ТОП образів Анджеліни Джолі: як повторити?

4 листопада на великі екрани вийшов супергеройський екшн «Вічні», у якому одну з головних ролей зіграла Анджеліна Джолі. Багатьом не терпілося побачити акторку в образі фатальної блондинки Тени, яка за допомогою енергії космосу вміє створювати зброю. Для Джолі ця роль стала першою в кіновсесвіті Marvel, а сама вона каже, що це найбільший блокбастер у її кінокар’єрі. Під час підготовки до зйомок Енджі навчалася поводженню зі зброєю та відвідувала балетну студію, щоб граціозно рухатися в кадрі.

Прем’єра в США відбулася трохи раніше, у жовтні. Зрозуміло, на подію актриса прийшла з дітьми, а в якості наряду обрала коричневу сукню, силует якої нагадав піщані ландшафти, де й відбувалася дія фільму. Доповнили образ сміливі аксесуари в золотистому кольорі та макіяж з м’якими стрілками.

Поява Джолі на червоних доріжках завжди привертає увагу. Давай пригадаємо кілька її яскравих образів? Для кожного ми дібрали кілька продуктів з EVA.UA, за допомогою яких ти зможеш створити зачіску або макіяж в стилі Анджеліни Джолі.

«Оскар — 2009»

Анджеліна не раз підкреслювала, що її незмінний фаворит серед відтінків — чорний. Наряди цього кольору вона часто вибирає для повсякденних образів і виходів на червону доріжку. Один з таких випадків — 81 церемонія «Оскар» в 2009 році, для якої акторка обрала чорну драпіровану сукню-бюстьє ліванського дизайнера Елі Сааба й масивні смарагдові сережки, що підкреслили зелений колір очей.

На заходах Енджі любить з’являтися з простими зачісками, і навіть найбільш урочисті з них часто виглядають природно й легко. Цього разу акторка вибрала напів пучок, який відкриває обличчя й потребує мінімальних зусиль. Хочеш такий? Накрути локони та збери частину волосся на потилиці. Тут можна пограти з проділом, зачесати волосся назад і використовувати простий стайлінг:

«Оскар — 2014»

Для 86 церемонії «Оскар» актриса знову вибрала розшиту пайєтками сукню від Elie Saab. До речі, в цьому ж «вінтажному» вбранні була її донька Захара на жовтневій прем’єрі «Вічних» цього року.

Образ Енджі ідеально доповнив макіяж з акцентом на очі в природній сіро-коричневій гамі й ніжна персикова помада з глянцевим блиском. Щоб отримати таку ж легку димку на очах, спершу підкресли їх коричневим олівцем, а потім додай трохи тіней.

Підійдуть такі продукти:

Читай також: Макіяж Haute Couture: огляд колекції L’Orе́al Paris від Elie Saab

«Вибір критиків — 2018»

В асиметричній білій сукні з високим розрізом і пікантним декольте, прикрашеним страусиним пір’ям, Анджеліна красуня не менше, ніж в улюбленому чорному. Таке вбрання акторка вибрала для церемонії Critics’ Choice Awards у 2018 році.

Енджі — велика шанувальниця класичного стилю, і її майже не побачиш з незвичайними відтінками на губах. Зате постійна супутниця в макіяжі Анджеліни Джолі — червона помада, з якою вона часто з’являється на урочистих заходах. Для Critics’ Choice Awards вона вибрала делікатний мейк очей у поєднанні з червоною помадою. І знову підкорила всіх ідеальним контуром і вдалим відтінком.

Щоб сфокусувати увагу на губах, присвяти нанесенню помади кілька хвилин. Зволожи губи бальзамом, окресли контур олівцем, за необхідності надай чіткості консилером і плоским пензлем. Після цього заповни контур червоною помадою.

Твої помічники:

«Золотий глобус — 2018»

Ця церемонія для Анджеліни Джолі ознаменувалася відразу кількома подіями. По-перше, її режисерську роботу «Спочатку вони вбили мого батька» було номіновано на премію і, до речі, вона завоювала високі оцінки критиків. По-друге, Джолі піднімалася на сцену Беверлі-Хілтон, щоб оголосити ім’я одного з переможців.

На знак солідарності з рухом проти харасменту в Голлівуді на церемонію знаменитості прийшли в одязі чорного кольору. Джолі постала у зшитій на замовлення в ательє Versace чорній сукні з напівпрозорою накидкою й декором із пір’я. Волосся акторка зібрала в пучок, залишивши пару пасом біля обличчя, а в макіяжі підкреслила очі стрілками.

Щоб створити стрілки в стилі Анджеліни Джолі, чорним кайаловим олівцем підведи контур вій, а потім сірими або чорними тінями домалюй піднятий хвостик. Якщо захочеш, у зовнішні куточки очей можна додати пару пучків штучних вій, а можна просто в один шар нанести туш для об’єму.

Спробуй такі продукти:

Характерна деталь багатьох образів Джолі — добре промальовані, але при цьому м’які брови. Такого ефекту можна домогтися за допомогою тіней і скошеного пензля.

Анджеліна Джолі — одна з найбільш високооплачуваних голлівудських актрис, володарка багатьох кінематографічних нагород, успішна режисерка, багатодітна мати й посол доброї волі ООН — безперечно, вміє створювати прості та при цьому ефектні образи. Який з чотирьох тобі сподобався найбільше?

11 Листопада / 2021 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *