Ідеї ​​манікюру для коротких нігтів

Не всім комфортно носити довгі нігті з яскравим малюнком. Іноді хочеться зручного манікюру, який не заважатиме в повсякденних справах. Але коротко — не означає нудно: для вас фотодобірка ідей від EVA Blog!

Модна форма для коротких нігтів

Зараз у тренді дві форми: традиційна кругла і м’який квадрат. Такі нігті мають акуратний вигляд у різних відтінках і дозволяють експериментувати з дизайнами.

Френч для коротких нігтів

Техніка френч передбачає натуральну за кольором базу на нігтьовій пластині та білу окантовку на її краю. Такий варіант має чудовий вигляд на коротких нігтях, але зараз стає популярним ще й поєднання яскравих кольорів. Кольоровий френч роблять як з класичною бежевою базою, так і з іншими відтінками.

Цікаво на тему: 10 небанальних варіантів френча

Малюнки та дизайн для коротких нігтів

Короткі нігті теж можна прикрашати! Серед останніх трендів у манікюрі — делікатні нюдові квіти.

Стриманий орнамент під срібло або золото.

У манікюр додають невеликі ювелірні прикраси у вигляді дрібних шатонів, імітації ланцюжків тощо.

Популярним стає різний декор. Класичні стрази у 2021 році замінюють напівнамистинами та дрібними намистинами, схожими на перли. Поєднання таких аксесуарів з нюдовою основою дає змогу створити дуже ніжний манікюр.

Усе частіше на коротких нігтях роблять манікюр з імітацією зрізу натурального каменю, акварельними малюнками або голографічним ефектом.

Водночас актуальною залишається звична шотландська клітинка.

Повертаються в моду анімалістичні принти (леопард, тигр, зебра).

Якщо ви не обмежені дрес-кодом, то можете зробити кумедний манікюр із зображенням улюблених тварин, героїв мультфільмів або персонажів.

Не втрачає актуальності котяче око, яке чудово підходить для нігтів будь-якої довжини.

Мінімалістичний манікюр з лаконічними символами або літерами.

Кольори для однотонного манікюру на короткі нігті

Відтінками року названі лимонний жовтий і спокійний сірий, тому очікується, що такі кольори будуть модними не тільки в одязі, але й у манікюрі.

Залишаються актуальними шимерні лаки та засоби в нюдових відтінках. Зверніть увагу на нові гель-лаки від NYD Professional у класичних насичених кольорах і напівпрозору нюдову лінійку бренду.

Ви можете поєднувати декілька відтінків або нашаровувати шимерний лак на кольорову базу. Експериментуйте з домашнім манікюром з NYD Professional!

Добірка фотоідей для коротких нігтів

Пропонуємо кілька цікавих варіантів манікюру, які матимуть вдалий вигляд на коротких нігтях.

Геометричний манікюр з прямими лініями та обігрування різних фігур.

Однотонне покриття з одним шимерним нігтем.

Лавандовий дизайн з градієнтом або без нього в тренді практично кожної весни!

Літній манікюр з яскравими відтінками та наклейками з фруктами.

Нігті на осінь у насичених жовтих і бордових відтінках.

Зимовий дизайн з об’ємними елементами, які не привертають уваги, тому можуть бути варіантом повсякденного манікюру.

Важливість догляду для красивих нігтів

Щоб лак добре лягав і довго тримався на нігтях, потрібно грамотно підготувати нігтьові пластини. Прості процедури допоможуть уникнути розшарування нігтів, зробити їх гладкими, блискучими та міцними.

Цікаво на тему: Як правильно доглядати за кутикулою

Знайомимо вас із брендом Frenchi та його лінійкою для догляду за нігтями та кутикулою «Розумна емаль». Засоби зміцнюють нігтьову пластину та зволожують шкіру навколо неї. Рекомендуємо продукти:

1. «Відновлювач пошкоджених нігтів» з вітаміном А та альфафруктовою кислотою. Засіб допомагає відновити потріскані та пошкоджені пластини, насичує їх вітамінами. Підходить як база під манікюр.

2. «Корекція неоднорідних нігтів» містить кальцій, екстракт алое вера і пшеничний протеїн. За допомогою засобу ви зможете вирівняти борозни на пластині, підготувавши її до нанесення декоративного покриття.

3. «Ультраблиск для нігтів» можна використовувати самостійно для натурального манікюру або наносити для закріплення декоративного лаку. Завдяки особливій формулі засіб висихає практично миттєво, тож простий манікюр буде готовий усього за хвилину!

4. «Зміцнювач нігтів» з вітамінами B5, А та Е підходить для розшарованих пластин і нігтів, схильних до ламкості. Колаген, протеїн та олії в складі відновлюють пошкоджену структуру нігтьової пластини, зміцнюють її та перешкоджають ламкості.

Лінійкою «Розумна емаль» від Frenchi дуже просто користуватися: наносьте засоби за інструкцією не змиваючи. Після 4-тижневого курсу нігті стають міцнішими, менше ламаються і розшаровуються. Також емаль можна наносити для профілактики як базу під декоративне покриття.

Робіть красивий і трендовий манікюр з продуктами від NYD Professional і дбайте про свої нігті з доглядовою лінійкою від Frenchi. Шукайте засоби на сайті eva.ua і в мережі магазинів EVA.

23 Квітня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *