Шосте чуття допоможе підібрати ідеальну пару… ароматів

Шосте чуття завжди вмикається неочікувано, підштовхує діяти сміливо та приймати вірні рішення — від дрібниць до глобальних ситуацій. І, мабуть, ніщо так не відтворює всю точність жіночої інтуїції, як парфуми.

6-th Sense — це аромати, що викликають щирі емоції, допомагають бути різною, спонтанною й завжди лишатися собою. Цієї осені бренд представив нову колекцію з 4 layered-ароматів. Їхній дуо-флакон — як парфумерний конструктор: кожен можна носити окремо, а можна змішувати в різній пропорції, щоб отримати дещо нове та надзвичайне.

Давайте подивимося, що цього разу приготували парфумери 6-th Sense:

  1. Подвійний флакон з ароматами для дня та вечора, які бездоганно доповнюють один одного.
  2. Тип води — парфумована.
  3. Стійкість — 5–8 годин.

Читайте також: У чому різниця між парфумами, парфумованою та туалетною водою

Дизайн упаковок 6-th Sense передає настрій кожного аромату, тож вибір максимально простий. Треба лише довіритися шостому чуттю, і воно вкаже на вашу ідеальну парфумерну пару для роботи, навчання, вечірки й особливих моментів.

Аромат-спокуса — Purple Aphrodisiac

Чарівний любовний еліксир, що складається з пишних квіткових і витончених фруктових нот.

Aphrodisiac For The Day, жіночний і впевнений, розкривається з тонкого звучання апельсинових квітів та італійського мандарина, прикрашених соковитою грушею й бергамотом. У серці аромату чутно жасмин, іланг-іланг та лілію. Красивий шлейф складається зі спокусливості білого мускусу, сірої амбри, сандалу й ванілі.

Основні відчутні ноти: лілія, бергамот, жасмин.

Aphrodisiac For The Night, відвертий і водночас витончений, іскриться та відкриває потаємні бажання. Його фруктово-квіткова формула безсумнівно досконала: біла фрезія, рожевий перець, смородинові бруньки та бергамот постають з самого початку. Серце парфуму привертає увагу переплетенням квітів. Фінальний акорд — сяючий шлейф з мускусу, пачулів, ірису та бурштину.

Основні відчутні ноти: османтус, смородинові бруньки, ірис.

Читайте також: 5 цікавих квіткових ароматів

Аромат-ніжність — Yellow Desire

Абсолютна ніжність солодкого праліне й легкість цукрової вати, огорнуті обіймами нескінченно чистої, як сяйво сонця, краси фруктів і квітів.

Desire For The Day спокушає своєю квітковою чарівністю та яскравістю. Починається із запаморочливого танцю груші, лимона, бергамоту й неролі. Серце виткане з мімози, фрезії, водяної лілії та квітів апельсина. Завершальний акорд заворожує букетом з мускусу, амбри та дерева гуаяк.

Основні відчутні ноти: лимон, мімоза, груша.

Desire for the Night, апетитно солодкий і яскравий, відтворює чари жіночої привабливості й тріумфу. Відкривається його фруктово-квіткова краса з листя чорної смородини та груші. У звабливому серці — легкість цукрової вати та півонії. Чуттєво-солодке праліне, що завершує симфонію, створює хвилюючий шлейф.

Основні відчутні ноти: цукрова вата, праліне, груша.

Аромат-насолода — Pink Pleasure

Втілення краси та впевненості, немов ви йдете по червоній доріжці. Ці аромати, гламурні та блискучі, неодмінно змусять оглянутися вам услід.

Pleasure For The Day — м’який фруктово-квітковий аромат, сповнений відчуття літа та вічного свята. Його чари розкриваються екзотичним поєднанням грейпфрута, маракуї та червоної смородини. Квіткове серце світиться переливами півонії, цикламену й жасмину. А білий кедр, мускус і амбра створюють стійкий звабливий шлейф.

Основні відчутні ноти: маракуя, півонія, жасмин.

Pleasure for the Night, чуттєвий і пристрасний, огортає спокусою та солодкістю. У його багатогранній мелодії змішалися фрукти, квіти, солодка карамель. Починається все з лайму й ананасу, відчутних на самому початку. За ними проглядається серце у вигляді чарівного квіткового букета. Завершується феєрія чарівною карамельною солодкістю.

Основні відчутні ноти: карамель, ананас, лайм.

Читайте також: Моноаромати Le Bouquet

Аромат-одержимість — Green Obsession

Парфум, перед яким ніхто не встоїть, зачаровує й манить за собою.

Obsession For The Day в усій красі розкриває ніжність, чуттєвість і сексуальність. Немов легкий бриз, він приносить квіткову красу та шляхетність деревних акордів. Це лотос, мандарин, геліотроп і корінь ірису. Теплий шлейф складається з сандалового дерева, мускусу та бензоїну.

Основні відчутні ноти: лотос, мускус, геліотроп.

 

Obsession for the Night надзвичайно емоційний і яскравий, немов залитий променями весняного сонця. Палкі погляди й відчуття свободи — це про нього. Розкривається фруктово-квіткова композиція освіжаючим бергамотом, мандарином і квітами вишні, які плавно переливаються в інтенсивне квіткове звучання фіалки й троянди. Заключну мелодію грають бамбук, мускус і сандал.

Основні відчутні ноти: квіти вишні, троянда, бамбук.

Layered-аромати — це не просто нова парфумерна мода. Це нові ритуали й сприйняття себе, коли замість того, щоб наносити парфуми хаотично, вже стоячи у дверях, ви на секунду прислухаєтеся до своїх відчуттів і змішуєте 6-th Sense так, як хочеться вам сьогодні й тільки зараз.

Читайте також: 5 цікавих зимових ароматів

16 Жовтня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Оксана

    Привіт! Чи можна ці чотири аромати пробники придбати в магазині, і ціна? Дякую.

VISUAL by EVA