Особливості стилю Baddie Aesthetic

В неї є в сумочці презервативи, вона не соромиться першою проявити ініціативу, а відмова хлопця не стане для неї кінцем світу. Бо ця дівчина знає, що це більше про нього, ніж про неї. А в неї — власне життя, цілі та плани. Вона зайнята собою та кайфує від цього. Хтось вважає її егоїсткою, хтось підсвідомо заздрить, а хтось хоче бути такою ж стильною та впевненою у собі “baddie girl”.

30-Бадди-эстетик

Baddie Aesthetic, вона ж “бадді естетика”, має кілька варіантів розшифровки. За однією версією, це суміш слів “bad” та “daddy”, що інтерпретується як “поганий таточко” (до речі, чи замислювалась, чому стійкого “погана матуся” в аналогічному значенні немає?). З іншого боку, “baddie”  — сленгова назва поганців, злих героїв фільмів. В цілому ж, основний дух естетики цього стилю десь посередині. Бо baddie дівчина впевнена у собі й відкрито демонструє, що її краще не ображати.

Характер — основа модних образів у стилістиці Baddie Aesthetic

Стиль — це завжди значно більше про характер та особисті цінності, ніж про моду та вбрання. Тож не дивно, що Baddie Aesthetic починається не з одягу. Ця стилістика має стати лише продовженням внутрішнього самовідчуття. Девіз дівчат, яким підійде ця естетика, звучить як “Мені можна!” З повагою до інших, але без поступок власними інтересами. З вмінням відмовляти та прямо говорити про свої вподобання.

31-Бадди-эстетик

Основні цінності дівчат з бадді естетикоюлюбов до себе та впевненість у своїх силах. В одязі для них важливе поєднання зручності, цікавого крою та гарної якості тканин.

Шукай EVA Blog в Instagram

Окрім того, при створенні модного образу важливою є рівна, горда постава. Бо королева не горбиться! Вона любить себе та своє тіло, її звички спрямовані на те, щоб підтримувати його здоровим, енергійним та витривалим. І звісно ж, доглянутим, тож приємні процедури для тіла завжди актуальні. Не менше уваги приділяє стану волосся, адже стильна зачіска — важливий елемент модного образу. Нерідко вибирає манікюр у червоному кольорі на довгі нігті.

32-Бадди-эстетик

Дівчині з Baddie Aesthetic вистачає сміливості шукати те, що відгукується саме їй, навіть якщо вбрання йде всупереч модним трендам. Їй важливо бути співзвучною цінностям, які пропагує. Час від часу її звинувачують в егоїзмі, бо вона не хоче робити так, як вигідно комусь іншому. Якщо це естетика лиходійки — так тому і бути.

Цікаво на тему: Мудборд як інструмент формування свого стилю

Гардероб для дівчини в Baddie Aesthetic

Дівчата, яким близька Baddie Aesthetic, не комплексують від того, що їх параметри не збігаються з 90-60-90. Вони знають своє тіло та вміють вигідно обіграти його принади. Тож вбрання модних образів в бадді естетиці майже завжди підкреслює силует та красу вигинів.

33-Бадди-эстетик

В гардеробі дівчини, якій подобається цей стиль, часто є речі з щільним приляганням. Але тканини такого одягу мають бути досить щільними, щоб форма вбрання не пливла. Окрім того, важливим є вміння гратися з багатошаровістю. Знайдуть своє місце у модних образах в бадді естетиці й спокусливі речі, матеріал яких красиво струменить. Серед кольорів першим на згадку приходить чорний, але цікаві та красиві луки можуть вийти й у бежевому або коричневому. А от яскравий неон виглядатиме на таких дівчатах як з чужого плеча.

Дуже важливе значення має посадка. Вона повинна відповідати твоєму типу фігури. Не варто прагнути взяти вбрання меншого розміру, ніж треба, бо зазвичай такий одяг сидить погано та здешевлює модний образ.

34-Бадди-эстетик

Серед речей в гардеробі шикарної дівчини з Baddie Aesthetic можуть бути кроп-топи, боді-комбінезони, масивне взуття. Вона має власний стиль, який важливіший за швидкоплинні тенденції. Хоч їх також творчо юзає. Якщо дозволяє бюджет, “baddie girl” вибере дорогі, престижні бренди.

Приклади зірок, яким властивий стиль Baddie Aesthetic: Beyonce, Saweetie, Rihanna, Cardi B, Kylie Jenner.

1 Baddie Aesthetic

@beyonce

2 Baddie Aesthetic

@huntforstyles

А тепер, коли вже маєш загальне уявлення про цю стилістичну естетику, час ближче поглянути на основні речі для гардероба.

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно і недорого

Брюки з високою талією

Підкреслена талія — важлива частина стилю Baddie Aesthetic. Тому низ бажано вибирати з високою посадкою. Шикарно корегує фігуру, допоможе приховати не ідеально плоский живіт. Це можуть бути шкіряні штани, класичні брюки, джинси з високою талією, модні спідниці тощо. Важливо вибирати одяг з тканин, що або гарно тримають форму, або елегантно струменять. Тонкі матеріали можуть сильно здешевити загальний образ. Бо в яких фільмах ти бачила поганців, на яких одяг висів, немов ганчірка?

3 Baddie Aesthetic

@huntforstyles

4 Baddie Aesthetic

@elodie

5 Baddie Aesthetic

@saweetie

6 Baddie Aesthetic

@louloudesaison

Цікаво на тему: Як правильно визначити розмір жіночого одягу?

Сукні, що підкреслюють силует

Ще один спосіб показати себе у всій красі — це сукні. Підійдуть наступні моделі:

  • з підкресленою лінією талії;
  • з приляганням, щоб зробити акцент на шикарних формах;
  • сукні-сорочки з портупеєю та грубими черевиками (така собі чітко погана дівчинка).

7 Baddie Aesthetic

@zhoudongyu

8 Baddie Aesthetic

@elodie

Цікаво на тему: Slow Living: стильний одяг для дому

Корсети та шкіряні топи

Дівчина, якій близька Baddie Aesthetic, прямо показує, що не боїться своєї сексуальності. Тож корсети домальовують фігуру до пісочного годинника, а шкіряні топи додають спокусливої брутальності.

Якщо влітку такий одяг може бути основним верхом, то в холодну пору в аутфітах можна його використовувати як елемент багатошаровості. Базовий лонгслів у поєднанні з корсетом або шкіряним топом одразу виглядатиме ефектніше.

9 Baddie Aesthetic

@elodie

10 Baddie Aesthetic

@saweetie

11 Baddie Aesthetic

@carodaur

В естетику стилю “baddie girl” чудово впишеться тренд 2024 на відкриті плечі. Реалізувати його дуже просто з корсетами, але й до кофтин, що оголюють ключиці, теж варто придивитися.

12 Baddie Aesthetic

@ashleygraham

13 Baddie Aesthetic

@kimkardashian

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Довге пальто

Оскільки рівна постава — важлива складова бадді естетики, гардероб обов’язково має містити речі, що, ніби мантія королеви, підкреслюватимуть вертикаль. Допомогти у цьому може довге пальто або шкіряний плащ. І хто знає, що під ним: спокуслива білизняна сукня, вишукана білизна чи голе тіло.

Для холодної погоди матеріал пальто чи плаща має бути досить цупким, особливо якщо вважаєш, що варто приховати кілька зайвих кг. А от в теплі дні можна звернути увагу на полегшений варіант, що нагадує довгий піджак.

14 Baddie Aesthetic

@iamcardib

15 Baddie Aesthetic

@kyliejenner

16 Baddie Aesthetic

@ashleygraham

17 Baddie Aesthetic

@ashleygraham

18 Baddie Aesthetic

@teyanataylor

19 Baddie Aesthetic

@louloudesaison

Цікаво на тему: Як візуально мати стрункіший вигляд за допомогою одягу

Акцентні аксесуари

Аксесуари додають модному образу завершеності, можуть бути його фішкою. Якщо кольори в бадді естетиці досить  стримані, то прикрасами легко додати безумства. Наприклад, нагрудними як у Тейяни Тейлор.

Є й більш звичні, які мода вже певний час не випускає з п’єдесталу уваги:

  • подовжені рукавички з сітки, шкіри або мережива;
  • сережки-кільця або кафи;
  • дорога ювелірка;
  • прикраси з камінням;
  • окуляри різних форм (від вінтажу до футуристичних).

20 Baddie Aesthetic

@huntforstyles

21 Baddie Aesthetic

@beyonce

22 Baddie Aesthetic

@teyanataylor

23 Baddie Aesthetic

@teyanataylor

24 Baddie Aesthetic

@erika_boldrin

25 Baddie Aesthetic

@tineandreaa

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, щоб створити класний образ

Макіяж в стилі Baddie Aesthetic

Образ “baddie girl” не обійдеться і без уваги до макіяжу. Як легко здогадатися, впевнена у собі спокусниця і без косметики зможе захопити серця, але їй подобається творчий процес підкреслення своєї неперевершеності.

35-Бадди-эстетик

Тож ось які основні риси Baddie Aesthetic у макіяжі:

  1. Губи. Серед пріоритетних кольорів помади — бордовий або червоний. Нюдові відтінки теж розглянь, але вони мають бути виразними. Виділити губи можеш також блиском, підбери плампер для збільшення або цікаве мерехтіння.
  2. Тон. Важливо, щоб він був рівномірним, але виглядав ненав’язливо, без відчуття маски. Не забудь додати хайлайтер для сяяння, та скульптор для правильних тіней.
  3. Очі. Основні фаворити у макіяжі цієї зони — smoky eyes та стрілки. В решті випадків використовуй нюдові й коричневі відтінки тіней.
  4. Брови. Роби їх виразно промальованими та досить пишними.

26 Baddie Aesthetic

@elodie

27 Baddie Aesthetic

@elodie

28 Baddie Aesthetic

@taylorlashae

Рекомендовані товари від EVA Blog:

Baddie Aesthetic — це цікавий та красивий спосіб підкреслити незалежність свого характеру. Можливо, комусь він здасться надто зухвалим або сексуальним, та запитай себе, чи цінна для тебе ця думка? Бо людям вигідно тримати тебе в образі хорошої дівчинки, яка легко поступиться своїми інтересами.

Тож запитай себе, чи не спокусливіше трохи побути в модному образі лиходійки, яка вміє захиститись та досягнути бажаного. Поділись своєю думкою у коментарях!

Читайте також:

16 Лютого / 2024 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Прекрасна стаття 🖤Багато цікавих образів та корисної інформації.Все так детально описано-супер👌🏻