мені до вподоби на дівчатах з блакитними очима ліловий, перлинний, блактиний та пудровий відтінки. Добірка варіантів макіяжу просто супер!

  67. Валентина М.

    Зацікавили олівці від Essence.

  68. Валентина М.

    Крута стаття .дякую

  69. Ірина

    Дуже дякую, цікаво , ❤Мені подобаються нюдові,коричневі, темно сірі тіні❤

  70. Тетяна

    Корисна стаття для дівчат з блакитними очима. У мене зелені, було б цікаво прочитати статтю для цього кольору очей😃
    Зацікавив водостійкий олівець для очей Essence Stay & Play Gel Eyeliner Midnight Sky треба спробувати.
    На дівчатах у яких блакитні очі подобаються яскраві стрілочки, які виділяють їх колір очей.

  71. Анабелла

    красуні, які мають блакитні очі,я Вам щиро заздрю) завжди мріяла про блакитні або сірі очі.
    ця стаття дуже допоможе ще більше підкреслити цю неперевершену красу, а власницям відчувати себе на всі 100, а то й мільйон відсотків!
    кожна з нас-неперевершена!
    краса в кожному!

  72. Лариса

    Дякую за чудові пропозиції макіяжу, маю блакитні очі, тепер буде над чим працювати))😍

  73. Надія

    Дуже подобаються золотаві відтінки тіней у макіяжі для блакитних очей. Очі стають супер яскравими. І більше подобається не чорна туш та підводка, а коричнева або шоколадна,додає глибини погляду. Так само цікаво познайомитися з ідеями для зелених очей

  74. Вікторія

    на своїх блакитних очах дуже полюбляю нюд коричневий та пильно рожевий, було цікаво дізнатися нове для себе 🫶🏻

  75. Оксана

    Раніше зовсім не розуміла хайлайтери.Навіщо вони взагалі? Тепер використовую їх навіть у повсякденному макіяжі. Дійсно придають свіжість та холерний вигляд обличчю.

  76. Діана

    Скажемо так, пізнавально)
    Як на мене голубооким дівчатам всі кольори пасують, головне все в міру і в тему)

  77. Альона

    У мене блакитні очі, сподіваюся на перемогу в конкурсі. Косметика вогонь😍

  78. Оксана

    Привіт, цікава стаття . Для мене як для блакитноокої стаття корисна. Зацікавили олівці від Essence, треба їх спробувати.

  79. Тамара

    Дуже корисна інформація .дякую.Цікавий макіяж потрібно спробувати EVA ❤️

  80. Юлія

    Дуже цікава стаття. Подобаються голубі очі, і коли вони гарно підкреслені.

  81. Євгенія

    Дуже гарно) дякую за інформацію. Ще б вміти так професійно малювати стрілки)

  82. Ольга

    Жінкам з блакитними очима пасують рожеві відтінки,
    правильне нанесення – запорука виразності очей Із новинок мене зацікавила туш)

  83. Надія

    Доброго дня! Ваші статті дійсно дуже цікаві та інформативні з задоволенням їх читаю та користуюсь порадами , які тут є..,люблю експериментувати з косметикою не все звісно вдається та все одно цікаво.

  84. Олександра

    Корисна інформація для блакитнооких красунь. Чекаю статті для власниць інших кольорів очей

  85. Людмила

    Дуже цікава пропозиція для блакитних очей, треба проексперементувати. Сподобався олівець, підводка GlamBee Love to Love Нave Fun та помада.

  86. Аліса

    З косметикою більш-менш зрозуміло. Де взяти прямі руки, щоб усе це так гарно намалювати?))

  87. Єлизавета

    Вау! Дуже цікаві варіанти макіяжу очей) Спробую намалювати собі такі стрілки

  88. Євгенія

    Дякую) Цікава стаття. Обожнюю стрілки різного типу та кольору.

  89. Лілія

    Доброго дня. Цікава стаття з гарними порадами. У мене сіро-зелені очі,але досить цікаві варіанти і на мої очі. Хочу спробувати,зацікавили монотіні для повік .

  90. Наталія

    В мене голубі очі, і для мене це дійсно корисна інформація. Дякую!
    Я люблю макіяж який освіжає використовую і в макіяжі перлині, персикові і відтінки рожевого. Підійдуть і такі відтінки, як фісташковий і шампань.

  91. Юлія

    Дякую за статтю. Цікава підбірка ідей макіяжу для дівчат з блакитними очима.
    Щодо відтінків тіней для блакитнооких красунь, то особисто мені подобаються нюдові, коричневі, золотисті, сірі.

  92. Людмила

    Мені подобається підібрані кольори для блакитних очей, але щоправда я трішки сором‘язлива, тому підводжу тільки чорним олівцем і блиск обираю прозорий або легкий відтінок рожевого.

  93. Катерина

    Ех, шкода, що в мене не голубі очі. Але багато з представлених варіантів є універсальними. Особливо сподобався 6 мейк, монотіні та рідкі тіні для повік 👁️👁️👌

  94. Оля

    Це можна включати у курс візажиста,ідеально просто,наочно,трендово!

  95. Анастасія

    Подобаються пудрові та золотисті відтінки тіней, вони виділяють колір очей. Хотіла б прочитати статтю, які кольори підходять для зелено-сірого кольору очей😊

  96. Валентина

    Ого,максимум користі від цієї статті,адже у мене теж блакитні очі. Уже маю такий самий каял в своїй косметичці.

  97. Філоненко Вікторія

    При виборі косметики варто подивитися покази модних брендів, а також враховувати основні правила та тренди, котрі будуть актуальними у 2024 році:
    Ева це зробила замість Вас об’єднавши в одному боксі крутезні новинки декоративної косметики від Essence.

    Крижану прохолоду блакитних очей відмінно розбавляють теплі тони.
    Раджу звернути увагу на бронзово-мідну та золотисту гаму, а також кавові, жовто-оранжеві та персикові відтінки, котрі будуть відмінно виглядати у поєднанні зі смаглявою та засмаглою шкірою, а от білошкірим красуням краще обирати більш стримані кольори рудої чи пудрової гами, чи ніжний тон молочного шоколаду для цього підійдуть рідкі тіні Essence Luminous Eye Tint Liquid Shadow Dazzling Rose.

    Ключовим трендом осінньо-зимового сезону стане ліловий колір, котрий можна використовувати навіть у повсякденних образах, тим паче, що у поєднанні із синявою очей він виглядає просто неймовірно.
    Раджу спробувати MAYBELLINE COLOR TATTOO MATTES у відтінку PLUM 97 чи відповідні тони із палетки

  98. Олена

    Обожнюю блакитні очі. Подобаєтся смокі айс на блакитних очах.
    Дуже б хотілося статю для каріх очей.

  99. Аліса

    Крім кольору очей, потрібно ще мати на увазі колір шкіри і волосся, навіть вбрання, бо все ж такі ми такі різноманітні. І, зрозуміло, прекрасні)

  100. Яна

    Стаття була дуже корисна та цікава

  101. Анна

    Цікава стаття, оскільки в мене теж блакитні очі) тому візьму на замітку). Хотіла б виграти косметику , зацікавила помада , тай взагалі все думаю класне!

  102. Дарина

    Дуже цікава стаття, для мене є доволі корисною і пізнавальною)

  103. Таня

    Стаття супер, цікаво і корисно для загального розвитку та для правильного створення красивого мейку! Цікаво почитати про мейк для зеленооких дівчат😉 Косметикою Essence не користувалась, але спробувати бажання, звісно, є! Тому успіху усім і перемоги мені🌼

  104. Оксана

    Дякую, цікаво. Такі інструкції необхідні кожному кольору очей)

  105. Анастасія

    Дякую за статтю. Цікавить тема макіяжу, буде що спробувати)

  106. Дарья

    Полезная статья. На мой взгляд, обладательницам голубых глаз хорошо идут розовые оттенки, а зеленый – нет.
    Хотела бы почитать еще статью про то, какой макияж подойдет серо-зеленым глазам)

  107. Ілона

    Дуже хотілося б спробувати косметику Essence

  108. Анна

    Допис був цікавим та корисним 😍

  109. Інна

    У мене карі очі, але поради дуже корисні! Було цікаво почитати👍
    Зазвичай мій макіяж це тіні та туш, а також блиск для губ))

  110. Злата

    Я маю карі очі, але, тим не менш, використовую в макіяжі кольори, які рекомендують блакитним та зеленим очам, і мені подобається

  111. Даша

    шикарний макіяж, в мене теж світлі очі, тому дуже корисна стаття, буду використовувати!!!!!

  112. Ксенія

    Класно! У мене як раз блакитні очі

  113. Катерина

    Вау! Дуже цінна інформація, дякую за такі лайфхаки!

  114. Ольга

    Для того щоб гарно виглядати, обирайте Essence!! Підкресліть свою природну красу чи зробіть виразний вечірній макіяж.
    Водостійкий олівець для очей Essence – це чудовий вибір взимку, у дощову погоду… Макіяж не розтікається і ви виглядаєте неперевершено!

  115. Анастасия

    Дуже гарно

  116. Ольга

    Косметика Essence має бути у кожної!!!Незалежно від кольору очей.
    Дуже гарно виглядає макіяж блакитнооких блондинок і брюнеток, але експерименти хочуть робити всі: сіроокі, кароокі, зеленоокі…
    Essence мрія кожної для втілення її ідей!! Essence – це гарний вибір і гарний настрій на увесь день!!!

  117. Оксана

    Мені найбільше подобається макіяж в персикових тонах і ще гарно виглядає темно-синій олівець на блакитних очах. Але блакитні тіні до блакитних очей, як на мене – ту мач. Я власниця горіхового віддтінку очей, було б цікаво побачити і для себе якісь поради)

  118. Дарʼя

    Косметика Есенс – лав лав

  119. Анна

    Мені подобаються на блакитних очах яскраві кольори, а от бліді не дуже акцентні. Хотілось би туторіал під карі очі 🔥

  120. Олександра

    Стаття дуже цікава та корисна))

  121. Анна

    Блакитні очі найкраще виглядають з нюдовими відтінками тіней, а голубі тіні тільки зіпсують.

  122. Людмила

    З рожевими, фіолетовими, мідними кольорами тіні для блакитних очей не всім підходять. Мені подобаються сіри,блакитні, сині тіні, з металевим блиском.

  123. Вікторія

    Я вважаю, що велике значення ще має кольорова гама вбрання. Одного разу я відвідала візажиста, і мені підбирали макіяж саме під колір моєї кофтинки. Правда, тоді він виявився нудно-нюдовим, особисто я б додала більше яскравості та виразності. Які кольори підходять блакитнооким? Ті, які подобаються їм самим. На колір і смак товариш не всяк – усім відоме прислів’я. Ще має значення настрій, оточення, місце перебування, час доби, пора року тощо.

  124. Вероніка

    Дуже актуальні і гарні різновиди макіяжу. Є що взяти до уваги.

  125. Наталія

    Зелена палітра також підходить блактним очам. Вони набувають глибокого кольору і здається навіть трохи зеленіють, але це залежить від світла.

  126. Уляна

    Дякую за хорошу статтю, голубооким дівчатам варто взяти до уваги поради щодо макіяжу 💙. Чекаю на таку статтю для дівчат з зеленими очима 💐

  127. Hanna

    Персикові, золоті і коричневі🥰🥰🥰

  128. Ганна

    Персикові, золоті і коричневі🥰🥰🥰

  129. Наталія

    Мені подобається нюдовий макіяж для блакитних очей. І чорні стрілки. Не подобається поєднання блакитних очей і зелених тіней.
    З лінійки Essense хотіла би спробувати олівці для очей.
    Цікаво почитати поради макіяжу для карих очей

  130. Валентина

    Дуже гарно і витончено!

  131. Наталя

    Я дуже люблю, коли яскраво блакитні очі поєднуються з натуральними нюдовими тінями, а не “забиваються” якимись кольоровими тінями для очей. Це найкращий варіант! Так само роблю і для своїх зелених).

  132. Наталія

    Доброго дня! В мене карі очі, але стаття цікава. Колись захоплювалась візажем і мала багато клієнток з голубими або сіро голубими очима. Ваші покрокові поради дуже актуальні і прості для розуміння. І доречі можна замінити для інших кольорів очей, головне правильно вибрати палітру. Дякую за такі уроки!

  133. Світлана

    Цікава стаття і підбірка відео також сподобалась! Напишіть ще поради для карооких дівчат, нас таких багато

  134. Moly.lv

    Ооооо розкішна стаття<333
    Максимально корисна і обємна!Дякую редакції за таку роботу)))
    Я думаю,що найкращою оцінкою буде що сьогодні мейк робила саме косметикою essence та за допомогою ваших секретиків ^•^

  135. Яна

    На дівчатах з блакитними очима подобається коричнева гамма відтінків. А ось з фіолетовим кольором потрібно бути обережними. Я взагалі недолюблюю цей колір в макіяжі. У мене темно-зелені очі, хотілося б прочитати про мейк для таких як я.

  136. Анастасія

    Найбільше подобається,коли блакитні очі підкреслюють насичено синіми стрілками, проте це варіант не на кожен день, тож в моїй перевазі- спокійні тіні пудрових та пастельних відтінків. Цікавить підбір макіяжу під світлу шкіру та світло-карі очі

  137. Поліна

    Обожнюю, як блакитні очі виглядають з теплими відтінками в макіяжі – коричневі, бронзові та теплі персикові відтінки чудово підкреслюють природну красу. На жаль, я вважаю холодні та яскраві кольори, наприклад, яскраві сині або зелені, менш вдалими. Сподіваюсь на туторіали для коричневих і зелених очей на EVA Blog! Щодо новинок від Essence, мене цікавлять їхні оновлені палітри для тіней та оновлені олівці для очей.

  138. Лариса

    Блакитнооким дівчатам, мені здається, пощастило, адже колір їхніх очей вже є самим яскравим акцентом в образі. Дуиаю, для стильного візажу слід запастися трьома відтінками тіней. Наприклад, бузкового.
    А не підійде, на мою думку, синій колір.

  139. Мар'яна

    Як власниця блакитних очей, вважаю, що мені завжди найбільше пасують відтінки сірого / срібного. Також отримую багато компліментів, коли використовую рожеві чи бордові відтінки тіней, які роблять очі ще блакитнішими!

  140. Вікторія

    Маю блакитні очі, тому стаття виявилася дуже цікавою. Дякую за класні поради. Сама люблю світлі відтінки, блакитні добре підкреслюють колір очей. Коли хочеться додати виразності, очі можна виділити коричневим олівцем

  141. Аліса

    Мені подобається, як вибір кольору тіней здатний змінити колір очей. На блакитних це особливо помітно – вони можуть стати від яскраво-блакитних до практично зелених. Втім, мої карі теж вміють у це чаклунство)

    • Тетяна

      Блакитні очі найкраще виглядають з нюдовими відтінками тіней, а голубі тіні тільки зіпсують. Цікаво було б побачити ідеї для карооких дівчат)

  142. Сніжана

    Особисто мені подобається на блакитних очах цегляний колір, він гарно підкреслює колір за рахунок роботи протилежності кольорів по спектру. Ще полюбляю колір морської хвилі, коли підведена нижня повіка по слизовій. Хотіла би почитати щось нове в макіяжі для зеленого кольору очей.

    • Віолетта

      Макіяж це мистецтво. Люблю робити його, одразу плюсик до настрою. А до блакитних очей, підійде мабуть будь який колір, головне, щоб якісно все подати.

  143. Галина

    На блакитних очах гарно виглядають, на мій погляд, всі віддітнки фіолетового.
    Одиного разу бачила дівчину з якимось неймовірним розовим кольором тіней та блакитними очима. Було тааак красиво!

  144. Галина

    В основному всі кольори якщо вони гарно і якісно нанесені і в певну міру можуть личити власницям голубих очей✨
    Дякую за чудово підібрані кольори і низку продуктів , що вже спрощує життя ( не витрачатиму час на пошук того що не підходить )
    Загалом стрілки тут просто
    Хочеться замовити рідкі тіні від essence ✨
    Стаття ☄️
    Хотілося б побачити ідеї для зеленооких красунь

  145. Юлія

    У макіяжі для блакитних очей гарно виглядають теплі нюдові відтінки. Не подобається коли використовують блакитні, сині, фіолетові кольори. Напишіть про зелено корі очі – часто зустрічаються у дівчат. Зацікавила помада що змінює колір

  146. Марина

    Мені дуже подобаються блакитні та зелені кольори у макіяжі) Яскраві стрілки – просто шик)) Не дуже подобається фіолетовий. на мою думку, він підходить не всім) Щу цікаво було б почитати про ідеї макіяжу для зелених очей)

  147. Олександра

    Блакитний, як на мене, добре виглядає ї з металіком, і з темними кольорами.
    Напишіть про зелені очі.

  148. Олена

    Дякую за поради, мені сподобалося з золотистими відтінками, чекаю поради для зелених очей)

  149. Ольга

    Дуже подобаються відтінки золотого, лаванди для блакитних очей. Було б цікаво почитати добірку кольорів для карих очей

  150. Софія

    На дівчатах з блакитними очима дуже гарно виглядають теплі відтінки, такі як бронза, персиковий та теракота. Також можна спробувати коричневі та пурпурові відтінки для підкреслення краси очей. Щодо невдалих варіантів, слід уникати надто яскравих або холодних кольорів, які можуть виглядати надто контрастно.

    Щодо туторіалів на EVA Blog, рекомендую публікації про макіяж для різних кольорів очей, де ми зможемо знайти інструкції та поради для створення ідеального образу.

    Враження від новинок Essence, добрі, дуже сподобались відтінки, та легке нанесення продукту, гарний пігмент та стійкі кольори, а також зручність упакування продукту.

  151. Людмила

    Гарно виглядає макіяж блакитних очей в теплих помаранчево-коричневих відтінках.
    Дуже контрастує!

  152. Ілона

    Мені подобається макіяж в чорно коричневих тонах. Невдалими вважаю зелені тони. Хотіла би туторіал для сірих очей.

  153. Надія

    А мені подобається поєднання зеленого олівця для очей з ніжно бузковими тінями. І туш для очей має бути синього кольору.
    Думаю що білявкам таке підійде)))

  154. Вікторія

    Я маю блакитні очі, тож стаття виявилася дуже корисною. Мені подобаються світлі кольори, можливо блакитні відтінки. Вони добре підкреслюють колір очей

  155. Наталія

    На дівчатах з блакитними очима у макіяжі гарно пасують нюдові кольори, а зі стрілками – це неперевершено. Невдалі кольори, на мою думку, дуже темні. З новинок Essence зацікавили водостійкий олівець, туш для вій та для брів.
    Зі статті взяла для себе багато корисного. Дякую!)

  156. Юля

    Обожнюю косметику з єви, захожу до вас як додому, дякую за корисні поради❤️

  157. Ірина

    Корисні поради

  158. Олена

    Дуже корисна інформація,дякую вам

  159. Вікторія

    Цікава стаття та коментарі) в кожного своє бачення макіяжу) в мене карі очі, і я навіть не замислювалася над тим що ло різного кольори очей пасує різний макіяж ))

    Сподобалися монотіні та рідкі тіні ))

  160. Анна

    Цікава стаття! Завжди подобались спокійні світлі кольори з блиском , просто аби трішки підкреслити очі! І кольорова підводка, особливо, зеленого кольору.
    З радістю прочитала б поради для макіяжу для власниць темно-карих очей!_

  161. Наталія

    Багато цікавого,є що тестувати,дякую за такі цікаві підбірки макічжів.

  162. Ольга

    Для блакитних очей чудово пасує нейтральний нюдовий макіяж, який можна доповнити строками, в тч і контрастними
    Зацікавив блиск для губ та олівчики для очей

  163. Таня

    Мені подобається поєднання блакитних очей з темними насиченими кольорами. Блакитний + коричневий , блакитний + чорний. Це відразу робить очі виразними

    • Альбіна

      Маю блакитно-сірі очі.Подобаються в макіяжі поєднання різних відтінків коричневого,а також блискітки,обожнюю блискітки.

  164. Альона

    Дуже цікава інформація, дякую ❤️❤️❤️

  165. Ирина

    Для голубых глаз подойдут нейтральные тени в коричневых тонах. Хаки, персиковые, золотые. Осторожно с голубыми и синими цветами. Хотя, многое зависит от радужки глаз, цветотипа внешности и волос. Можно обыграть и дать акцент.

  166. Каріна

    Для дівчат з блакитними очима найбільш вдалими вважаю блакитні, лавандові та сірі відтінки, а невдалим для мене є рожевий. Але у кожного свій смак)

  167. Анна

    Легкий лавандовий колір дуже личить блакитним очам, виглядає просто фантастично!!!

  168. Дарʼя

    А мені здається голубооким дівчатам пасували б трендові зараз coffee makeup.

  169. Юлія

    У мене сірі очі, але гамма кольорів підходить.Дякую за статтю. Гель для брів Есенс -це знахідка.

  170. Олена

    Кольорова гамма для блакитних очей дуже різноманітна. Маючи блакитно-сині очі надаю перевагу нюдовим та теплим тонам, підводкою або олівцем користуюсь для виразності очей, але тільки чорним. Холодні віддітнки більш під настрій. Найбільш невдалими вважаю зелені кольори для синіх та блакитних очей, макіяж наче ляльковий а не натуральний. По статті зацікавила палетка рум’ян – яка завдяки їм виразність буде та як лягають та олійка. Цікавить макіяж для керівниць, цікаво було б почути поради та приклади щоб використовувати у повсякденному мейкапі на праці.

  171. Інна

    По-доброму заздрю дівчатам з голубими очима. На мою думку, найкращий для них макіяж очей з золотистими та перлиновими відтінками. Дуже сподобались рідкі тіні від Essence. Цікаво було б прочитати статтю для карооких.

  172. Вікторія

    Гарна стаття. Треба спробувати рекомендації.

  173. Юлія

    Цікава стаття, вважаю дуже вдалим нюдовий макіяж для голубих очей, і зовсім не вдалим червоні, рожеві тіні для голубих очей… З нової марки essence дуже хотілося б спробувати хайлайтер та туш для вій. Щодо нових статей хотілося б туторіал по стрілкам для початківців,

  174. Вікторія

    Мені здається, що в підборі кольору тіней важливо враховувати також і кольоротип, колір шкіри і волосся. В такому випадку вийде якнайбільш гармонійно підкреслити красу дівчини.
    Дуже цікаво було б прочитати і про макіяжі для дівчат з карими очима

  175. Вікторі

    Найбільше люблю ніжно-рожеві відтінки на блакитних очах, хоч і за колористикою більше підходять золотисті. Цікаво було б почитати про зелені очі

  176. Viktoria

    Стаття дуже цікава,але більш цікавіша для дівчат з блакитними очима. Я вважаю що до такого кольору очей,підходе нюдовий макіяж,але ніяк не яскравий.

  177. Марина

    Блакитний колір це мій)

  178. Мальвіна

    Цікаво щоб ви порадили для карих очей тут дуже гарно все поєднано і підкреслю колір очей

  179. Мальвіна

    Супер набір♥️

  180. Даша

    Стаття дуже цікава,але більш цікавіша для дівчат з блакитними очима. Я вважаю що до такого кольору очей,підходе нюдовий макіяж,але ніяк не яскравий. Мені б ще було цікаво побачити статтю про макіяж для початківців,повний розбір

  181. Анна

    Дякую за статтю,цікаво почитати думку єкспертів

  182. Анастасія

    Дуже подобається косметика від Essence.
    На мою думку для голубих очей підходять, сірі та розові відтінки.

  183. Наталія

    Вважаю, що шикарно виглядає поєднання бронзових та золотих тіней та блакитних очей, а ось помаранчеві та вогнянно-червоні на блакитнооких, зазвичай, надають хворобливого вигляду.
    Дуже хочу побачити варіанти для зеленооких;)

  184. Анна

    Люблю на блакитнооких дівчатах контрастні відтінки,від медових на літо,з якими очі виглядають наче море серед пустелі,або сливові для більш холодної пори.

  185. Олена

    вважаю підходить холодні кольори!

  186. Катерина

    Мені здається, найкращими кольорами для дівчат з блакитними очима є сірий, зелений, коричневий, також підійде і блакитний, тобто варіантів багато Головне, правильно поєднувати кольори)

  187. Анастасія

    Нюдовий мейк та стрілка це кохання!На мої блакитні очі,саме те.Також блиск для губ невід’ємна частина мейку.

  188. Лариса

    Гарна стаття, думаю стане в нагоді не лише блакитнооким красуням. Мені подобається як виглядають пудрові відтінки тіней для блакитнооких:-), а от фіолетові та зелені вважаю не дуже корекними .:-(

  189. Катерина

    Стрілочки то вау одразу звертаю увагу на гарних блакитнооких дівчат

  190. Юлія

    Дуже хороша стаття, хотілось би ще почитати статті про макіяжі для кольоротипів, адже інколи макіяж, який підлаштований під якусь одну деталь зовнішності, може навпаки її спотворити

  191. Тетяна

    Ще дуже люблю нейтральні відтінки коричневого. А от стрілки не малюю, бо, на жаль, маю навислі повіки. Хоча так люблю олівці!

  192. Тетяна

    Мої блакитні очі чудово відтіняють персикові та рожеві відтінки, вони наче роблять мій вигляд свіжішим. Обираю сатинові чи ледве сяючі тіні, бо матові мені надають хворобливості. Хотіла б спробувати монотіні від Лореаль.

  193. Ніна

    Завжди подобались блакитні очі, а Ваші ідеї для блакитнооких красунь просто чудові. Чекаю на статтю для зеленооких!

  194. Вікторія

    Як людина з блакитними очима, можу сказати, що рожеві, червоні та коричневі відтінки дуже підходять до них.
    Із новинок мені цікаво спробувати помалу, яка змінює колір залежно від рН шкіри.

  195. Полина

    Чудова стаття

  196. Марина

    Думаю ідеальний колір тіней це поєднання світлих бежевих з темними кольорами. Ідеально для святкового макіяжу

  197. Оля

    В мене блакитні очі і дуже люблю рожеві та коричневі відтінки. Вони гарно підкреслюють погляд

  198. Анастасия

    Я хоч і кароока красуня,але стаття мені дуже сподобалась..підкреслила для себе нове і зможу все сміливо використовувати для створення образу для своєї блакитноокої сестри.
    -Блакитнооким красуням слід використовувати бронзово-мідну та золотисту гаму, а також кавові, жовто-оранжеві та персикові відтінки, котрі будуть відмінно виглядати у поєднанні зі смаглявою та засмаглою шкірою, а от білошкірим красуням краще обирати більш стримані кольори рудої чи пудрової гами, чи ніжний тон молочного шоколаду.
    -Традиційний чорний олівець варто відкласти вбік, адже цього року модні кольорові підводки, спробуйте синю, сіру чи кавову, а для вечірніх варіантів навіть шимерну, із якою вийде ну просто ВАУ образ❤️.

    Тепер хочу почути ващі рекомендації для макіяжу кароокої брюнетки❤️‍

  199. Любава

    Дуже цікава і корисна стаття, щиро дякую ❤️

  200. Аліна

    Золотий, лавандовий і рожевий дуже пасують до блакитних очей. А ось сірий колір тіней мені не подобається

  201. Аліна

    Дуже сподобалися варіанти макіяжу. Особисто я теж наношу хайлайтер у куточки очей. А ще світлим олівцем фарбую нижню слизову.

  202. Анастасія

    Цікава стаття

  203. Олеся

    Дуже корисна стаття. Дякуємо за обширну інформацію. Взяла на замітку деякі продукти.

  204. Тетяна

    Ця стаття припаде до смаку тим, у кого блакитні (блакитно-сірі) очі. Вона дає поради щодо використання яскравих кольорів, таких як жовтий і помаранчевий, а також розглядає популярні продукти, такі як олійки для губ і рум’яна. Навіть рекомендає конкретну лінійку від Essence. Спробуйте ці ідеї, щоб створити чарівний макіяж! ❤️

  205. Оксана

    Хочу подарунок)

  206. Рая

    В мене самої блакитні очі, і з цієї статті я дізналася що мені пасує ніжно лавандовий відтінок, він дуже ніжно та гармонічно виглядає на моїх очах

  207. Ольга

    Я сама дівчина з блакитними очима, але мені не підходить:
    1) теплі коричневі і рижі, помаранчеві(холодні коричневі ок)
    2) червоні і яскраво рожеві, з ними очі виглядають заплаканими
    Хоча мені здається, що у виборі тіней важливий також ваш колір шкіри, колір волосся і тд, тобто ваш барвотип)

  208. Катя

    Дуже гарне поєднання кольорів

  209. Анастасія

    Цікава стаття, знала що блакитнооким підходять довгі тона, а ось фіолетовий і персиковий це новинка
    Не подобається коли використовують блакитні до блакитних очей.
    Із новинок дуже цікаво спробувати олію яка підходить під тон шкіри , цікава річ і багато функціональна

  210. Наталія

    Поради- супер!

  211. Олександра

    Як раз для моїх очей! Спробую! Дякую

  212. Ольга

    Повсякденно використовую тільки нюд під свої сіро -блакитні очі, але час від часу обожнюю експериментувати і робити арт макіяжі з яскравими акцентами ! Дякую за статтю )

  213. Галинка

    Дуже цікава і корисна інформація!!!

  214. Ганна

    Я якраз світло русявий маю колір волосся і сіро-блакитні очі;) ,завжди задавалась цим питання який колір пасує з тіней,помади…,тож дуже дякую за корисну інформацію,також дізналась про основу під тіні що є обовʼязковим,треба почати робити поавильно !бо руки не доходили шось,з цими консилерами,яякщо вийде отримати подарунок -буду дуже цьому рада,це ще один крок буде до освоєння всієї цієї технології правильного макіяжу!

  215. Катерина

    Дякую за корисну статю

  216. Вікторія

    Цікава стаття

  217. Олена

    Дякую! ) Цікава та корисна стаття.

  218. Надія

    було дуже цікаво, особливо мені як власниці блакитних очей)

  219. Ірина

    Мені подобається чорно- золотий. ВІн гарно підкреслює очі.

  220. Олена

    Зелені ,сірі та сині відтінки ідеально пасують дівчатам з блакитними очима. Але і пастельні відтінки не можуть зіпсувати жоден макіяж

  221. Марія

    на мою думку, для блакитних очей підходить все, головне підібрати правильний відтінок!

  222. Таня

    Я думаю для блакитнооких дівчаток ще дуже підходить лаванда вий макіяж тому що всі пастельні відтінки їм пасують а з цієї косметики мені всі дуже подобається і я хочу це все зібрати для себе!

  223. Наталія

    маю сіро-блакитні очі, використовую пастельні відтінки коричневої гамми для денного макіяжу, для вечірнього додаю блиску. Рожеві тіні не люблю. Чорна стрілка це маст-хев на всі часи.

  224. Кіра

    коричневі та помаранчеві відтінки на блакитних очах просто підпал дякую за такі поради ✨

  225. Христя

    Дуже класне порівняння буде з блакитними стрілками і з ніжно рожевеми

  226. Христина

    Я завжди використовую ці кольори до голубих стрілок або очей

  227. Оля

    Дуже зацікавила ця туш!

  228. Оля

    Яка корисна стаття! Дуже довго таку шукала. Дякую EVA! ❤️

  229. Кріс

    дуже красива підбірка і корисні поради

  230. Валерія

    На блакитних очах дуже приваблює нюдові відтінки, головне якісно і чисто нанесені і тоді очі будуть виразними!

  231. Наталя

    Доброї ночі. Дуже подобаються люди з блакитними очима) подобається макіяж в нюдовому стилі. Стаття дуже цікава. Хотілося дізнатися про макіяж для зелених очей

  232. Ксенія

    Дуже подобається на блакитних очах делікатний нюдовий макіяж.Хотілося б побачити різні правила та хитрощі саме нюдів для ваших типів зовнішності.

  233. Марія

    Хоч в мене і карі очі, але було цікаво почитати статтю)

  234. Ксенія

    Коли в тебе карі очі,а донька пішла зовнішністю навіть не поряд)))Дуже дякую,тепер я можу їй щось порадити

  235. Дайла

    Мені ДУЖЕ подобається як виглядають нюдові тіні на блакитних очах, це наприклад: рожеві, персикові. Мені здається завдяки цим тінями підкреслюється природня краса кожної дівчини. Але я вважаю що не дуже доречними є червоні тін. Так, можливо вони і пасують дівчатам з голубими очима, але мені здається, що поєднання червоно та блакитного, ну таке.
    Дуже цікаво читати такі статі. Хотілося б побачити подібне для дівчаток з карими або чорними очима, адже я сама маю такі. Особисто я використовую тіні нюдових відтінків, або трішки коричневих для надання глибини погляду. Було б цікаво почитати, чи правильно я використовую кольорову палітру
    Я б дуже хотіла спробувати нову палітку тіней, блиск що підлаштовується до вашої кольорової палітри обличчя, туш, а також хайлайтер від Essence.
    Щиро дякую за вашу працю та душу, яку ви вклали в цю статтю, було дуже цікаво читати, хотілося б, побільше таких!

  236. Яна

    Цікава та корисна стаття. Є змога на собі протестити такі поєднання. Та бути різною в будь-якому образі

  237. Віка

    Блакитне очі такі чудові Очікую таку статтю і для зелених

  238. Ольга

    Мені більше всього,на синьооких красунях, подобається макіяж в усіх відтінках коричневого кольору,. Ну і звичайно «smokey eyes» на блакитних очах, а ще й білявках- то любов
    З новинок мене зацікавив хайлайтер

  239. Ольга

    Дівчата різні але всі такі неймовірно гарні

  240. Галина

    Насамперед потрібно враховувати загальний тип зовнішності, а не лише колір очей)) Можуть усі відтінки підходити, а можуть лише декілька.

    З новинок мені сподобалася туш.

    • Діана

      Дівчатам з блакитними очима пасують рожеві та нюдові відтінки, а не пасує таких відтінків немає тому, що якщо правильно нанести і гарно підібрати відтінки то будуть пасувати всі. Із новинок мене зацікавила туш)

  241. Карина

    Була рада прочитати дану статтю. У самої голові очі, тому було корисну.
    Найгарніші кольори для блакитних очей рожевий, коричневий та чорний. Проте всі інші кольори не вважаю невдалими) гарно зроблений макіяж буде пасувати усім. Хотіла б почитати статті для інших кольорів очей.

  242. Дарина

    Дівчатам з блакитними очима гарно пасують тіні кольорів рожевого та всі відтінки коричневого, невдалим кольором для блакитних очей вважаю – золотий. З новинок дуже сподобалась туш для вій. Хотіла б прочитати туторіал для карих очей)

  243. Юлiя

    Дуже просто,цiкаво,iнформативно. Завжди хочеться дiзнатись якiсь новi тренди у макiяжi.

  244. Марія

    Дуже сподобався 1-й макіяж. З ним можна на побачення чи в ресторан. А от останній сподобався не дуже

  245. Марія

    Дуже сподобався 1-й макіяж дуже виразний І гарний

  246. Марія

    Дуже корисна інформація❣️

  247. Вікторія

    Ну дуже корисна стаття, біжу вже тестувати на собі)Дякую за цю статтю

  248. Наталія

    Для дівчат з блакитними очима найбільш вдалими вважаю блакитні, лавандові та сірі відтінки, а невдалим для мене є рожевий. Але у кожного свій смак)

  249. Марія

    Хоч я і володію темними очима.Але стаття була дуже цікава!

  250. Альона

    Цікава стаття
    Макіяж в золотистому та лавандовому кольорі мені до вподоби

  251. Софія

    Я вважаю що вдалим кольором тіней для блакитнооких(я в тому числі) це якщо повсякденні то персикові кольори і рожеві, якщо вже більш тематичні або вечірні макіяж то всі відтінки фіолетового. А ось що не дуже личить так це мені дається це повністю акцент на золотавих відтінках, якщо як блискітки то так,а якщо як основний колір то не дуже. Щодо косметики есенс вона дуже гарна з розрахунком на те що являється бюджетною, але в Україні вона не дуже популярна, і в моєму місті в Єві я не бачила цей бренд(

  252. Анна

    Мені найкраще подобається на голубих очах такі тіні як, світло-рожеві та світло-фіолетові. Мені більш не пасує червоний і чорний колір тіней. З нової колекції сенс мені сподобалась туш. І ще подобається мені набір боксиків і чудові конкурси від Eva

  253. Марія

    Хочу косметику від есенсе

  254. Аля

    Цікава стаття вийшла, мені усі запропоновані кольори для блакитных очей сподобались! Думаю що, найголовніше це правильно підібрати макіяж по анатомії ока, гарно все оформити, блакитні очі дуже виразні і багато кольорів тіней можуть підреслити їх красу❤️
    Але найбільше мені довподоби персикова гамма в макіяжі, вона дуже освіжає і підходить на кожен день❤️

  255. Марина

    Маю сіро-голубі очі, підкреслюю їх олівчиками в коричневих відтінках. Доволі непогано)

  256. Мирослава

    Мені дуже сподобався макіяж у лавандовому кольорі ,дівчаткам з блакитними очима так пасує❤️!А Ось золотистий для мене невдалий.З нової колекції сенс мені сподобалася і заінтригувала туш

  257. Олена

    Чудова стаття, найбільше подобається макіяж з нюдовими відтінками, персиково-рожевий, невдалим поєднанням для мене є фіолетового, голубого відтінку з блакитними очима
    Дуже хочеться дізнатися секрети для каро-зелених очей
    Сподобалися рідкі тіні з колекції Essence, хотілося б спробувати цю новинку

  258. Яна

    Дякую) дуже цікава стаття

  259. Мирослава

    В мене не блакитні очі,але ці макіяжі такі гарні .Більше всього мені було корисно подивиться,як правильно малювати стрілочку

  260. Діана

    Дуже сподобалась стаття! Я також маю голубі очі, поки новенька в сфері макіяжу і не дуже сильно розбираюсь, але мені здається голубооким дівчатам найбільше підходять світлі, ніжно рожеві та нюдові відтінки. Косметика Essence мене зацікавила, хотіла б спробувати все!! Та навіть скористатись вашими туторіалами щодо макіяжу очейДякую за такі круті статті, вони реально надихають та допомагають багатьом дівчатам)

  261. Мія

    Дуже цікава та корисна стаття! Мені дуже подобається поєднання зелених відтінків з блакитними очима та не подобаються занадто темні відтінки, бо вони як ніби відводять увагу від краси очей. Хотілось б побачити статтю для карих очей з незвичними відтінками!

  262. Марінка

    Як початківець у макіяжі, скажу, що це дуже корисно

  263. Олександра

    Дуже корисна стаття, як на мене блакитнооким йдуть якісь пастельні кольори в основному персикового або коричневого кольору, зовсім не підходить напевно чорний. Хотілося б статтю про сірі очі, бо до сих пір не знаю, що мені підійшло. В косметиці Essence мене зацікавило туш, та олівці для очей, а також хайлайтер.

  264. Мія

    Мені подобається поєднання зелених відтінків з блакитними очима, а невдалими вважаю занадто темні поєднання, бо вони забирають на себе всю увагу і не видно краси очей та не подобаються червоні відтінки з блакитними очима. Хотілось б туторіали для карих очей проте з незвичайними відтінками

  265. Анна

    Чудові макіяжі, блакитні очі самі по собі дуже гарні, рожевий мабуть найбільш виразніше виділятимуть цей прекрасний колір очей

  266. Катерина

    Дуже корисна стаття. Багато топових прикладів макіяжу. Дякую

  267. Дарина

    Дуже цікава та корисна стаття,особливо для блакитнооких! Як для новеньких в сфері макіяжу так і для професіоналів,які могли б дізнатися щось нове! Я люблю шукати та “тестити” шось нове,це викликає дуже багато позитивний емоцій та досвіду. А щодо, косметики Essence,я не знайома з нею,хоча дуже б хотілось! Нажаль в моєму місті та магазині Єва ще немає вітрин з цим брендом,але сподіваюсь на новинки!)

  268. Тетяна

    Світлі, перлинні або нюдові

  269. Аліна

    Корисна стаття) У мене блакитні (блакитно-сірі) очі,тому мені це все знайоме і знаю,як відкривається погляд від запропонованих у статті тонів. Ще іноді мені підходить яскравий жовтий у тінях,помаранчевий (таракотовий) у підводках. Також користуюся різними відтінками коричневого та доповнюю кольором шампань у куточках очей.
    Зацікавила лінійка від Essence,хочеться все спробувати. Зараз дуже актуальні є олійки для губ,рум’яна, а ще олівці для очей та святковий хайлайтер ❤️

  270. Надія

    Дуже дякую за цю статтю, буду вчитися малювати себе по ній ❤️

  271. Юля

    Все детально розписано і зрозуміло.Цікаво було б побачити статтю про карі очі.
    Подобається нюдовий макіяж,ніжно рожеві відтінки, персикові і підкреслення знизу, думаю це ідеально пасує блакитним очам. Ще не користувалась продукцією essence, хотілося б спробувати)

  272. Marine Makh

    Дійсно цікава стаття, у самої світле волосся та блакитні очі.
    Користуюсь у повсякденному житті ньюдовими кольорами, також люблю використовувати світло рожеві кольори.
    Дізналась багато цікавого. Дуже дякую за нову інформацію.

  273. Марина

    Дуже хороша стаття, у мене світле волосся та блакитні очі, дізналась багато нового та цікавого.

  274. Каміла

    Дуже корисна стаття.Мені здається до блакитних очей підходить просто все,бачила багато дівчат з яскравими мейками,кольоровими стрілками .Блакитні очі ніби океан, здається їхню красу нічим не зіпсувати

  275. Валерія Георгіївна

    Дякую за корисні поради та суперові ідеї для макіяжу,всіх з наступаючими святами

  276. Марина

    Корисна,цікава стаття! Дівчатка з голубими очима красуні

  277. Аліна

    Дуже корисна стаття.
    Для голубих очей доречно нюдові кольори .
    Невдалі як на мене сині, голубі і всі схожі до синього чи голубого а також білий .
    Хотілося б почитати статтю подібну щодо кольору карих очей.

  278. Анна

    Корисна стаття.

  279. Світлана

    Найбільше подобаються рожеві відтінкі в макіяжі для блакитних очей. Не люблю зелені до блакитних. На EVA Blog хочу почитати макіяжі для зелених очей

  280. Аліна

    Дуже корисно ❤️

  281. Уляна

    Я блондинка з голубими очима. Надаю перевагу тіням коричневого та ділового відтінку. Невдалими будуть червоні відтінки

  282. Лариса

    Вдячна вам за статтю!
    На мою думку крижану прохолоду блакитних очей відмінно розбавляють теплі тони. Бронзово-мідна та золотиста гама, а також кавові, жовто-оранжеві та персикові відтінки, котрі будуть відмінно виглядати у поєднанні зі смаглявою та засмаглою шкірою, а от білошкірим красуням краще обирати більш стримані кольори рудої чи пудрової гами, чи ніжний тон молочного шоколаду.

  283. Лера

    Стаття несе в собі пользу. мені на блакитних очах подобається темний та помаранчевий колір. дуже надіюся на перемогу❤️

  284. Олена

    Важливо знати які саме відтінки підходять) тоді і макіяж виходить гарний та зі смаком) мені як власниці зелених очей , можу сказати , що підходить майже все Ну принаймі мої експеременти завжди були цікаві та не “дешевими” макіяж. Дякую за статтю Корисно та пізнавально

  285. Маруся

    підходять коричневі тіні та білі

    • Анастасія

      Дякую за корисну статтю!!! Вважаю, що для блакитних очей підходять нюдові кольори (світло рожевий, персиковий). Вважаю не дуже вдалим поєднання блакитних очей з блакитними косметичними засобами. Дуже хотілось би почитати подібну статтю, але для коричнево-зелених очей. Із новинок дуже зацікавила палетка рум’ян та хайлайтерів Essence Peachy Blossom. Із задоволенням спробувала б.

  286. Олена

    Дуже сподобалися усі варіанти макіяжу; впевнена, кожна блакитноока красуня підбере для себе найкращий варіант. Мені дуже подобаються фіолетові відтінки, бузкові кольори. Хотілося б в наступних статтях прочитати про мейк для зелених очей.

  287. Влада

    дуже полезная стаття, я як власниця голубих очей буду використовувати цю статтю. мені на блакитних очах подобається персиковий та рожевий колір

  288. Маруся

    гарна стаття, підходить практично все

  289. Дарья

    Я б хотіла побачити макіяж в помаранчевих тонах булоб дуже красиво

  290. Тетяна

    Дуже класна стаття для власниці голубих очей, з кольорів подобається перлинний та персиковий!
    Бокс неймовірний!

  291. Юлія

    Стаття дуже пізнавальна, дівчатка з постів, дуже круто показали крутий макіяж,та порадили круті лайфхаки, буду користуватися цими порадами ❤️

  292. Аріна

    на мою думку, до блакитних очей ідеально підходять срібні і сірі відтінки тіней.

  293. Анна Яретенко

    Супер, дуже цікаво, гарна стаття, дівчата теж гарні. Все так чудово описали як можно зробити з себе лялечку, дякую вам за це. Гарна ідея з фіолетовими стрілками, думаю спробувати зробити так на новорічні свята, просто супер, дякую Вам

  294. Юлія

    Неймовірно крута стаття,та допомогає при макіяжі

  295. Ірина

    Все дуже сподобалось, буду користуватися порадами.

  296. Юлія

    Маю сіро-блакитні очі,тож стаття для мене дуже корисна,часто не можу використати правильні тіні,але після цього посту,вже буду використовувати світлі палітри,і звичайно зайду в EVA,щоб придбати деякі круті штучки для макіяжу блакитних очей. Мені здається,що темні кольори тіней, взагалі не підходять для голубих очей,та це моя думка. Хотіла б спробувати новинки від Essence,блиск для губ та олійку,олівчики для очей та палітру тіней,це круто, сподіваюся виграти

  297. Влада

    дуже цікава стаття

  298. Діана

    На мою думку, дівчата з блакитними очима виглядають чудово з теплими відтінками, такими як бронза, коричневий та пудровий рожевий. Яскраві відтінки, наприклад, бузковий або синій, також можуть підкреслити красу блакитних очей. З іншого боку, занадто темні або виражені кольори можуть відволікати увагу від очей.
    Хочеться побачити туторіали для карооких красунь і красенів)
    Дуже подобається вся продукція Essence, один з моїх найулюбленіших брендів декоративної косметики.

  299. Аня

    Дуже корисна інформація

  300. Олександра

    Виглядає неймовірно

  301. Ганна

    Для блакитних очей на мій погляд підійде нюдові відтінки,блакитний олівець на нижню слизову,або растушована стрілка і серебро

  302. Катя

    Я вважаю що блакитні очі краще підкреслюють холодні кольори і темні теплих )))

  303. Тетяна

    Цікава стаття. Дякую за нові ідеї для мого макіяжу!

  304. Коля

    Стаття сподобалася, дівчина з блакитними очами,стрілки робить за вашими методами та макіяж очей також

  305. Руслана

    Стрілки та світло темні кольори тіней та червона помада

  306. Микола

    Класно, класні поради

  307. Єлизавета

    Дуже гарний відтінок олівчика для очей, маю зелені очі , тому хочу спробувати у своєму макіяжі. Актуальна стаття, якраз перед новорічними святами завжди підкреслюю щось для себе . Фіолеті стрілки дуже актуально виглядають

  308. Юлія

    Дуже корисна стаття! Я вважаю,що блакитним очам дуже пасуватимуть ніжні кольори. Як от наприклад ніжно-ніжно рожевий. Цікаво виглядає фіолетовий колір та золотистий. З косметикою Essence трохи знайома,маю туш цієї фірми та блиск для губ. Туш це любов,дуже подобається. Хотілося би отримати в подарунок бокс з косметикою.
    А ще сподіваюсь що наступний туторіал буде для власниць зелених очей.

  309. Соломія

    Як для власниці блакитних очей і новачку в створені мейкапу стаття мені дуже сподобалась. Обов’язково спробую на практиці подані поради

  310. Ольга

    ДЯКУЮ за чудові поради, обов’язково спробую, оскільки маю блакитний колір очей

  311. Олена

    Срібні відтінки і стрілочка саме то для блакитних очей

  312. Вікторія

    Мені дуже подобаються срібні блискітки у поєднанні з блакитним кольором очей

  313. Олександра

    Зробіть ставку на темні фіолетові відтінки, які підкреслять небесний колір очей: можна нанести тіні як на все віко, так і в якості підводки вздовж лінії вій. Звучить сміливо, але помаранчеві тіні додадуть неймовірну яскравість блакитним очам.

  314. Валерія

    Вау, дуже цікаво, гарні макіяжі! Вважала, що блакитнооким пасує щось нюдове, пастельне… А ви показали, що можна і яскравіше! Особливо золото сподобалось ❤️ тепер для зелених очей давайте!))

  315. Валентина Пронтенко

    Мені хочеться чаще бачить в інстаграмі макіяжі і який товар при цьому використовується

  316. Анна

    Нюдовий мейк та стрілка це кохання!На мої блакитні очі,саме те.Також блиск для губ невід’ємна частина мейку.

  317. Інна

    Цікава стаття у мене карі очі, та всі ці відтінки теж люблю використовувати

  318. Ліза

    Зазвичай користуюсь лише нюдом, але по настрою можна і стрілку намалювати

    • Ксенія

      В макіяжі для блакитнооких я б надала перевагу бежево-коричневій палітрі тіней для щоденного макіяжу, або чорна розтушована або графічна стрілка в поєднанні з об’ємними густими війками

  319. Амєлія Красовська

    Мені подобаються персикові тіні та відтінки небесного під голубі оченятка. У мене карі очі та я б дуже хотіла почитати які макіяжі підійдуть для мене. Зацікавив водостійкий олівець для очей Essence, думаю скоро придбати) Дуже цікава та класна стаття, дякую
    !

  320. Юлія

    Вау, дуже цікава стаття❤️особисто мені дуже подобається поєднання таких клеєного олівця з блакитними очима…прям том, тому дуже б хотів затесьити ваш новий олівець…колір прям дуже сподобався, такий глибокий

  321. Лілія

    Мені здається пасують холодні і темні відтінки, але звісно, має значення колір волосся і вбрання. В статті дуже класні варіанти)

  322. Олеся

    Нюдові відтінки тіней і стрілка дуже підкреслюють блакитні очі.Хоча з іншої сторони темні тіні не менш ефектно підкреслять глибину.

  323. Катерина

    Дівчатам з холодними відтінками очей, такі як сині, сірі і тд пасують також холодні відтінки, підкреслюють колір оченят, глибинність погляду. Я б хотіла дізнатись ось в мене різного кольору очі, як підібрати макіяж для очей в такому випадку?
    Дякую за статтю

  324. Марина

    Я блакитноока брюнетка,люблю використовувати золотисті,бронзові та коричневі кольори в макіяжі.Невдалими для себе вважаю зелений і темно-фіолетовий колір.Дякую за інформативну статтю ‚дуже цікаво! ❤️Дуже б хотіла отримати бокс із косметикою Essence,особливо зацікавали помада та хайлайтер ,люблю багато блискіток)

  325. Ксенія Маліковська

    Дуже цікава та пізнавальна стаття

  326. Юлія Янчинська

    Мені здається блакитним очам дуже пасують рожеві відтінки, хотілось б побачити ще макіяжі для дівчат з карими очима і навислою повікою. Стаття супер!

  327. Дарина

    Доброго вечора, я вважаю, що блакитнооким йдуть чорні, фіолетові та жовті відтінки, проте вважаю, що більшість макіяжів з коричневим відтінком для людей з прекрасними блакитними очима не підходять. Також думаю, що “невдалим” для них кольором є червоний. Хотіла б побачити туторіали макіяжу для людей із сірими очима. На тему розіграшу. Чесно сказати, мало знайома з продукцією Essence, проте мене зацікавила помада Essence Space Glow Colour Changing, яка змінює колір в залежності від рівня pH шкіри, думаю це щось нове, тому цікаво спробувати. Ще зацікавила туш, поки що не знаю яка вона за контистенцією, проте поки що мені однозначно подобається її щіточка з вигином. Велике спасибі за розіграші та можливість виграти приз, було б дуже приємно отримати такий набір)❤️

  328. Аня

    Ніколи не подобався рожевий колір на очах , та вважаю що він мені нейде , але стаття цікава та надихаюча

  329. Каріна

    Стаття дуже корисна! На дівчатах з блакитними очима часто гарно виглядають теплі та приглушені кольори, наприклад, бронза чи пудрово-рожевий. Однак, слід уникати кольорів, які можуть виглядати надто насичено або конфліктувати з голубим кольором очей. Наприклад, важко використовувати надто яскраві та насичені відтінки синього, оранжевого чи червоного, оскільки вони можуть виглядати надто насичено та пригнічувати природний колір очей. Я б хотіла прочитати туторіали для макіяжу зелено-карих очей на EVA Blog. Щодо новинок Essence, мене зацікавила помада та палетка румʼян

  330. Тетяна Логвиненко

    Багатьом дівчатам з сіро-блакитними очима йдуть будь-які світлі тіні холодних відтінків. Особливо добре підкреслять загадковість і глибину погляду синій, білий, рожевий, фіолетовий, бірюзовий, блакитний і темно-синій кольори. Цікаво дізнатися про зелені очі..

  331. Іріна

    Дуже гарно!!!
    Мені пасуе ті віддтінкі з моїми блокитними очима

  332. Катерина

    Блакитні очі – 100% легкі жовті відтінки. Дуже цікава гра кольорів, виглядає яскраво та елегантно. Ще й віддтворює україньку сущність)
    Невдалими точно зелені та бронзові – мені здається, більш до теплих кольорів очей, блакитні все ж, до холодних відносяться.

    Хотіла би почитати за зелені очі та веснянки, які кольорі підходять, туторіали та як зробити макіяж, щоб не перекривали веснянки, а навпаки їх підкреслювали!
    До речі, Ессенс – топ!)

  333. Таня

    У мене блакитно-сірі очі, найбільше у макіяжі мені подобаються золотисті, сріблясті кольори, також коричневий, білий. Загалом майже усі кольори підходять) думаю невдалими будуть червоні відтінки.
    Хотіла б почитати про макіяж для сірих очей )

  334. Марина

    Люблю золотисті відтінки для блакитних очей ,дякую за інформативну статтю !❤️

  335. Марина

    Крута продукція!

  336. Юля

    Дуже дякую за рекомендації, було дуже цікаво дізнатися які відтінки личать блакитнооким

  337. Ірина

    Дуже гарна стаття і поради

  338. Мария

    Було цікаво. дякую за інформацію 🙂

  339. Ангеліна

    Вау дякую за корисний допис) чекатиму для карих очей)

  340. Юлія

    Люблю теплі відтінки! Дякую за корисний пост

  341. Анастасія

    Дуже гарно

  342. Тетяна

    У мене очі зелені, нащо я це читаю?

  343. Світлана

    На дівчатах з блакитними очами більше подобається сірий та коричневий колір. Невдалим вважаю фіолетомювий та рожевий.
    Хотіла б прочитати туторіали про кольори для каріїх очей.
    Зацікавили новинки даної лінійки помада Essence Space Glow Colour Changing

  344. Аліна

    Клас , я у захваті! Такі круті мейкапи, найбільш виграшно виглядає стрілка, класика !
    Не розумію кольорові туші для вій особливо блакитну, як на мене, це треба залишити у 2000

  345. Іра

    Дякую за статтю, дуже цікаво читати багато корисної інформації!

  346. Татьяна

    Перші фото в статті дуже сподобались. Колір волосся тут теж грає роль у виборі, а так мабуть можна підібрати безліч варіантів) На жаль не дуже профі в цьому, цікаво було б роздивитися і варіанти для сіро-злених очей)

  347. Катерина

    Мені здається для блакитних очей дуже підходять майже усі світлі кольори, та особливо блискучі тіні. А ось темні кольори якось роблять погляд більш тяжким, хоча і з темними кольорами можна погратися. Думаю все залежить не лише від очей, а від типажу самої людини. Було б цікаво дізнатися кольори які підійдуть людям із зеленими очима.

  348. Марія

    Цікава стаття) У мене мама має блакитні очі. скинула їй

  349. Марія

    Мені здається коричневий дуже пасує блакитнооким дівчатам)

  350. Tania

    Мені здається гарно підходять золоті тіні в макіяжі до голубих очей

  351. Вікторія

    Олівчики від есенс дуже класні

  352. Євгенія

    Чудова стаття, було б цікаво почитати туторіал для карих очей, бо маю саме такі. На рахунок блакитних то подобається лавандові відтінки. Вони дуже підкреслюють глибину кольору

  353. марія

    у мене подруга блакитноока і її дуже пасують тіні холодних кольорів. але їй і оранжеві тіні дуже пасують))

  354. Вікторія

    Рідкі тіні прям вау

  355. Віта

    Коричневі і червоні тіні – це просто знахідка для блакитних очей. Додаткової виразності додає коричнева туш та стрілочка. Також люблю брати рум’яна червонувато-коричневі в створювати ними єдиний образ. Тому дуже хочеться спробувати рум’яна від Есенс!

  356. Юлія

    Дуже цікава стаття. Особливо перед святами , коли хочеться відчути себе яскраво

  357. Аня

    чудова стаття, дуже актуально)

  358. Ольга

    Цікава та корисна стаття. Багато чим не користувалася, хотілось би спробувати)))

  359. Віка

    дякую за статтю, було цікаво почитати)

  360. Олександра

    Дякую вам за цю статтю! Маю блакитні очі, та іноді вагаюсь які кольори підійшли б краще. Дуже цікава стаття

  361. Христина

    Дуже цікава та корисна стаття. Шкода, що раніше не знала про її існування

  362. Діана

    Дуже довго не могла підібрати саме тей колір олівчика для губ саме під мій колір очей(сіро-зелені) але прочитавши цю статтю змогла пібрати саме для себе декілька олівчиків від Maybelline,дуже велике дякую

  363. Вікторія

    Дуже крута стаття, цікава ,інформативна)

  364. Пашинська Дарина

    Дуже подобаються нюдові кольори з карими очима. Було б цікаво побачити лайфхаки з губами

  365. Аня

    Мені здається що блакитним очам дуже пасують коричневі кольори ,особливо туш і стрілки.

  366. Марта

    Думаю, що рожеві, або якісь блискітки. Хотіла б спробувати румʼяна)

  367. Антонія

    Дуже подобається з блакитними очима персикові тіні. Дуже натурально виглядає. Не пасують мені здається блакитні тіні до блакитних очей. Було б цікаво побачити поєднання кольорів для зелених очей))))
    Дуже крута стаття. А з косметики есенс дуже гарна туш.

  368. Олена

    Було цікаво читати статтю, дякую за корисну інформацію ❤️

  369. Марта

    Дуже цікава і корисна інформація

  370. Ангеліна

    Дуже корисно, дякую. Потрібен пост для володарок сірих очей 🙂

  371. Вікторія

    Дуже корисна інформація. Цікава стаття

  372. Тетяна

    Цікаво було читати)

  373. Яна

    Думаю, боакитнооким дуже пасуть рожеві, холодні й сріблясті відтінки!)

  374. Олександра

    Гарні ідеї

  375. Каріна

    Дякую! Дуже корисна стаття☺️

  376. Віка

    Я вважаю, що будь-який колір підходить всім кольорам очей, головне вибрати правильний відтінок, але інформація дуже корисна) Хочеться ще про карі очі статтю!

  377. Анастасія

    Я обожнюю використовувати на своїх блакитних очах всі відтінки коричневого. Ці кольори неймовірно гарно підкреслюють всю глибину блакитних очей ! На жаль с брендом есенс мало знайома , проте їхні туші це скарб )

  378. Валерія

    Дуже цікава і пізнавальна стаття. Якраз маю блакитно – сірі очі. Хотіла, доречі, до свят пошукати інформацію на цю тему. Щиро дякую Вам!

  379. Наталія

    Мені подобаються кольорові стрілки, але мені вони не зовсім личать

  380. Наталія

    Дуже корисна інформація я люблю робити макіяж косметика це моя слабость.

  381. Дар'я

    Було дуже цікаво та корисно читати. Дякую❤️

  382. Валерія

    Дуже цікавий формат і безліч корисних порад. Було б дуже приємно побачити щось подібне й для зелених і сірих очей. Дякую за якісний контент!

  383. Ольга

    Дякую за корисну та цікаву статтю! Цікавить туторіал для карих очей!

  384. Альона

    На блакитних очах дуже круто виглядає рожевий колір, особливо з блискітками. А ось з голубим кольором тіней мені не дуже подобається, бо колір очей стає більш сірим. А наступний пост я бы хотіла бачити для власниць зелених очей.

  385. Аня

    Велике вам дякую,у мене блакитні очі і ці ідеї для макіяжу дуже мені допоможуть
    Я кожен день думаю що мені зробити з макіяжем ВЕЛИКЕ ВАМ ДЯКУЮ)

  386. Анастасія

    Я обожнюю використовувати на блакитних очах всі відтінки коричневого. Ці кольори неймовірно гарно підкреслюють всю глибину блакитних очей !

  387. Валерія

    Для блакитних очей мені здається дуже пасує як нюд, так і якісь темні екстравагантні макіяжі. Дякую за таку цікаву статтю, хотілося б побачити ще макіяжі для карих очей

  388. Valeriia

    Хоч у мене і зелені очі, але стаття дуже корисна, дякую!

  389. ліза

    дуже корисна стаття!Я до речі вважаю блакитним очам дуже пасує ніжні кольори)наприклад ніжно-ніжно рожевий

  390. Віта

    Стаття дуже корисна і цікава! Дуже вдячна! І яка ж класна підбірка із відео популярний блогерів. Супер

  391. Христина

    Чудова інформативна стаття. Дякую за цікаві ідеї і продукти, які варто спробувати. Люблю для блакитних очей коричневий смокі, також фіолетові відтінки. От з синіми кольорами треба бути обережною. Але, думаю, все діло практики.

  392. Світлана

    Дякую за корисні інструкції! Здивована, що блакитнооким підходить лавандовий колір)) адже це мій улюблений, але на собі я його ще на використовувала в макіяжі!

  393. ліза

    Вауу,буду користуватись!дякую

  394. Оксана

    Я маю блакитні очі,тому мені було цікаво читати Ваші рекомендації щодо макіяжу.В повсякденному макіяжі я використовую теплі відтінки коричневого кольору,але експерементувати ніколи не пізно

  395. Олександра

    Дуже корисна та цікава стаття! Дякую за ідеї для макіяжу))))

  396. Анна

    Для блакитних очей вважаю вдалим бузковий колір а невдалим золотий

  397. Марія

    Подобається пудровий та перлинний. Не дуже люблю яскраві неприродні

  398. Анастасія

    Я маю блакитні очі і мені подобаються рожеві або помаранчеві відтінки тіней, на мій погляд так воно виглядає більш свіжо. Дякую за корисні поради по макіяжу

  399. Яна

    Дуже корисна стаття! Дякую!

  400. Марійка

    Для мене це дуже корисно!Це круто що у блозі магазину Єва є такі круті дописи.Головне правило в макіяжі не боятися експериментувати і пробувати щось нове.Всім натхнення та успіхів з новими макіяжами!

  401. софія

    дуже цікава стаття! чекаю на інші кольори очей!

  402. Марина

    Мені здається,що всі варіанти цікаві В мене зелені очі і я для себе також зробила пару нотаток з цієї статті .Дякую

  403. Світлана

    Дуже корисна інформація. Дякую!

  404. Олександра

    Подруга має шикарні голубі очі. Помітила що лавандовий і справді виглядає дуже гарно, а от червоний взагалі ні, наче всю ніч плакала

  405. Кіра

    на блакитних очах – коричневі і помаранчеві відтінки просто

  406. Ганна

    Вау! Дуже цікава стаття!))

    Особисто мені подобається жовтий колір. Ну, Ви зрозуміли.

    Давайте більше такої корисної інформації!))

  407. Олена

    Крута стаття , багато класної інформації для блакитнооких))) . Супер!!! Дякую!!!

  408. Тетяна

    Дуже корисна стаття, дякую!

  409. Валерія

    Хоча у мене і карі очі, але запропоновані макіяжі просто вау! Думаю також спробувати, раптом і мені така краса підійде. Щиро дякую за прекрасні ідеї! Обов’язково покажу своїм блакитнооким подружкам 🙂

    • Яна

      Не маю блакитних оченят, але вже у свої 17 років планую стати візажистом!! Дякую за таку корисну статтю, тепер буде легше працювати із блакитними очима, це просто вогник

  410. Інна

    Дуже цікава стаття. Познавальна. Дякую Вам

  411. Тетяна

    У мене блакитні очі. Я люблю світлі теплі кольори, тому думаю беж і кремовий буде гарно

    • Олеся

      Добрий день, в мене у самої блакитні очі,але я дуже рідко фарбуюсь .На мою думку блакитним очам підійде такий колір як,рожевий,коричневий,оранжевий або золото.Невдалий колір на мою думку це блакитний,бо він буде зливатися з очима.Хотілось би спробувати від Essence бальзамом для губ.

  412. Ірина

    Мені подобаються сині і золотисті відтінки на голубих очах. В мене карі очі, з зеленинкою, дуже хотілось би почитати тут, про підходящі для мене макіяжі.
    Бальзамчик для губ від Essence зацікавив однозначно, давно за ним спостерігаю.

  413. Аня

    Дуже крута та пізнавальна стаття! Впевнена що кожній вона буде корисною та допоможе новачкам робити неймовірні макіяж!

  414. Олександра

    Я як раз маю голубі оченятка) Дякую за статтю))

  415. Вікторія

    Коли в тебе карі очі, але подарунок хочеться

  416. Оксана Григоренко

    Дуже корисно,.Також маю блакитні очі.

  417. Вероніка

    Дякую, корисно

  418. Олександр

    А я просто хотів би подарунок)))

  419. Леся Іванченко

    Дуже гарно та стильно!

  420. Діана

    Мені здається голубооким підходять сині та зелені відтінки, з чорними стрілками ) Дякую за ідеї)

  421. Світлана

    Треба враховувати колір шкіри, волосся. Блакитні очі грають по-різному, тому треба це розуміти. Теплий колір шкіри, то золотистий, холодний, то лаванда. Як приклад.

  422. Даша

    Дуже люблю на блакитних очах рожеві та золоті кольори))

  423. Вікторія

    Мені подобаються сині і золотисті відтінки на голубих очах. В мене карі очі, з зеленинкою, дуже хотілось би почитати тут, про підходящі для мене макіяжі.
    Бальзамчик для губ від Essence зацікавив однозначно, давно за ним спостерігаю.

  424. Вікторія

    Мені подобаються сині і золотисті відтінки на голубих очах. В мене карі очі, з зеленинкою, дуже хотілось би почитати тут, про підходящі для мене макіяжі.
    Бальзамчик для губ від Essence зацікавив однозначно, давно за ним спостерігаю.

  425. Діана

    Мені здається голубооким підходять сині та зелені відтінки, з чорними стрілками )

  426. Катерина

    Голубим очам дуже личать насичені та теплі кольори, як бордо чи пісочний . Хотілося б побачити підборку макіяжів до каріх очей

  427. Katya

    Дівчатам з голубими очами дуже личать золоті та зелені кольори Чекатиму на статтю підборки макіяжу до каріх очей

  428. Дарія

    У мене блакитні очі – люблю робити макіяж з використанням персикового та коричневого кольорів. На блакитних очах мені не подобається макіяж класичного смокі(сіро-чорного), а також блакитні і сині кольори(мабуть нагадують радянські часи, коли у багатьох дівчат були блакитні тіні)))

  429. Тетяна

    Блакитним очам підходять більшість кольорів у макіяжі. У соцмережах бачила дівчину (не професійну модель, не візажиста) з яскраво рожевими графічними стрілками і ніжним румянцем. Проста схема , але дуже ефектно

  430. Ганна

    Дякую за цікаву статтю. У мене блакитні очі, підходять відтінки від коричневого до рожевого, сині та фіолетові відтінки не використовувала, але це буде мій шлях до чогось нового.

  431. Ангеліна

    Мені здається який би колір для макіяжу не обери, всі підійдуть. Головне вміти поєднувати їх і гарно тушувати тіні / робити стрілки. Але помітила, що подрузі з блакитними очима дуже підходять фіолетові відтінки.

  432. Марія

    Це вау!Стаття дуже цікава та корисна! Мені дуже подобається малюватись ,тому дякую за багато ідей для цікавого мейкапу!

  433. Валентина М.

    Я не вмію малювати стрілки але дякую за статтю

  434. Аліна

    У мене блакитні очі. Але ліловий, лавандовий чи ще схожі якісь тони мені не підходять взагалі. А от блакитний і синій, які чомусь не радять по різними причинам, то моє. Золотисті та сріблясті теж обожнюю. Але не коричневі, хоча їх теж багато радять… В статті більшість гарних порад, які точно сподобаються усім блакитнооким, дякую))

  435. Ірка

    Дякую за чудову статтю

  436. катя демура

    дякую, чудові туторіали!

  437. Дар'я

    Прекрасні туторіали! Бери та роби, дякую! Теж маю блакитні очі, але мені здавалося фіолетовий наче не підходить, треба спробувати!!!

    • Анастасія

      Тут представлений і дуже чуттєвий макіяж, і одночасно підходить на будь-який захід, а ось крутий макіяж на вечірку, і навіть на зустріч з друзями є варіант, а ще на побачення та на роботу в повсякденне життя! Супер! От би ще повторити так!

  438. Аліна

    А ось стрілки я малювати не вмію

  439. Аліна

    В мене якраз блакитні очі

    • Оля Ч.

      До блакитних очей дуже гарно підходить бірюзова стрілочка, також подобаються некричущій більш нюдовий макіяж і можливо якась яскрава помада.

  440. Наталія Ш.

    Така цікава стаття, якраз те що мені не получалося зараз почулилося. Дякую за таку корисну інформацію.

  441. Валентина М.

    Ідеї в статті безліч на любий смак .дякую.маю карі очі

  442. Юлія І.

    Дякую за статтю .дуже багато ідей

  443. Юлія Новак

    Дуже цікава та корисна стаття-туторіал для блакитних очей .Чудова підбірка відтінків та пропрацюваний деталі.Дуже все сподобалося.❤️

  444. Анна

    Дякую, за нову ідею макіяжу!

  445. Юлія Новак

    Дуже цікава та корисна стаття Класні ідеї та підбірка макіяжу для блакитних очей

  446. Марина

    Дуже багато класних ідей для макіяжу, обовʼязково покажу статтю своїм блакитнооким подружкам і щось із засобів які згадуються в статті, подарую

  447. Анна

    Может для таких как я есть инструкции сделать обычный дневной базовый макияж ,я молчу уже про остальные виды макияжа
    Первый раз попала на такие идеи , и решила все таки нужно попробовать

  448. Анна

    Хоть у меня и не голубые глаза,но я думаю можно эти идеи попробовать на других глазках
    С удовольствием бы себе такую красоту навела ,но эта статья к сожалению не для меня
    Поскольку я даже не могу кисточку в руках держать, завидую белой завистью тем девчонкам которые просто могут подчеркнуть глазки стрелками , а то кто умеет стрелки рисовать значит им сделать себе макияж я думаю не составит большого труда

  449. юкі

    хоч у мене й карі, та я всеодно спробую, уж дуже гарно це виглядає!❤️‍

  450. Аня

    Дуже цікаво скомбіновано фіолетовий з чорною стрілочкою❤️❤️❤️

  451. Катерина

    Блакитним очам дуже личать темні та насичені кольори Навіть не наважусь назвати кольори, які не підходять. Хотілося б побачити статтю з підбіркою макіяжів для каріх очей

  452. Улянка

    Мені подобається essence

  453. Улянка

    Круто, цікава стаття,взнала щось нове.

  454. Марина

    Дуже цікава та корисна стаття

  455. Валерія

    дуже корисно!!!

  456. Єлизавета

    Дуже сподобалось як виглядає лавандовий колір на фоні блакитних очей) чекаю рекомендації для сірих очей)

  457. Катерина

    Дякую за класну статтю❤️

  458. Катерина

    В мене очі карі, але читала з великою цікавістю скинула всім блакитнооким)))

  459. Єлизавета

    Маю сірі очі, але було цікаво прочитати про макіяж для блакитних)

  460. Єлизавета

    Цікаві ідеї макіяжу, дякую

  461. Людмила

    Багато чого взяла для себе. Можливо колись спробую.

  462. Людмила

    Дуже цікаво! У мене зелені очі.

  463. Юлія

    Гарна стаття, цікаві ідеї макіяжу для блакитних очей. Вдало виглядають нюдові відтінки тіней. Дуже гармонійні образи. Яскравий колір підводки просто супер❤️

  464. Лідія

    У мене холодна зовнішність та сіро блакитні очі.Тож вважаю на своєму прикладі що пасують таким очам рожеві,золотисті,смарагдові,лілові,фіолетові та графітні відтінки тіней.Невдалим варіантом вважаю червоний колір,але можливо професійний візажист зможе зробити класний мейк для блакитних очей і з цим кольором.Дякую EVA BLOG за вашу працю

  465. Марина

    Хоч у мене очі не блакитні, але було цікаво почитати. Обожнюю акценти на очах в макіяжі.
    На блакитних очах подобаються фіолетові, бургундія, коричневі та бронзові кольори. Подобається коли оформляють нижнє повіко блакитним кольором. Але не подобається коли оформлене верхнє повіко блакитним кольором.
    З косметикою Essence знайома давно. І є навіть у мене фаворити та невдалі покупки. Цікаво спробувати хайлайтер та палетку.

  466. Вікторія

    Цікаві та корисні поради, в пене зелені очі, але дещо цікаве для себе взяла на замітку

  467. Марина

    Хоть у мене очі не блакитні, але було цікаво почитати. Обожнюю акценти на очах в макіяжі.

  468. Анна

    Дуже гарні поради, обов’язково спробую щось з цього!Нюдовий мейк роблю дуже часто,бо маю блакитні очі.Цікаво дуже спробувати рідкі тіні та підводку з цієї лінійки. І обов’язково основу під макіяж.

  469. Катерина

    Цікава, розгорнута стаття. Завжди подобалось, коли жінки підкреслюють макіяжем свої гарні блакитні очі.

  470. Юлія

    Завжди мріяла про блакитні очі….

  471. Дар'я

    Хоч мої очі й не блакитні, все одно можна взяти багато корисної інформації та подумати що пасуватиме мені 🙂 Дякую EVA BLOG за роботу

  472. Альона

    Привіт всім ️ на мою думку гарно до блакитних очей сріблясті та нюдові відтінки. Однозначно не подобається як виглядають відтінки червоної палітри. Взагалі блакитні очі це вже акцент хотілося б схожу статтю про макіяж для карих очей❤️