Найтрендовіші браслети для створення стильних образів

Браслет — унікальний ювелірний виріб. Він може бути простим і лаконічним, але ідеально завершити образ або зробити його трендовим, якщо взяти актуальну для сезону модель. Якщо хочете оновити скриньку модними прикрасами, має сенс купити браслет. До того ж це аксесуар, який практично завжди ідеально підійде під вечірній образ, навіть якщо мінлива мода знову змінила курс. Подивитися і придбати браслети в трендовому дизайні можете за посиланням, а ми розповімо про головні тенденції прийдешнього сезону.

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Браслет

Шукай EVA Blog в Instagram

Браслети-ланцюжки

Пам’ятаєте тренд на масивні ланцюжки на шию? Об’ємні, важкі з великими ланками. Подібні ланцюжки поступово втрачають свою популярність, багато в чому через те, що їх було не так просто вписати в повсякденний образ, що не скажеш про браслети. Стилісти цього сезону пропонують спробувати акцентні браслети з великими ланками. Інше рішення — багатошарові аксесуари з кількома ланцюжками, які нагадують чоловічі дизайни.

Браслети-ланцюжки

Цікаво на тему: Найкращі прикраси в українському стилі: гердан, силянка, коралі

Масивні браслети рідко мають стандартне плетіння. Це радше ілюзія на плетіння. Однак їх куди простіше поєднувати з усіма образами. Єдина складність може виникнути, якщо вдягнути об’ємний теплий светр з великими манжетами. У такому разі єдиним порятунком буде закочування рукавів.

Масивні браслети-ланцюжки

Браслети з кольоровим камінням

Самоцвіти — справжній тренд прийдешнього сезону й охоплює він буквально всі прикраси: від обручок до браслетів. Перш за все, це пов’язано з тенденцією на натуральність у всіх її проявах. І хоча діаманти — природний мінерал, багато стилістів радять цього сезону утриматися від дорогоцінного каменю на користь натуральних самоцвітів. 

Браслети з кольоровим камінням

Цікаво на тему: Що таке сережки-кафи та як їх правильно носити

Щоправда, тут треба зробити застереження, що кольорові камені теж бувають дорогоцінними. Наприклад, стилісти радять носити смарагд і сапфір, які нерідко коштують дорожче за діамант. У цього тренду є унікальна перевага — ви можете мати модний вигляд, незалежно від вашого бюджету. Дозволяє дохід купити смарагд, купіть смарагд. Ціна смарагду кусається, візьміть аксесуар із кварцом.

Самоцвіти

Браслети з перлинами

Про перлини не припиняють говорити вже кілька років. І навряд чи припинять у цьому або наступному сезоні. Вони буквально підкорили всі Тижні Моди. Шпильки з перлинами вже відходять на задній план, а ось ювелірні вироби активно набирають обертів. Якщо діорки вам уже набридли, то спробуйте додати в аксесуарну групу браслет з перлинами.

Браслети з перлинами

Цікаво на тему: 15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Однак і цю прикрасу потрібно носити з розумом. Можна зустріти інформацію, що браслети з перлинами перейшли в категорію бази. Це дійсно так, якщо ми говоримо про лаконічні моделі, які матимуть гарний вигляд і з діловим костюмом, і з вечірньою сукнею. Але якщо ми говоримо про браслети кліф, які мають символічний декор у вигляді конюшини, то це скоріше романтичний і повсякденний стиль, який буде непросто поєднуватися з casual образами.

Перлини

А який вам варіант браслета сподобався найбільше? Напишіть у коментарях.

 

Читайте також:

9 Листопада / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *