Як прибрати щоки: 5 вправ для обличчя

Круглі щічки виглядають дуже мило і можуть стати родзинкою у твоїй зовнішності. Але якщо ти прагнеш виразних вилиць, то над цим доведеться попрацювати. Прибрати щоки можна як за допомогою фейсфітнесу, косметики, так і більш простими методами, про які ти дізнаєшся трохи пізніше. Але тобі все ж таки доведеться докласти деяких зусиль, щоб досягти блискучих результатів. Якщо ти готова, тоді почнемо прямо зараз!

Час читання: 1 хвилина та стаканчик соку 🥃

статья доступна на русском языке

Як прибрати щоки самостійно

Не всім дано мати такі високі та гострі вилиці, як у Анджеліни Джолі чи Дайан Крюгер. Пам’ятай, що вони завжди користуються різними хитрощами, щоб підкреслити їх, тому не поспішай засмучуватися. 😉 Власниці пухких щічок можуть це виправити без допомоги операцій та інших болючих процедур. Як прибрати обвислі щоки чи акцентувати вилиці, не виходячи з дому? Ось що тобі потрібно зробити.

Як прибрати щоки самостійно

Впоратися із зайвою вагою

Повнота підкреслює всі округлості тіла, включаючи щоки. Схуднувши, ти помітиш, що обличчя теж помітно змінилося: щічки пішли, а на їхньому місці виступили аристократичні вилиці. Якщо ж тобі у спадок дістався овал обличчя як у Ані Тейлор-Джой з її незмінними щічками, то скинувши зайву вагу, ти виглядатимеш неземною красунею, як вона. 🤩

Цікаво по темі: Скільки потрібно ходити пішки на день, щоб схуднути

Почати більше рухатись

Багато сидиш за роботою і немає часу пройтися? Намагайся організувати свій час так, щоб виходити на прогулянки або займатися спортом прямо на робочому місці. Адже якщо ти постійно проводиш час за комп’ютером, сидиш у смартфоні, то забудь про стрункість і вилиці.

Як зменшити щоки вправами (1)

Прибрати набряки

Вони є у всіх, а в худеньких особливо через те, що вони зовсім мало їдять і споживають більше рідини. Подумай, у чому причина набряків: солодке, стреси, порушення сну чи щось інше. Постарайся виключити всі ці фактори. Але якщо справа у захворюванні, то краще не затягуй і звернися до лікаря.

Цікаво по темі: Як прибрати набряклість з обличчя: 7 перевірених способів

Це найпростіші доступні способи, які допоможуть тобі зменшити щоки. Якщо вони здаються тобі недостатньо ефективними або ти хочеш закріпити результат, то переходь до наступного етапу.

Як зменшити щоки вправами

Кожна дівчина та жінка повинна дізнатися про таку класну штуку, як фейсфітнес! Тому що ці вправи в домашніх умовах дозволяють зробити обличчя підтягнутим, зміцнюють м’язи, формують чіткі контури та зменшують щоки. Головне, роби все правильно, аби не нашкодити собі.

Як зменшити щоки вправами

На це тренування тобі знадобиться максимум 15 хвилин. Повторюй кожну вправу 10 разів. Та вже за кілька тижнів ти помітиш відчутні зміни! Поїхали.

  1. Підборіддя вистав уперед, накриваючи нижньою губою верхню. Нехай твій язик при цьому впирається у піднебіння. Порахуй десять секунд і потім розслабся.
  2. Міцно стисни губи і рахуй до десяти. Поступово висувай вперед нижню щелепу настільки, наскільки зможеш і утримуй у такому положенні кілька секунд.
  3. Надуй щоки і язиком повільно почни ганяти повітря з боку в бік протягом десяти секунд.
  4. Втягни щоки так, ніби зображуєш рибку. Тепер спробуй всміхнутися. Відчуваєш, як напружилися м’язи щік? Прекрасно! Залишайся «рибкою» ще 10 секунд.
  5. Широко посміхнись і натисни на обидві щоки пальцями, тільки роби це акуратно. П’яти секунд на кожен підхід буде достатньо.
  6. Заверши тренування легким тонізуючим масажем обличчя.

Гімнастика дає потрібний ефект, тільки якщо регулярно її виконувати. Заради своїх щічок не лінуйся і витрати на це 15 хвилин щодня. Бонусом ти отримуєш пружну шкіру, що сяє здоров’ям. І тут якраз ми дійшли догляду.

Цікаво по темі: Фейсфітнес та фейсбілдінг: у чому різниця та найкращі вправи для обличчя

Як скорегувати овал обличчя за допомогою косметики

В даному випадку тобі знадобляться не просто доглядові засоби, а косметика з ефектом ліфтингу. Що він дає? Природно підвищує пружність шкіри без підтяжок і ботокса. Не потрібно закуповувати цілий арсенал кремів чи сироваток, достатньо кількох базових продуктів.

Як скорегувати овал обличчя за допомогою косметики

Наприклад:

  • Мультизахисний денний крем Babe Laboratorios Healthy Aging+ Multi Protector Lifting Cream SPF 30 ефективно зволожить і підтягне твою шкіру, а також захистить від сонячного та інфрачервоного випромінювання;
  • Гіалуронова сироватка для обличчя Lapush Lifting Serum від українського бренду поверне еластичність та пружність, а завдяки екстрактам шипшини та шавлії, насичить її вітамінами;
  • Крем для шкіри навколо очей Esfolio Lifting Care Eye Cream додасть шкірі енергії та розгладить кожну мімічну зморшку;
  • Денний засіб Eucerin Hyaluron-Filler+3x Effect Day Care SPF15 діятиме на глибшому рівні, стимулюючи оновлення клітин і тим самим запобігаючи ознакам вікових змін;
  • Альгінатна маска Joko Blend з ефектом ліфтингу, колагеном та еластином нормалізує баланс речовин, відлущує ороговілі клітини та звужує пори.

EVA в инстаграм

Активний спосіб життя, гімнастика обличчя та правильний догляд — це ідеальний та дуже ефективний комплекс, який допоможе тобі зробити щоки, про які ти мрієш. Виконуй все правильно, ґрунтовно і не розчаровуйся, якщо результат не буде миттєвим. Над собою треба старанно працювати, а на це може піти деякий час. Люби себе і в тебе все вийде!

Читайте також:

21 Жовтня / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті