Модні шапки 2022-2023: як обрати

Колекції жіночих головних уборів 2023 року включають стильні шапки та інші аксесуари різних стилів і моделей. Давайте поговоримо про тенденції шапок осінь-зима 2022/2023.

Час читання: 5 хвилин та склянка лате ☕

статья доступна на русском языке

Якщо говорити про те, що нового запропонують законодавці моди в найближчому майбутньому, то можна з упевненістю сказати, що колір важливий у будь-якому елементі жіночих шапок 2023.

Модні шапки 2022-2023

Не проходьте повз яскравих моделей в таких кольорах:

  • рожевий;
  • блакитний;
  • фуксія.

Багата палітра і сезонні орнаменти вплинуть на моду шапок 2023 року, прикрашаючи головні убори в’язаними складовими, принтами і кольорами, хитромудрими абстракціями і геометричними фігурами.

Шукай EVA Blog в Instagram

Шапка біні

Біні — це шапка на товстій гумці з відворотом, яка щільно прилягає до голови. Насправді, до біні можна віднести майже всі шапки, які ми звикли носити. Багатенько брендів представили варіанти в різних кольорових рішеннях. Залишати просто кольорову шапку декому здається сумно, тому є моделі з гаманцями пришитими спереду… Чому б ні, зручно, чи не так?

01 Шапка біні

@emilisindlev

02 Шапка біні

@fendi

Цікаво по темі: 10 головних модних тенденцій взуття осінь-зима 2022-2023

03 Шапка біні

@hm

Шапка біні чудово виглядає як зі стьобаною курткою і світшотом, так і з пальто оверсайз.

04 Шапка біні

@mmequeenb

05 Шапка біні

@darjabarannik

Хустка

Красуні, які люблять шик та блиск, який же головний убір обрати вам під шубу або плащ? Мені здається, що хустка — це саме те, що треба. Тим паче, сьогодні їх така кількість, що очі розбігаються: легкі та утеплені, шкіряні та вовняні, вибирайте будь-які на свій смак.

06 Хустка

@zara__europe

07 Хустка

@santinni_london

08 Хустка

@reserved

Берет

Виринувши з 70-х далекого 19-го століття, у 2022-у берети знову вийшли на модні арени!  Якщо спогади про берет у вас закінчуються на образі Пушкарьової, то рекомендую передивитися ще якісь варіанти. В сезоні 2022-2023 рекомендують обирати однотонні берети, адже саме вони зроблять ваш образ елегантним та витонченим.

09 Берет

@balmain

Якщо хочете поекспериментувати, зробіть акцент у вбранні, обравши моделі зі смужками або яскравими кольорами.

10 Берет

@ganni

Цікаво по темі: 7 трендових сумок осінь-зима 2022-2023

Панама

Ще десять років тому цей головний убір вважався виключно пляжним аксесуаром. Але сьогодні панами вдало комбінуються з повсякденним стрітвір-вбранням та зігрівають у холоди. А ще панама стала улюбленим аксесуаром всіх реперів, хіпхоперів та стрітстайлерів в останні роки.

11 Панама

@tommyhilfiger

12 Панама

@maisonvalentino

Балаклава

Балаклава ніколи не сприймалася, як річ для фешн показу. Максимум, цей аксесуар доречний лише для гірськолижних прогулянок або в якості спецодягу. Але цією зимою балаклава вийшла на подіум і потрапила в саме серденько всіх модниць. Аксесуар неоднозначний, але тим не менш продається і виробляється просто в нереальних кількостях і варіаціях.

13 Балаклава

@maxmara

14 Балаклава

@maxmara

Якщо вам здається, що однотонна балаклава недостаточно оригінальна, поспішу вас порадувати — бренди створили і для вас аксесуар з родзинкою.

15 Балаклава

@annasui

16 Балаклава

@benetton

Шкіра чи хутро, а може нитки?

В’язана шапка — товста пряжа, тоненькі коси, смужки, об’єм або помпони. Байдуже, яким способом буде створена ваша шапка, якщо вона в’язана — це вже тренд.

17 Шкіра чи хутро

@closedofficial

Хутряна зимова шапка або панама з натуральної або штучної овчини ідеально підійде для холодної пори.

18 Шкіра чи хутро

@louloudesaison

Шкіряні панама та хустка чудово підходять до стилю кежуал, тому так часто ми бачили їх не тільки на показах, а й на світлинах багатьох селеб. Раджу міксувати їх з іншими матеріалами, наприклад, коттоновими або в’язаними речами.

19 Шкіра чи хутро

@dailystyle__fashion

Трендова палітра — з вогня у воду

Синій — сьогодні модними вважаються будь-які відтінки синього, особливо ніжний “тіффані”. Поєднуйте їх з чорним, зеленим і світлими відтінками.

20 Трендова палітра

@smythsisters

Зелений — у топі темні та глибокі тони, які не змінилися з минулого року. Зелений колір чудово поєднується з бежевим та білим.

21 Трендова палітра

@b_oneofakind

Рожевий – вдалу партію базовому гардеробу складуть як яскраві, інтенсивні відтінки, так і приглушений рожевий.

22 Трендова палітра

@babba

Нюд — ніжний бежевий, білий, світло-сірий відмінно підходять до будь-якого луку. Мій топ — це монолук в нюд кольорах.

23 Трендова палітра

@sentaler

Трішки про актуальні принти

Клітинка — варіант для шанувальниць благородної класики. Елегантні капелюшки, кепки, панами, все це сьогодні можна знайти всюди, адже клітинка знову в тренді.

24 Трішки про актуальні принти

@micahgianneli

Гусяча лапка — такий орнамент стильно виглядатиме як з витонченим дрес-кодом, так і з будь-яким комфортним образом на кожен день.

Смужка, можливо, навіє вам дитячі спогади, шапку-півник чи “шапку-космонавт”. Не буду сперечатись і виправдовувати смужки, бо так і є. Щось з дитинства, дещо з подіумів і “вуаля” — новий тренд на наступний рік.

25 Трішки про актуальні принти

@loewe

Ну що, як вам тренди для цієї зими, очікувані чи не дуже? Я, наприклад, не чикала балаклаву, а вона витримала зиму 2021 року і стала ЩЕ популярнішою в 2022. Уявляєте, що буде в наступному?

Читайте також:

7 Листопада / 2022 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *