Як підібрати сумку під свій образ

У світі моди кожна деталь має значення, і жіноча сумочка – це не тільки функціональний аксесуар для зберігання особистих речей, а й потужний інструмент для створення стильного і незабутнього образу. Відображаючи смак і характер своєї власниці, сумка стає невіддільною частиною індивідуального стилю. Але як же вибрати ту єдину, ідеальну сумочку, яка гармонійно поєднуватиметься з кожним образом? Що ж, спробуймо розібратися разом.

Час читання: 3 хвилини та шматочок шоколадки 🍫

статья доступна на русском языке

Особливості вибору жіночої сумочки

Особливості вибору жіночої сумочки

Вибір сумки – це справжнє мистецтво, що вимагає уважності до деталей, почуття пропорцій і розуміння того, як кожна модель може доповнити або трансформувати ваш вигляд. Від сміливих колірних рішень до вишуканих текстур, від мінімалістичних форм до екстравагантних рішень – світ сумок величезний і різноманітний. У цій статті ми зануримося в ази мистецтва підбору жіночої сумки, розкриємо секрети гармонійного поєднання стилів, кольорів і форм, а також поділимося корисними порадами, які допоможуть вам не помилитися з вибором.

Цікаво на тему: Радіти чи плакати: ТОП модних трендів, які повернулися

Форма

Багато в чому саме від форми сумки залежить її функціональність, практичність, а також візуальне сприйняття образу в цілому. Тішить те, що сьогодні вибір цих аксесуарів настільки великий, що проблем виникнути не повинно.

Для повсякденних образів відмінно підійдуть сумки стандартної прямокутної, квадратної та трапецієподібної форми. Також на піку популярності зараз сумка-багет, відро, півмісяць, кругла, клатч-пельмень, сумка-карго, м’які шопери.

01 Форма

@loewe

02 Форма

@reeprojects

03 Форма

@hm

04 Форма

@trussardi

Шукай EVA Blog в Instagram

Розмір

У моду вриваються великі й об’ємні сумки (розмір XXL). Але не потрібно одразу впадати в крайнощі, моделі середніх розмірів також залишаються актуальними. А ось мікросумочки стали відходити на другий план, хоча все ще можна помітити їх на показах.

Але якщо ви підбираєте аксесуар до вечірньої сукні або на вихід, можна придивитися до об’ємних клатчів, які слід носити під пахвою, крос-боді на довгому ремінці або ланцюжку.

05 Розмір

@ferragamo

06 Розмір

@jilsander

07_1 Розмір

@laurenralphlauren

08 Розмір

@furla

Цікаво на тему: Як одягнутися на ідеальне побачення

За кольором ременя, взуття, аксесуарів

Багато хто вже давно перестав керуватися правилом “сумка повинна поєднуватися із взуттям”, оскільки мода стала досить гнучкою і не терпить суворих правил. Але така комбінація все ще залишається допустимою. Також сумку можна поєднувати з іншими аксесуарами, наприклад, з поясом. Тут важливо не переборщити й віддавати перевагу лише кільком відтінкам для створення лука, щоб не виглядати як світлофор.

І ще… Вибираючи сумочку під той чи інший образ, не забувайте, що її фурнітура має бути в колір аксесуарів (золото поєднується із золотом, срібло – зі сріблом).

09 За кольором ременя, взуття, аксесуарів

@staud.clothing

10 За кольором ременя, взуття, аксесуарів

@noiranca

11 За кольором ременя, взуття, аксесуарів

@fendi

Ніяк без яскравих акцентів

Додай фарб у свій образ за допомогою яскравої сумочки. Такий акцент буде доречним, коли одяг має нейтральні відтінки. Особливо класно сумочка заграє в більш холодну пору року, коли ми віддаємо перевагу практичному і темному одягу.

Колір можна вибрати абсолютно будь-який, навіть найсміливіший, на який ти раніше ніколи б не наважилася.

12 Ніяк без яскравих акцентів

@givenchy

13 Ніяк без яскравих акцентів

@prada

14 Ніяк без яскравих акцентів

@jilsander

Комбінуйте з верхом або низом одягу

Це ще один безпрограшний варіант, який допоможе створити гармонійний look. Сумку можна підібрати під колір куртки, піджака, кофти, сорочки тощо.

Точно за такою ж схемою можна експериментувати з джинсами, штанами та спідницями. Просто підберіть у тон сумочку, таким чином ви гарантовано створите привабливий і модний образ.

15 Комбінуйте з верхом або низом одягу

@noiranca

16 Комбінуйте з верхом або низом одягу

@noiranca

17 Комбінуйте з верхом або низом одягу

@reeprojects

Цікаво на тему: 5 трендових речей, які мають бути у твоєму гардеробі

Чорне та біле – класика, яка не втрачає своєї актуальності

Образи в стилі total black або total white ідеально доповнять контрастні сумки. Також можна не тільки грати на контрасті, а ще й поєднувати білу сумку з білим одягом, а чорну – з чорним.

18 Чорне та біле

@ferragamo

19 Чорне та біле

@ferragamo

20 Чорне та біле

@thestyleograph

Універсальний варіант

Є така думка, що чорна сумка підійде під будь-який образ. Але давайте будемо відвертими, іноді вона має зовсім недоречний вигляд. Тому стилісти рекомендують віддавати перевагу сумочкам тілесного відтінку (бежевого, пудрового, світло-коричневого, персикового тощо). Вони гармонійно впишуться в будь-який гардероб.

21 Універсальний варіант

@chloe

22 Універсальний варіант

@fendi

23 Універсальний варіант

@cultgaia

24 Універсальний варіант

@thestyleograph

Зізнавайтеся, взяли собі на озброєння кілька варіантів підбору сумочки під образ? Напишіть, які з них сподобалися найбільше. 

А ще не забудьте поставити вподобайку статті ❤️

Читайте також:

21 Серпня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *