Новорічний манікюр: найактуальніші подіумні і салонні тренди

На Новий рік хочеться бути яскравою і оригінальною буквально до кінчиків нігтів, тому святковий манікюр займає особливе місце у процесі підготовки до новорічної вечірки. І тут, зазвичай, починається нестримний політ фантазії, який не завжди співзвучний з поточними трендами і модними тенденціями. Тому, якою б не була спокуса оздобити нігті ялинками, гірляндами, оленями або ялинковими кульками – не робіть цього! Новорічна тематика в дизайні нігтів – це точно не про стиль. Це ж стосується надто екстравагантного манікюру і складного нейл-арту з оздобленням в дусі «все й одразу». Навіть таке яскраве і емоційне свято, як Новий рік – не привід зраджувати гарному смаку.

Якщо дуже хочеться блиску, можна використати глітер або обмежитись оздобленням одного-двох нігтів. Натомість справжні хижачки можуть, нарешті, показати кігтики, адже в тренді довгі нігті загостреної форми. Для коротких нігтів також знайшлось місце серед манікюрних трендів – цієї зими вони набули акуратної заокругленої форми, максимально наближеної до природної.

Тож давайте сьогоднi познайомимося зі святковими манікюрними трендами провiдних свiтових та українських салонiв.

Безпрограшний червоний

Різні відтінки червоного неодмінно з’являються у різдвяних палітрах відомих дизайнерських марок, а Інститут кольору Pantone обрав для зимового сезону одразу два варіанти цього кольору: «Червону грушу» та «Доблесний мак». Ця традиція із року у рік залишається незмінною, адже червоний колір – це один з символів Різдва і Нового року, тож його доречність у новорічному вечірньому образі не викликає жодних сумнівів.

Червоний манікюр виглядає надзвичайно елегантно і чуттєво. До того ж він чудово комбінується з багатьма вечірніми образами. Червоний може римуватися з іншою деталлю у тому ж кольорі, прекрасно поєднується з образами total black, вигідно виглядає у парі з насиченими відтінками синього, зі сріблом та золотом, леопардовим принтом і клітинкою. Важливо тільки правильно добрати відтінок, який би пасував не тільки до вбрання, а й до кольору вашої шкіри. Якість покриття також має значення, тому обирайте лаки перевірених марок.

Хром, метал або дзеркало

«Металеві» нігті – це один з топових інстаграмних трендів, який стане прекрасним доповненням вашого новорічного образу.

Провідною технікою створення металевого ефекту є манікюр з «втикрою». В ній використовуються спеціальні глітерні пігменти, які втираються у фінішне покриття і поліруються до дзеркальності. В результаті можна отримати безліч ефектів: дзеркальний, перламутровий, голограмний, хромовий та ще багато оригінальних варіантів. Кінцевий вигляд залежить від пігменту, який використовується, і кольору бази.

Якщо ж у вас немає часу або бажання освоювати нову для себе техніку, можна просто підібрати металізований або голографічний лак, того відтінку, який вам подобається.

Візерунки

Зручна, доступна і проста у виконанні техніка стемпінгу, дає змогу зробити креативний святковий манікюр легко, швидко і майже без зусиль. Використовуючи пластину-трафарет для стемпінгу, гель-лак або гель-фарбу і спеціальний силіконовий штамп можна створити будь-який дизайн на ваш смак.

Щодо стилістичних рекомендацій, ми радимо обрати оригінальний абстрактний принт або трендову геометрію на прозорій, молочній, нюдовій підложці або на контрастному однотонному покритті.

Імітація каміння

Оздоблення нігтів у вигляді каміння – це ще один цікавий і одночасно універсальний тренд, який може бути використаний як у святковому, так і у повсякденному образі.

Цей манікюр потребує навичок роботи з гель-лаком і вмілого поводження з тонким пензлем, який використовується для нанесення кольорових розводів поверх основи. Використовуючи гель-лак різних кольорів, можна створити художню імітацію різних природних текстур: мармуру, граніту, опалу, малахіту, кварцу або бірюзи. Кожен з цих матеріалів має свою колористику, тож ви зможете відтворити ту породу або мінерал, який за кольором найкраще пасує до вашого вбрання.

Детальні туторіали зі створення «кам’яного» манікюру можна знайти на YouTube.

Інкрустація

Якщо душа бажає чогось більш ошатного і гламурного, тоді можна зробити новорічний манікюр з інкрустацією камінням, кристалами, стразами, бульонками або блискітками і навіть декором з металу. Таке оздоблення дійсно виглядає святково і буде доречним саме у вечірньому образі.

Головною вимогою залишається помірність – під масивну композицію виділіть один або два нігті і цього буде цілком достатньо, натомість невеликими мінімалістичними декоративними елементами можна оздобити кожен пальчик.

Вдалою основою під інкрустацію буде однотонний, нюдовий, місячний манікюр, класичний френч або градієнтне покриття.

Одним з трендових варіантів інкрустації є ікристий манікюр, виконаний однотонними або кольоровими бульонками, якими заповнюється вся поверхня нігтя. Виглядає таке оздоблення ефектно і лаконічно одночасно, і зробити його зовсім нескладно, навіть якщо ви в принципі не звикли до будь-яких самостійних маніпуляцій з нігтями, окрім покриття лаком.

Як бачимо, цьогорічні святкові манікюрні тренди доволі різноманітні і техніки їхнього виконання суттєво відрізняються. Але загалом серед них немає таких, які було б абсолютно неможливо втілити власноруч. Тому у вас є можливість спробувати себе у якості нейл-дизайнера, а заразом і зекономити на послугах майстра.

28 Грудня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *