Зірка online-вечірки: поки є час, вчимося робити цікавий мейк

Є хороша новина! Вимушене перебування вдома — це не назавжди. Рано чи пізно в наше життя повернуться прогулянки, зустрічі з друзями й робота у звичайному темпі. І хоча сьогодні завдання № 1 — мити руки, зберігати спокій і дотримуватися правил карантину, все це не скасовує вечірок з друзями. Просто зараз вони будуть проходити по Skype або Zoom.

Як створити відповідну атмосферу та стати зіркою вечірки? Перше, що потрібно зробити, — всіх зібрати. А потім, звичайно ж, продумати свій образ так, ніби ви йдете в оффлайн! Поки є час, можна, нарешті, попрактикуватися робити стильний мейк, наводити симетричні стрілки й створювати ідеальний тон шкіри.

Звезда online-вечеринки | EVA Blog

Безпрограшні smoky eyes

Подібно завжди актуальній маленькій чорній сукні smoky eyes ніколи не вийде з моди. Такий макіяж привертає увагу, робить погляд глибоким, а образ — загадковим. Його можна робити в класичних чорних тонах, полегшених коричневих або навіть яскравих. Відмінна ідея для вечірки! Покроковий майстер-клас від експертів EVA Blog знайдете за посиланням: https://blog.eva.ua/smoky-eyes-u-korichnevih-tonah/

Ідеальні стрілки

Ще один беззаперечний фаворит серед модниць по всьому світу — це, звичайно, стрілки. Можна промальовувати їх одним відтінком або поєднати відразу два в одному макіяжі. Щоб навчитися робити симетричні стрілки, вам знадобиться трохи тренування. Доведіть свою техніку до ідеалу, зробивши класичні, художні та стрілочки між віями по майстер-класу від EVA Blog. Покрокова інструкція — тут: https://blog.eva.ua/strilki-osoblivosti-nanesennya-ta-viboru-formi/.

Коригуємо форму очей

Секрет вдалого макіяжу — в правильній розстановці акцентів з урахуванням особливостей вашої зовнішності. Адже те, що підходить подругам, може не підійти вам. Щоб допомогти розібратися, експерти EVA Blog створили два майстер-класи, в яких поділилися секретами створення макіяжу для різних форм очей.

Увага на тон

Навіть наймайстерніший мейк очей і губ може виглядати не так, як хотілося, якщо не приділити належної уваги шкірі. Щоб створити ідеальний тон — полотно для майбутніх мейкап-експериментів — озброюйтесь лайфхаками від наших експертів в цьому майстер-класі: https://blog.eva.ua/nizhnij-dennij-makiyazh-dlya-karih-ochej/. За цим же посиланням знайдете детальну покрокову інструкцію.

Онлайн-тусовка — чудова ідея, як провести вечір на карантині. Дякуємо інтернету: навіть у таких в умовах у нас є спілкування, а ще замовлення косметики та всього необхідного онлайн на eva.ua

Зберігайте статтю в одній картинці:

 

8 Квітня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Таня

    Хочеться зробити приємно сестрі. З Д .Народження.

Рекомендовані статті