6 модних літніх аксесуарів 2023

Кращі друзі у дівчат – це, звісно, діаманти💎. З цим не посперечаєшся, але сьогодні ми поговоримо не про коштовності, а про тренди літа 2023. Я вирішила, що показати вам фотографії з останніх показів було б непогано, але… якось нудно 🤷

6 модних літніх аксесуарів 2022

Погодьтеся, майже всі речі та луки, представлені на показах, не підходять для життя. Ось я собі не уявляю, як хтось одягне на голову шапочку для душу, обшиту стразами, сукню-мішок з пір’я та джинсові чоботи тому, що це все було на показі мод весна-літо в Парижі. Безумовно, знайдуться поціновувачі й такого, але це вже зовсім інша історія 🙃

Час читання: 5 хвилин та морозиво 🍦

статья доступна на русском языке

Я зібрала трендові прикраси, які були майже на всіх показах, сподобалися більшості та вже рясніють у всіх селеб в інстаграм. Але перш ніж почати, у мене є для вас питання 😏 Який з наведених нижче аксесуарів потрапив у добірку? (Шукай відповідь наприкінці).

  1. Брошка.
  2. Пояс-ланцюжок.
  3. Кільця для пальців ніг.

EVA в YouTube

Комбінація кілець

Так цікаво змінюється мода, правила у ній та глобальні смаки. Мені здається, півстоліття нас вчили тому, що має бути в міру, що золото і срібло потрібно носити окремо, що багато різних прикрас одночасно – це моветон. 2023 перевернув все вгору дном. Цього літа нам задають тренд на велику кількість кілець: плоских, з кольоровим камінням, великих, подвійних. Головне, щоб більше. 💍💍💍

Комбінація кілець

@lenanash

Багато кілець

@voguekorea

Комбінація кілець

@levanteofficial

Комбінація кілець на обох руках

@lenanash

Комбінація кілець

@threadsstyling

Комбінація кілець на руці

@naetur

Цікаво по темі: Літній манікюр та педикюр: трендові новинки дизайну нігтів

Об’ємні ланцюги

Якщо хтось подумав, що ансамбль кілець – це єдиний максимум в прикрасах цього літа, ви помиляєтесь. Є ще ланцюги. І з ними 2 тренди:

  1. Об’ємні ланцюги.
  2. Багато різних ланцюгів. 😅

Це не жарти! Принцип той самий, що і з кільцями: поєднуємо різні метали, кольори та текстури. Мені, наприклад, дуже подобається безліч тоненьких ланцюжків. А якщо ще доповнити їх трендом на велику кількість кілець – взагалі кайф.

Цікаво, що ви скажете: прикольно комбінувати безліч різних прикрас або це too much?

Об'ємні ланцюги

@romeestrijd

Об'ємні ланцюги

@pusspussmag

Об'ємні ланцюги

@emmaraducanu

Багато ланцюгів

@s.h.studios

Сережки-кільця

Сережки-кільця ніколи не виходили з моди – вони змінювали розмір, доповнювалися елементами. Починаючи з 50-х і до нульових сережки конго – це їхня друга назва, не покидали тренди. Це одні з найпопулярніших прикрас, які кожна дівчина носила, як модну штучку. І зараз вони перебувають у зеніті своєї слави. Сережки-кільця

@monicabellucciofficiel

сережки конго

@winnieharlow

сережки конго

@zoeisabellakravitz

Сережки-кільця

@badgalriri

Великі та кольорові сережки

Тим, для кого сережки-кільця (конго) – це нудь-га, пропоную віддати перевагу великим або кольоровим прикрасам, або поєднувати обидві модні тенденції. А чому б і ні? Літо – час для урагану квітів, різних поєднань та польоту фантазій. Варіантів море: велике кольорове каміння, прозорі матеріали, металеві пластини, навіть дитячі прикраси потрапили в топчик цього літа.

Великі сережки

@galagonzalez

Великі сережки

@ysl

Великі сережки прозорі

@naetur

Великі сережки з камінням

@oscardelarenta

Великі сережки з камінням

@ysl

Великі сережки зірочки

@oscardelarenta

Великі сережки круглі

@laetitiacasta

Великі сережки

@vittoria

Класика

Звичайно, після 5 кілець на кожній руці та 8 ланцюжків, цей тренд здається порожнім, незакінченим і дуже спокійним. Можу сказати лише одне: мінімалізм завжди виглядає дорого. Особливо якщо це Tiffany.

Мінімалізм

@tiffanyandco

Класика

@chrisellelim

Ланцюжки на тіло

Розповідайте, хто відповів на запитання на початку статті вірно? Коли в показах стали мелькати ланцюжки на тіло, я подумала: цікаво. Але коли мені почали траплятися пояси з ланцюгів, виникли дивні змішані емоції… Я ніби повернулася на початок 2000 р., збираюся на дискотеку з подружками, ми дістаємо мішок поясів, які купили на ринку, вибираємо, застосовуємо… Чудові спогади, у яких виникло продовження, але вже у 2023 році.

Ланцюжки на тіло

@chanelofficial

Ланцюжок на тіло золотистий

@britt.oosten

Ланцюжок під джинси

@diesel

Ланцюжки

@voguebrasil @iza

Ланцюжки трендові

@lufreee

Дівчатка, я сподіваюся, всі вже обрали свої трендові прикраси для літа 2023 року? Я поки що припаркувала свої “бажасики” біля острівця із сережками-конго. Але я себе знаю – цим не обмежусь 🙈.

 

Читайте також:

15 Травня / 2023 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ирина

    серьги-кольца никогда не любила и не носила, мне больше нравится маленькая с французким замком