Модні ремені та як їх носити

Ремені знову стали популярними в останні роки, коли з’явилася мода на одяг оверсайз. Але, щоб аксесуари підкреслювали силует і виділяли талію, потрібно підбирати вдалі моделі. Сьогодні говоримо про те, яких пасків не вистачає у вашому гардеробі для стильного образу на кожен день.

Модні ремені у 2021 році

У тренді різноманітні моделі ременів різної ширини, довжини, забарвлення і матеріалів.

Широкі ремені

Широкий пасок стає одним з акцентів образу. Його одягають на верхній одяг, з джинсами та штанами. Але «порожній» ремінь має недоречний вигляд, тому вибираємо моделі з великою пряжкою або декором.

Ремінь-корсет

Дуже широкий ремінь, який допомагає моделювати талію. Шкіряні паски вдало поєднуються з довгими однотонними сорочками оверсайз і сукнями вільного крою. Також ремінь-корсет можна носити з худі.

Тонкі ремінці

Менш популярні в цьому сезоні, ніж широкі моделі. Однак їх теж носять, наприклад, з шортами або легкими штанами. Вибирайте контрастний ремінець, який не буде зливатися з одягом. Трендовий фасон — пасок із сумками.

Ланцюги

Паски-ланцюжки будуть доречні для створення зухвалого образу на вечірню прогулянку, у ресторан або клуб. Їх можна поєднувати як з джинсами, так і з класичними штанами. Але загальний настрій образу має бути злегка недбалим: ланцюги не поєднуються з офісним стилем.

Анімалістичні забарвлення

Ремені з імітацією натуральної шкіри змії або крокодила теж досі актуальні. До трендових кольорів додаються зебра і леопард.

З чим поєднувати різні ремені

EVA Blog пропонує цікаві поєднання аксесуарів із різним одягом. Не бійтеся експериментувати та надихайтеся модними тенденціями майбутнього сезону!

Ремінь + жакет (блейзер, піджак)

Загальне правило — верхній шар, з яким буде поєднуватися ремінь, повинен бути оверсайз. Тоді аксесуар підкреслить талію і створить правильний силует. Щоб візуально видовжити ноги, можна носити ремінь трохи вище талії. Оригінальний вигляд має поєднання жакета або піджака з широкими плечима і ременя з сумками. Новий тренд — ремені із замші або тканини яскравого кольору з однотонними піджаками.

Цікаво на тему: Типи фігури: як вдало обіграти свої особливості

Ремінь + кардиган і сукня

З кардиганами та сукнями модно поєднувати широкий ремінь або пасок-корсет під шкіру. Жінки вважають, що корсет підкреслює талію — і вони абсолютно мають рацію! Також популярні поєднання сукні та широкого паска з великою пряжкою. Ремені можна носити як з літніми сукнями, так і з теплими в’язаними кардиганами.

Ремінь з верхнім одягом

З пальто поєднують тільки широкі контрастні паски. Проте верхній одяг повинен бути вільним: у моді пальта з великими бортами, широкими плечима і рукавами. Тобто в образі є чітка геометрія: масивний верх, пасок, який оформляє силует, і низ. Тонкі ремені під матеріал і колір пальта зараз не в тренді.

Ремінь зі спідницею або штанами з завищеною талією

Новим трендом є ремінь-баска, який носять зі спідницею міді та штанами з високою талією. Він створює додатковий шар і стає головним акцентом в образі. Також зі спідницею і штанами носять широкі ремені анімалістичного забарвлення або ремені з ланцюгами — залежить від того, куди ви збираєтеся.

Ремінь зі светром

Пасок зі светром — новий спосіб носити теплий одяг. Вдало поєднуються різні ремені з однотонними светрами оверсайз із великою горловиною і вільними рукавами. Пасок допомагає створити талію. Можна підібрати як широкі, так і тонкі аксесуари з різних матеріалів.

Цікаво на тему: Випустити або заправити: як модно носити светр

Чи повинен ремінь поєднуватися за кольором із взуттям?

Це класична стильна порада, але в цьому сезоні дотримуватися її зовсім не обов’язково. У тренді стільки різноманітних ременів, що до кожного неможливо знайти схожу пару взуття. Власне, порада про поєднання паска і взуття актуальна, мабуть, там, де передбачений класичний дрес-код. Якщо ви створюєте образ на вечірку або повсякденний лук, то можете комбінувати аксесуар із будь-яким взуттям.

Щоб мати стильний вигляд, не поспішайте купувати аксесуар дорогого бренду: гарненько пошукайте ремені у своїй шафі. Багато трендів повертається, тому ви можете знайти вдалу модель і подарувати їй друге життя. Також є безліч цікавих варіантів із мас-маркету — зараз модні тенденції швидше проникають на масовий ринок, тому немає потреби витрачати кошти на ексклюзив.

5 Травня / 2021 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *