Макіяж Haute Couture: огляд колекції L’Oréal Paris від Elie Saab

У fashion-колекціях бренду Elie Saab, що спеціалізується на високій моді й Pret-a-Porter, поєдналися західний шик і тонкість Сходу. Цього літа фірмовий почерк ліванського дизайнера Елі Сааба проявився й у косметиці, завдяки  колаборації з L’Oréal Paris. У результаті на світ народилось дещо чарівне — колекція, що виглядає коштовно, але не перетягує на себе увагу, підкреслює жіночу красу, але не затьмарює індивідуальність.

Як доступний шлях у світ високої моди, ця лімітована колекція дозволяє кожній жінці бути різною, але завжди розкішною, грати з різними образами й при цьому не втрачати саму себе. І все це чарівництво — 9 відтінків тіней, 2 помади й чорна туш у вишуканих фірмових упаковках у стилі Elie Saab.

Помада L’Orе́al Paris Elie Saab Color Riche Limited Edition

Союз легендарної формули Color Riche та магії розкоші в стилі Елі Сааба подарував нам помаду L’Orе́al Paris Elie Saab Color Riche. 2 ексклюзивних відтінки з чистими колірними пігментами роблять губи такими ж ніжними, як атласний шовк, а сама упаковка — це чистої води мистецтво. Частина помади, що викручується, прикрашена тисненням, що нагадує шкіру рептилії та відсилає до декорованих вишивок на дизайнерських сукнях.

До речі, якщо ти пропустила нашу статтю про те, як рівно нафарбувати губи, рекомендуємо зазирнути. У ній ми розповідали про коригування форми та правила підбору відтінків.

Туш для вій L’Orе́al Paris Elie Saab Limited Edition

Ідеальний інструмент, який доповнює будь-який макіяж, — туш L’Orе́al Paris Elie Saab Mascara Black. Її формулу збагачено ніжними оліями для турботи про кожну війку й оксамитового нанесення без єдиної грудочки. Трояндова олія та волошкова вода роблять вії природно м’якими. А завдяки особливій щіточці з прямими та хвилястими щетинками вони набувають миттєвого обсягу, довжини та розділення.

Палітра тіней для повік L’Orе́al Paris Elie Saab Limited Edition

Так само, як очі висловлюють нескінченне число емоцій, тіні для повік L’Orе́al Paris Elie Saab Eyeshadow Palette допомагають висловити нескінченну кількість відтінків твого настрою. Поміщена у вишуканий футляр, оздоблений м’якою шкірою та об’ємним золотистим орнаментом, палітра від кутюр містить 9 високопігментованих кольорів з матовими та мерехтливими текстурами. Інтенсивність нанесення можна варіювати від напівпрозорого, як ніжно-рожевий шифон, до яскравого, мов сяйво сріблястих кристалів.

Зрештою, у житті кожної з нас є місце для краплинки чарівництва. Щоб носити макіяж у стилі Haute Couture, не потрібно чекати особливого приводу. Це продукти, які підходять на кожен день, додаючи нотку високої моди до будь-якого повсякденного образу. Оновлення від кутюр уже чекає на тебе в магазинах EVA та на сайті EVA.UA.

Колаборація з Елі Саабом — це не перша робота L’Oréal з дизайнерами, яку ми висвітлюємо у Єва Блог. У наших оглядах є інша не менш цікава лінійка L’Orе́al Paris KARL LAGERFELD — подивись, як це було.

18 Серпня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юля

    Я б дуже хотіла отримати подарунок