Зустрічайте в EVA лімітовану колекцію KARL LAGERFELD від L’Orе́al Paris

Нарешті це сталося: L’Oréal Paris і KARL LAGERFELD презентували світові довгоочікувану спільну колекцію косметики. «Це історичний момент, коли два паризьких бренди возз’єднуються, щоб створити унікальний за своєю цінністю продукт», — коментує подію П’єр Паоло Рігі, генеральний директор KARL LAGERFELD. І саме зараз неймовірні продукти з лімітованої колекції ви можете придбати в лінії магазинів EVA.

Презентація пройшла, як завжди, з грандіозним шоу на паризькому тижні моди 27 вересня. Головна відмінність цього показу — те, що на подіум виходять не лише професійні моделі, а й знаменитості: Ембер Херд, Єва Лонгорія, Хелен Міррен, Ельза Патакі та інші.

Лімітована колекція представляє філософію бренду KARL LAGERFELD і те, що цінував у макіяжі сам Карл. У ній знайшли відображення його натхнення та творчість, незвичайне бачення макіяжу, улюблені відтінки, продукти й навіть почуття гумору. Створення колекції розпочалося ще за життя Карла Лагерфельда, який брав безпосередню участь у розробці кожного продукту. Особливе місце в лінійці відведено тіням для повік — їх легендарний дизайнер часто використовував як палітру для своїх ескізів.

Новий фірмовий образ поєднує в собі французьку елегантність, жіночність, елементи стилю рок-шик і відображує всесвіт обох брендів: «краса доступна всім».

6 продуктів — безліч образів

KARL LAGERFELD COLLECTION від L’Oréal Paris — нова лімітована колекція, присвячена легендарному, сучасному, неординарному законодавцю світової моди Карлу Лагерфельду. До колекції увійшли туш для вій, палетка тіней, лайнер для повік і три помади універсальних відтінків. З ними можна створити будь-який образ: від природного денного до екстравагантного рок-шику.

Палетка тіней для повік KARL LAGERFELD COLLECTION

До палетки увійшли 9 відтінків тіней в матових і сатинових фінішах з неймовірно приємною та шовковистою текстурою. Палітра кольорів варіюється від легких нюдових до насичених відтінків, які бездоганно поєднуються між собою й підходять для створення приголомшливих smokey eyes або непомітного денного мейку.

Три відтінки помад KARL LAGERFELD COLLECTION

Три універсальних відтінки для ніжного натурального чи яскравого вечірнього мейкапу. До формули помади входить вітамін Е та Омега-3 жирні кислоти, які захищають ніжну шкіру губ від пересихання. Отримайте ідеальний сатиновий фініш, гладке нанесення та дбайливий догляд!

Підводка для повік KARL LAGERFELD COLLECTION

З цим універсальним засобом легко провести рівну та чітку лінію, а її насичений синьо-чорний відтінок з відливом металік надійно тримається до самого вечора!

Туш для вій KARL LAGERFELD COLLECTION 

Обіцяє глибокий та виразний погляд у стилі рок-шик. Насичений ультрачорний колір та неймовірний об’єм, легке та рівне нанесення без склеювання — усе це можливе завдяки особливій формулі туші з оліями та згладжуючим силіконовим комплексом.

Неможливо оминути увагою й дизайн футлярів KARL LAGERFELD COLLECTION. Це справжній витвір мистецтва, виконаний у матових чорних та сріблястих кольорах і прикрашений впізнаваним підписом дизайнера.

А ви готові до створення ідеального паризького образу?

18 Жовтня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті