Секрети візажистів: Як правильно наносити тіні

Весна — чудовий час змін, коли так хочеться додати в своє життя нові яскраві моменти та щоранку прокидатися від променів сонця, що виблискують на соковитій весняній зелені. Це час експериментів, буйства фарб і почуттів. А ви знали, що будь-яка емоція в підсвідомості має свій неповторний відтінок, а очі, як дзеркало душі, відбивають найменші зміни, що відбуваються з нами? Мабуть, саме тому навесні ми починаємо експериментувати з макіяжем очей, пробуємо нові відтінки та фактури тіней. Сьогодні наш експерт – візажист Яна Тимошенко розповість, як правильно наносити тіні, щоб вони не скочувалися, та які існують різновиди тіней.

Секрет бездоганного макіяжу очей

Перед тим, як ми почнемо говорити безпосередньо про тіні, необхідно з’ясувати: чому макіяж очей так часто не виправдовує наших очікувань? Чому тіні скочуються, втрачають яскравість, відбиваються на верхніх повіках? Річ у тому, що більшість дівчат не готують повіку до нанесення декоративної косметики.

1. Припудріть повіки. Основою бездоганного макіяжу очей є тонування і пудрування рухомої повіки. Це допомагає тіням лягати рівномірно й добре розтушовуватися. А перевірити якість нанесення пудри дуже легко: достатньо торкнутися повіки кінчиками пальців. Якщо відчуваєте липкість, то пудри недостатньо, а якщо палець легко ковзає по шкірі — вона готова до нанесення тіней.

2. Нанесіть базу під макіяж. Ще один популярний та ефективний продукт — база під макіяж. Цей засіб не лише вирівнює тон шкіри, але й відмінно закріплює нанесений макіяж.

Основа під макіяж L’oreal Paris Infaillible Base

3. Набирайте тіні мінімальними дозами, а надлишки засобу з аплікатора або пензля краще струсити. Злегка піднімайте зовнішній кутик ока під час нанесення тіней.

4. Слідкуйте за інтенсивністю кольору. На внутрішню частину повіки наносіть більш прозорі або світлі відтінки тіней. До зовнішнього кута ока їхня інтенсивність має збільшуватися: для цього наносіть засіб густіше. Так само від темної та насиченої лінії вій пігмент поступово має світлішати до лінії брови.

5. Нанесіть краплинку пігменту (перламутрових тіней світлого відтінку) під брову над райдужною оболонкою ока.

6. Приберіть крупиці тіней, що обсипалися на нижню повіку або щоки, пушком для пудри або пензлем.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Який колір тіней обрати

Ще одним важливим моментом є вибір кольору. Я завжди рекомендую відштовхуватися від кольору обраного одягу, а також стилю, приводу і вашого колірного типу. Денний макіяж вимагає матових тіней пастельних тонів. А от ввечері допускаються темніші, глибші й насиченіші відтінки, блиск, перламутр, сяйво. Такий макіяж вдало підкреслить переваги вашої зовнішності саме ввечері, а от удень він виглядає неприродно і привертає увагу до недоліків, зморшок, нерівностей обличчя.

Різновиди тіней для повік

1. Сухі:

  • Матові: підходять для вікового макіяжу, оскільки не містять перламутру. Наносяться сухим пензлем.
  • Напівматові (сатинові): мають невелику концентрацію перламутру. Підходять для денного макіяжу та вологого нанесення.

Сатинові тіні для повік Seventeen Silky Shadow Satin
  • Блискучі: мають підвищену концентрацію перламутру та підходять для вечірнього макіяжу. Відчутно підкреслюють дефекти й зморшки на повіках, тому вимагають більш уважного підходу.

2. Кремоподібні (жирні)

Такі тіні випускаються у вигляді олівця, стіку, туби або гелю. Вони добре підходять дівчатам з жирною шкірою, в тому числі й тим, хто носить контактні лінзи. Наносяться кремоподібні тіні пензликом і злегка закріплюються пудрою.

Рідкі тіні для повік L’oreal Paris Eye Paint

3. Розсипчасті (пігменти)

Мають порошкоподібний вигляд, частіше перламутрові, пігментовані. Такий вид тіней дуже м’який, при цьому вони легко наносяться на повіку за допомогою пензля або пальця.

4. Шимери

Це найбільш сяйливий та блискучий різновид декоративної косметики. Шимери, або блискітки, випускаються в різному вигляді: тіней, рум’ян, пудри. Найчастіше їх наносять на вилиці, під брову, лоб, ніс, підборіддя. А підходять вони і для вечірнього, і для повсякденного макіяжу.

Хайлайтер Glambee 2в1

Тож експериментуйте, пробуйте нові відтінки та різновиди тіней — і нехай ця весна подарує вам матову розкіш, чарівне сяйво і блискучий настрій!

25 Квітня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *