Модні спідниці: огляд найактуальніших фасонів та ідеї образів

Моделі жіночих спідниць оновлюються щосезону, коли модні будинки представляють їх на своїх показах. І щоб бути в курсі останніх новинок, а також розбиратися в трендових комбінаціях, розглянемо, які спідниці будуть актуальні 2024 року.

Модні спідниці

@minimalstreetstyle

Спідниця: модні тренди 2024 року

Тренди, які представили дизайнери в нинішньому сезоні.

1. Плісе. Різні варіації цієї моделі залишаються на піку популярності кілька сезонів поспіль. Трендовими вважаються як дрібна, так і велика складка. Останнім писком моди вважається комбінація зі вставками різних кольорів і асиметрією.

Плісе

@guess

2. А-силует. Ця модель чудово підійде для класичного образу. Перевагу краще віддати довжині нижче колін, а матеріал вибрати м’який, наприклад, кашемір.

А-силует

@tods

Шукай EVA Blog в Instagram

3. “Металева”. Стала одним з найяскравіших трендів нинішнього сезону. Такий ефект додасть вашому образу нотку гламуру і при цьому буде чудово поєднуватися з іншими елементами одягу.

Металева

@mango

4. В’язана. Така модель не тільки зробить образ стильним, а й буде актуальною в холодний період.

В'язана

@guess

5. Джинсова. Практична, комфортна і стильна так можна описати спідницю з деніму. У 2024 році актуальними стануть довгі спідниці з розрізами спереду.

Джинсова

@minimalstreetstyle

6. Шкіряна. Улюблениця багатьох модниць, залишається популярною вже кілька сезонів поспіль. Як матеріал може бути як штучна, так і натуральна шкіра. У 2024 році будуть виділятися лакові та глянцеві шкіряні спідниці.

Шкіряна

@kassleditions

7. Однотонна. Спідниця в одному кольорі є досить універсальним елементом одягу, може бути представлена в різній довжині та фасонах.

Однотонна

@minimalstreetstyle

8. Яскраві принти. Щоб розбавити спокійний лук, який переважає в холодному сезоні, дизайнери рекомендують звернути увагу на моделі з малюнками.

Яскраві принти

@ps.shadesofmylife

9. Бахрома. Спідниця з таким декором перейшла з розряду “вечірніх” у повсякденний образ, і стала популярною у головних зірок стрітстайлу.

Бахрома

@alexandermcqueen

10. Клітинка. Зберігає свою актуальність і в нинішньому сезоні. Представлена в моделях різної довжини: коротких, міді та максі. Колірна гамма, як правило, виконана у відтінках коричневого, зеленого, синього, чорного і червоного.

Клітинка

@burberry

Клітинка

@burberry

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно і недорого

Що стосується довжини, то в останні сезони актуальними були міні та максі. Такі спідниці “змагалися” між собою, тому модниці мали у своїх гардеробах одразу кілька моделей. Але цього року (2024) на перше місце вийшла нова актуальна довжина до коліна. Її представили кілька модних домів, тим самим подарувавши альтернативу тим, хто не може визначитися з довжиною.

актуальна довжина

@clara.berry

Якщо розглядати колірну палітру, то особливих обмежень помічено не було: дизайнери вибирають як однотонні чорні, темно-коричневі, сірі, так і світлі моделі, що можуть включати кілька відтінків.

колірна палітра

@annarvitiello

Цікаво на тему: Як візуально мати стрункіший вигляд за допомогою одягу

З чим носити спідниці у 2024 році

Щоб залишатися в тренді, мало вибрати модну сьогодні модель спідниці, набагато важливіше правильно її поєднувати з рештою одягу.

Довгі спідниці різних фасонів роблять образ елегантнішим, тому вони матимуть гарний вигляд із взуттям на підборах, светрами вільного крою, пальто і плащем. Як правило, моделі шиють із щільних матеріалів, таких як твід, вовна, шкіра, трикотаж. Це додає образу затишку в холодний сезон. Шикарний вигляд мають в’язані спідниці максі довжини. Вона поєднується практично з будь-яким верхом. Довгу в’язану спідницю можна комбінувати з приталеною водолазкою.

з чим носити максіспідницю

@tineandreaa

Мініспідниці восени й взимку носять з високими чобітьми: трубами, черевиками, доповнюючи образ светрами оверсайз або укороченими моделями. Залежно від бажаного ефекту, як верхній одяг додають жакет, пальто, пуховик. Якщо ви прикупили собі мініспідницю в клітинку, то поєднуйте її з однотонними светрами та пальтами.

із чим носити мімніспідницю

@mango

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ 

Спідниця з деніму в трендовій зараз максі довжині, мабуть, найпрактичніша й найуніверсальніша річ, за допомогою якої можна отримати як діловий, так повсякденний образ. Вибирайте туфлі або чоботи на підборах, одягніть сорочку або гольф і отримаєте офіційний аутфіт. А для повсякденних луків підійдуть кеди, черевики челсі або зі шнурівкою, а як верхній одяг вільні светри.

з чим носити спідницю з деніму

@minimalstreetstyle

Спідниці зі шкіри, а також моделі з металевим ефектом можна поєднувати з об’ємними кофтами, кардиганом. Як верхній одяг підійдуть пальто, дублянка.

з чим носити спідницю зі шкіри

@annarvitiello

Враховуйте всі поради, які наведені в цій статті, і сяйте!

 

Читайте також:

6 Лютого / 2024 Мода

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Юлія Новак

    Чудова стаття😘💋👌🏻Класні та стильні образи та актуальні фасони.Як завжди Eva.blog радує цікавою та корисною інформацією.✨💚✨