Тренди весняного макіяжу 2020

Весна діє однаково на всіх без винятку. У той час як сама природа надихає на зміни, так хочеться оновлюватися в унісон з нею: надати своєму образу свіжості, купити новий одяг і звичайно, додати барв у макіяж. Що чекає нас на порозі весни 2020?

Bare face, або «макіяж без макіяжу»

Що відрізняє мейк 2020 року, так це тон шкіри. Якщо в минулому році модним був макіяж з «голим» обличчям і точковим нанесенням коректора, то зараз слід використовувати легкий тональний засіб в поєднанні з ледве помітним контурингом. А тим, кому вже полюбився «голий» макіяж, не варто засмучуватися: він теж не втрачає своїх позицій в цьому сезоні.

Так званий bare face пропонується наносити двома способами:

  • повністю нюдовий макіяж;
  • «голий» макіяж з акцентом на губи.

Причому в другому випадку, якщо ви використовуєте червону або бордову помаду, очі варто підкреслити лише тонким шаром туші. Чудова тенденція для тих, хто лише на шляху до прийняття себе без косметики. Можна просто вирівняти тон шкіри, укласти брови за допомогою гелю — і ви готові вирушати у справах.

Актуальні продукти:

Рум’янець на щоках

Любителькам рум’ян цієї весни відкрито розкішний вибір. Контуринг лише починає повертатися, тому рум’яна все ще панують. Що стосується відтінків, то зараз домінує рожевий, а ось улюблений персиковий поки що відійшов на другий план. Відтінки холодної троянди й рожевої гвоздики допоможуть надати обличчю свіжий і відпочилий вигляд. А їх поєднання з ультра вологим тоном зробить шкіру молодшою та здоровішою.

Місце нанесення рум’ян залежить від форми вашого обличчя, але зазвичай їх кладуть на виступаючі області скул. А щоб підкреслити гармонію всього макіяжу, повторюємо відтінок рум’ян у помаді.

Актуальні продукти:

Нова класика

Класика актуальна в будь-яку пору року, і ця весна не виняток. Червона помада й чорні стрілки — таке парне поєднання підходить практично кожній жінці, так що сміливо повторюйте його в новому сезоні.

Адаптуємо образ під себе: проводимо подовжені широкі або тонкі стрілки, експериментуємо з відтінками на губах, замінюючи червоний на винний. Опущені вниз стрілки, яскрава димка на верхній повіці, рум’яна під очі — і ось ваш мейк виходить за рамки класичного, набуваючи рис японського стилю, ще одного тренду сезону.

Актуальні продукти:

Яскраві відтінки на очах

Відкриття року — яскраві неонові відтінки тіней і лайнера. Ось де буйство барв! Використовувати можна як один колір, так і контрастну пару: для нижньої й верхньої повіки або для створення градієнта на верхній повіці. У будь-якому випадку це буде виглядати оригінально та сміливо.

Також у моді — різноманітні малюнки, в яких можна змішувати не тільки відтінки, але й текстури. Наприклад, поверх кремових пігментів або тіней пройтися неоновим лайнером.

Не залишають позицій і глітери — мабуть, найлегший спосіб зробити простий макіяж особливим.

Актуальні продукти:

Лакові губи

І найяскравіший прорив сезону — блиск на губах, який створює ефект абсолютно гладкого покриття, немов шар желе. Цей продукт поступово стає обов’язковим предметом в косметичці. Стилісти пропонують прозорий блиск для створення ефекту вологих губ або наносити його поверх матової помади.

Палітра блисків дуже різноманітна: від повністю прозорого до рожевих і коралових відтінків. Спробуйте желейні губи в поєднанні з легким рум’янцем на вилицях і подовжуючою тушшю — такий свіжий, легкий макіяж виглядає дуже актуально.

Актуальні продукти:

Бажаю, щоб ця весна порадувала всіх нас не тільки яскравими трендами, а й відмінним настроєм. Адже це найважливіший акцент у будь-якому макіяжі.

Блеск для губ Eveline 3D S&C HOLOGRAFIC BRILLIANT тон 55

34.00
Купити

Блиск для губ Revlon Ultra Hd Lip Lacquer 550 HD Citrine

115.00
Купити

Тональний крем GlamBee з мерехтінням тон 01

0.00
Купити

Палітра тіней для повік Rimmel Magnifeyes Wow Glitter Palette відтінків 011 Rainbow

249.00
Купити

Помада-олівець Maybelline New York SuperStay Ink Crayon 45 Hustle In Heels

240.00
Купити

Румяна кремовые Tony Moly P03

0.00
Купити

Підводка матова для повік NYX Professional Makeup Matte Liquid Liner 01 Black

345.00
Купити
19 Лютого / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA