Аромати осені: як підібрати парфуми для холодної пори року?

Восени небо змінює свій колір, здіймається легкий вітерець і немов струнами перебирає кронами дерев, котрі, у свою чергу, кивають йому в такт і прикрашаються жовтим та червоним листям. Осінь — це романтика, коли раніше вмикаються ліхтарі на вулицях міста, а вдома частіше запалюються свічки. Якщо у вирі справ на деякий час призупинитися, то восени можна набагато глибше відчути себе та довколишній світ: зачарований прохолодною тишею вологий ранок, похмуру посмішку сонця і найяскравішу палітру кольорів, що складається з усіх можливих відтінків зеленого, жовтого й червоного. І звичайно аромати: осінь пахне хризантемами, гарячим шоколадом в улюбленій кав’ярні, опалим листям, що шелестить під ногами, неспішною ранковою кавою і в’язаною шаллю з улюбленими парфумами.

Як обрати парфуми для осені

Осінні аромати шлейфові, багаті й багатогранні. Завдяки прохолоді вони розкриваються повільніше і тримаються довше, даючи змогу з повна ними насолодитися. На відміну від спекотного літа, коли ароматичні ноти швидко випаровуються з розігрітого тіла осінь розкриває перед нами безліч можливостей.

Найкращі парфуми для осені — витримані, шляхетні, зрілі, глибокі зі східними, терпкими, солодкими, деревними, пряними, хвойними, цитрусовими мотивами. Перебуваючи в пошуках того самого свого аромату, зважайте на свій стиль, настрій та цілі, які переслідуєте. Докладно про ці та інші нюанси ми говорили у статті «Як знайти свій аромат», а сьогодні пропонуємо вам підбірку осінніх парфумів, з якими ваша осінь наповниться теплими, затишними та оптимістичними емоціями.

Ранковий туман

Восени хочеться прокинутися раніше, вдягтися тепліше, поки всі сплять, вийти на вулицю з улюбленою піснею в навушниках і бігти, думаючи про своє. А довкола — густий туман і свіже ранкове повітря, яким просто неможливо надихатися — хочеться ще і ще! Саме таким є аромат Good Life від Jfenzi: немов осінній ранок, його звучання розпочинається з вишуканих нот кави з мигдалем, котрі змінює надзвичайно ніжний та чуттєвий тандем жасміну й туберози, що нагадують ласкаві промені осіннього сонечка.

Парфумована вода Jfenzi Good Life

Пиріг з яблуками

Осінь — це коли можна нарешті дістати великий светр, що чекав на вас цілих півроку, і провести затишний вечір вдома перед каміном, спостерігаючи за неквапливими язиками вогню, слухати потріскування деревини й пити гарячий чай з улюбленим гарбузовим або яблучним пирогом. Саме такий настрій допоможе створити аромат BI-ES: його дивовижне звучання складається з витончених нот яблука й рожевого перцю, які поступово перетікають у лагідні квіткові й насичені деревні та пряні ноти.

Парфуми BI-ES

 

Прохолода осіннього вечора

Восени все навкруги уповільнюється: відлітають птахи, природа затихає, а комахи ховаються від холоду. Довкола — тиша, в якій напрочуд приємно відпочивати й думати про головне. Проведіть затишний романтичний вечір вдома на веранді або на терасі улюбленого кафе, загорніться в теплий плед й поговоріть про найцінніше. Для такого вечора ідеально пасуватиме аромат Prive Passion від City Spirit: його дивовижна гра переливається запаморочливими нотами цитрусів, екзотичних квітів та вишуканими деревними акордами.

Парфумована вода The City Spirit Prive Passion

Яскраві барви природи

Колорит осінніх барв дійсно вражає — на відміну від літнього дощу, що ллє, немов на розпечену сковороду, тихий і неквапливий осінній дощ наповнює повітря глибоким та багатим ароматом трави, землі, опалого листя й кори дерев. Для прогулянки барвистим осіннім парком обирайте парфумовану воду Marie Savien Magnetic від Espri, що огорне вас ароматом смородинового листя, троянди, малини та вишуканою гостротою чорного перцю.

Парфумована вода Espri Marie Savien Magnetic

Зігріваючий трав’яний чай

Осінь пахне зібраним нещодавно урожаєм, домашніми заготовками і теплим трав’яним чаєм з м’ятою, чебрецем, шипшиною, бергамотом зі смачним домашнім джемом. За чашкою такого чаю можна переглядати яскраві літні фото й оживити в пам’яті моменти з відпочинку біля моря. Саме такий настрій створить глибокий та загадковий аромат Story від The City Spirit, що огорне вас лагідним звучанням калабрійського бергамоту й петитгрейну, а вишукані водні ноти викликають асоціацію з лагідним морським бризом, що пахне квітами й приємними пряними мотивами.

Парфумована вода The City Spirit Story

Цієї осені встигніть помилуватися красою природи й міста і з повна насолодитися чарівними ароматами — і нехай ця пора року стане для вас дійсно особливою та щасливою!

11 Жовтня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *