Як одягтися на ідеальне побачення

Отже, у вас намічається перше побачення! Це хвилюючий момент, бо всі ми відчуваємо невеликий стрес, коли настає час підбирати ідеальне вбрання. Особливо це стосується тих, хто довго відкладав романтику через перегляд улюбленого серіалу… і тих, хто повертається до гри після довгої перерви!

Час читання: 12 хвилин та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

Пам’ятайте, що перше побачення – це перше враження. Упевнена, що кожна з вас хоче виглядати привабливо та продемонструвати свій індивідуальний стиль. Тут головне не переборщити. Адже ця грань між монашкою в законі та циганським шиком дуже тонка: надто зухвало чи нудно, недбало, яскраво, не доречно. Але не варто перейматися – рішення є.

Образи для побачення

Щоб процес вибору вбрання та підготовка пройшли на лайті, я зібрала в цій статті поради, які допоможуть вам уникнути деяких найпоширеніших помилок у виборі одягу для першого побачення і не тільки. Взявши на озброєння основні рекомендації, ви зможете насолоджуватися побаченням із комфортом та впевненістю!

Правило трьох “К”

Намагайтеся дотримуватися правил трьох “К”: КУДИ, з КИМ і КОЛИ. Дуже легко запам’ятати й, отримавши відповідь на ці питання, ви легко розв’яжете “гардеробне” завдання і зрозумієте як вам одягнутися.

Погодьтеся, якщо в умовах “КАТОК та ДРУЗІ”, то явно вибір спідниці-олівець не буде на першому місці.

Правила вибору одягу для побачення

Поради щодо вибору нарядів для побачення

Якщо правила трьох “К” вам недостатньо, є ще кілька порад, які, я впевнена, всі знають, але часто нехтують ними:

  1. Завжди вибирайте вбрання для побачення в залежності від місця його проведення.
  2. Для формальних побачень підійдуть складні та структуровані фасони, а для більш невимушених випадків – вільні силуети.
  3. Одягаючи шкіряну куртку, щільну сорочку або штани, обов’язково доповніть образ більш жіночними елементами, наприклад, взуттям на високих підборах або блузкою з декоративними елементами.
  4. Переконайтеся, що вам комфортно і ви впевнено ходите на підборах, інакше є ризик виглядати ніяково.
  5. Підкреслюйте свою індивідуальність за допомогою деталей в одязі.

Ну все, теорія із нудними правилами закінчена – переходимо до візуальних прикладів.

Цікаво по темі: Як сформувати гардероб по архетипу?

6 нарядів для побачення, які справлять враження

Я зібрала для вас шість місць, шість нарядів та стільки ж прикладів. Так що вперед: озброїлися пальцем для скрола по екрану телефона, зосередили увагу і погнали вибирати.

6 нарядів для побачення

1. Вибираємо вбрання для першого побачення

Перші побачення, як правило, є найбільш хвилюючими, тому створити лук для них найскладніше. Кожна з нас ходила на перше побачення і знає, який тиск має бажання справити приємне враження і яке занепокоєння викликає питання “що вдягнути?”. Якщо знайти золоту середину між полірованим та невимушеним одягом – ви на шляху до успіху. Найважливіший критерій у підборі вбрання – образ має бути одночасно жіночним та максимально привабливим.

Варіанти та поради:

  • Стильна спідниця, топ, сорочка чи блузка, взуття на невисоких підборах – ідеальний варіант, який виглядає вишукано та водночас невимушено.
  • Вибирайте світлі кольори та м’які тони замість чорного, образ має бути чистим, але не надто структурованим.
  • Мереживо, ніжні візерунки та прості оборки – теж відмінні варіанти, але не забувайте про свій індивідуальний стиль.

01 Вибираємо вбрання для першого побачення

@micahgianneli

02 Вибираємо вбрання для першого побачення

@micahgianneli

2. Збираємось на побачення в кіно

Похід у кіно – це традиційне побачення, яке подобається всім парам. Якщо ви йдете на перегляд фільму, то перше побачення вже було і можна трохи розслабитися при виборі суперлука. Хоча в цьому випадку не потрібно підбирати одяг, як для вечері в дорогому ресторані, але деякі зусилля до вибору вбрання все ж таки доведеться докласти. Звичайно, ви захочете мати чудовий вигляд, але при цьому вам має бути зручно.

Цікаво по темі: 10 найкращих трилерів сучасності

Варіанти та поради:

  • Це побачення вимагає стильного вбрання, в якому ідеально поєднуються повсякденність та ошатність.
  • Штани та симпатичний топ – найкращий варіант, ніж надмірно ошатні сукні чи спідниці. І тут краще відмовитись від класичних джинсів і зробити вибір на користь більш вишуканих фасонів.
  • Але якщо дуже хочеться джинси, то вибирайте їх із широким кроєм або джинси-клеш.
  • А виграшно завершити образ для побачення в кіно допоможуть туфлі на невисоких підборах.

03 Збираємось на побачення в кіно

@micahgianneli

04 Збираємось на побачення в кіно

@clairerose

3. Створюємо образ для побачення за вечерею

Вечеря – одне з найромантичніших та найвишуканіших побачень. Розумію, що епоха вечірніх суконь пройшла і ресторан – це вже не шик, а просто лише місце, де снідають та обідають… Але все ж таки це побачення. Тому для нього потрібне неймовірне вбрання: щось зі стильного, дорогого, але не зухвалого. Ідеальний вибір – це сукня чи костюм.

Варіанти та поради:

  • Вибираючи сукню, зупиніть свій вибір на тому, у якого поділ нижче коліна.
  • Фасон має бути елегантним і приталеним, але водночас зручним.
  • Ви можете додати трохи індивідуальності у вигляді стильних деталей, таких як тонкі вирізи, спущені плечі, прозорі вставки.
  • Що стосується кольору, то чорний і білий найкраще підходять для створення відмінного враження, їх можна носити окремо або в мінімалістичному візерунку.
  • Для завершальних штрихів підійдуть чорні босоніжки на підборах, маленький витончений клатч і легкі прикраси.
  • Ті ж поради відносяться і до вибору костюма: мінімум поєднань кольорів, стримано, але на грані виклику, трохи з натяком на секс.

05 Створюємо образ для побачення за вечерею

@micahgianneli

4. Побачення на пляжі – справжній виклик у створенні образу

Неважливо, чи збираєтеся ви на пікнік у парку, шашлик на річці або просто плануєте весело провести час, купаючись у променях літнього сонечка, літо – це завжди чудова нагода для побачення на відкритому повітрі на пляжі. Хоча це не найпростіше вбрання для побачення, воно може стати чудовою можливістю урізноманітнити ваш повсякденний стиль.

EVA в инстаграм

Варіанти та поради:

  • Легкі, струмені й повітряні матеріали – мабуть, найкраща база для пляжного вбрання.
  • Також можна вибрати одяг із шифону та легкої бавовни. Ці тканини не дадуть замерзнути від легкого вітерця, навіть якщо гріє сонце, а також допоможуть виглядати досить спокійно.
  • Сукня міді або максі завжди має прекрасний жіночний вигляд, у той час, як джинсові шорти виглядатимуть сучасно.
  • Костюм з шортів і сорочки теж буде доречним – зручний і легкий комплект підійде кожному.
  • Не важливо, що ви виберете, головне не забудьте про яскраві кольори та принти.
  • Для завершення образу рекомендую сандалі та стильний солом’яний капелюх.

06 Створюємо образ для побачення за вечерею

@aninebing

07 Створюємо образ для побачення за вечерею

@thestyleograph

5. Несподіване побачення на концерті

Вбрання для концерту може стати ще складнішим, якщо ви одягаєтеся для побачення. Головне – це знайти образ, який успішно поєднує в собі одночасно і практичність, і жіночність.

Варіанти та поради:

  • Ідеальне поєднання – це шкіряна куртка з вузькими скінні чи спідницею максі, плюс кеди, кросівки, берці чи чоботи на підборах.
  • Куртка зробить образ стильним, а джинси та зручне для вас взуття додадуть комфорту і створять стрункий силует.
  • Доповніть образ білою футболкою або майкою.
  • Також не забувайте про деталі. Вишивка або мінімальні аксесуари додадуть цьому сміливому вбранню особливий шик.

08 Несподіване побачення на концерті

@anunanna

6. Чи підійде щось повсякденне

Якщо кохана людина запрошує вас на чашку запашної кави з подальшою прогулянкою в парку, то без затишного та невимушеного вбрання просто не обійтися. Для такого випадку немає нічого кращого, ніж джинси. В цілому, джинсова тканина – відмінний варіант, але тут важливо те, з чим ви її одягнете, щоб створити “вбивче” вбрання. Поєднання джинсів з більш ошатними речами дозволить створити образ одночасно розслаблений та елегантний.

Варіанти та поради:

  • Джинси та блейзер – ідеальне рішення, але мініспідниця та джинсова куртка теж підійдуть.
  • Не забувайте також про яскраві та строкаті кольори й комфортні тканини.
  • Шльопанці або туфлі на низьких підборах, сонцезахисні окуляри та годинник – ідеальні невимушені аксесуари, що доповнять це вбрання для побачення.

09 Чи підійде щось повсякденне

@aninebing

10 Чи підійде щось повсякденне

@toryburch

Що не слід одягати на перше побачення

Відвертий одяг

Коли йдеться про вбрання для першого побачення, скромність може залишити у вашого супутника бажання більшого, але це не означає, що потрібно вдягнути рясу та сховати все.

Виберіть ОДНУ зі своїх переваг і не соромтеся її демонструвати. Ви закохані у свої плечі? Одягніть сукню з вирізом на плечах! Пишаєтесь своїми підтягнутими ногами? Мила мініспідниця з високою талією – ідеальний спосіб підкреслити їх.

11 Відвертий одяг

@blumarine

Супервисокі підбори

Залиште вдома туфлі на високих підборах, вони просто не підходять для першого побачення! Адже понад усе ви хочете, щоб вам було зручно! Якщо весь вечір ви будете зосереджені на тому, щоб ходити на підборах, то не зможете поводитися природно і зосередитися на собі.

Залишіть сексуальні шпильки для третього або четвертого побачення, а цього разу скористайтеся парою зручного взуття, наприклад, милими сандалями з відкритим носком, або туфлями на невеликому підборі, або ботильйонами на блочному підборі. Підбори до 5 см на взутті – це гарне правило для перших побачень.

Високі підбори

Светр

Подумайте ще раз … І прийміть правильний вибір, в якому немає светра. Якщо сильно захотіти, можна й піжаму вдягнути, щоб виглядати мило, але не для першого побачення!

Ви ж не хочете, щоб у вашого потенційного партнера склалося враження, що ви ліниві та неохайні. Натомість вибирайте симпатичні та зручні штани, джинси або сукню.

12 Светр

@fendi

Велика кількість яскравих прикрас

Ланцюжки, годинники, кільця і браслети є необхідними прикрасами для більшості нарядів, але коли йдеться про перше побачення, не варто перевантажувати своє вбрання великою кількістю прикрас, що відвертають увагу!

Занадто багато прикрас перевантажить ваш образ і може відволікти вашого супутника, коли ви намагаєтеся утримати його увагу.

13 Велика кількість яскравих прикрас

@givenchy

Прозорі тканини – не ваш вибір

Не подумайте, що я ханжа… Я великий шанувальник сексуальної прозорої тканини, наприклад, блузки або милого топа, але для першого побачення це не підходить. Уникайте прозорого верху та низу на побаченні номер один. Пам’ятайте, є час та місце для прозорих речей, але для першого побачення та першого враження це надто ризиковано.

14 Прозорі тканини

@stylesightspotlight

Незграбна я

У кожного з нас є улюблені старі туфлі, сумочки та піджаки. Навіть якщо вони виглядають трохи гірше, ніж зазвичай, ми просто не можемо змусити себе розлучитися з ними. Ніхто не каже вам викидати старі речі, просто залиште їх удома, коли підете на перше побачення!

Цікаво по темі: 9 речей, які потрібно додати до свого гардеробу у 2023 році

Ви ж не хочете створити враження, що ви неохайні чи неакуратні. Не одягайте м’ятий одяг, з дірками та плямами – це стосується повсякденного вибору не лише першого побачення. Вбрання має бути акуратним, чистим і таким, що межує з професійним. Це дуже важко зробити в пошарпаному одязі, навіть якщо це старі улюблені речі!

15 Незграбна я

@diesel

Панчохи в сіточку та з візерунком

Панчохам у сіточку та з візерунками не місце на першому побаченні! Як би я не любила симпатичні панчохи, у світі моди вони мають трохи негативне тавро. Якщо вам подобаються панчохи, вибирайте колготки темнішого відтінку з милою спідницею та чоботями, а не в сіточку або з візерунком.

16 Панчохи в сіточку та з візерунком

@thestyleograph

Головна порада – не носіть одяг, який не схожий на вас! Будьте собою! Ніколи не бійтеся і не соромтеся того, що інші люди думають про ваш одяг. Він є способом номер один розповісти про свою індивідуальність ще до того, як ви ближче познайомитеся з  людиною. Приходьте на перше побачення в тому, в чому вам комфортно і що дозволяє вашій особі сяяти!

Які речі ви уникаєте вдягати на побачення? Пишіть у коментарях!

Читайте також:

1 Лютого / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *