28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє більшості максимально розслаблений одяг, чітка геометрія ділових костюмів знову захоплює увагу. Office core впевнено закріпився в трендах моди 2024, і схоже, що в різних прочитаннях залишиться в модних гардеробах на тривалий час. Тож пропоную поглянути, які особливості в цього стилю, і які варіанти осмислення пропонують блогери, стилісти та модні бренди.

Стилістичні особливості office core

1-Офіскор

Тренд office core, безперечно, бере свій початок в діловому стилі. Відповідно, йому буде властивий перелік знакових речей:

  • костюми-двійки або трійки;
  • жилети, особливо приталені;
  • спідниці-олівці;
  • жакети;
  • класичні штани та брюки палаццо;
  • туфлі-човники або з ремінцями;
  • лофери та оксфорди.

Також в цей стиль впишуться строгі сукні, елегантні блузи, білі сорочки, прямі пальто, тренчі, речі з виразними геометричними комірцями та подовженими манжетами.

1 Office core

@maxmara

Для ділового стилю та office core як його послідовника важливою є якість матеріалів та крою. Тканини, що легко псуються та не тримають форму, складки й заломи в невідповідних місцях здешевлюють річ, тому від них краще відмовитись.

Шукай EVA Blog в Instagram

Але не варто ставити знак рівності між діловим стилем та office core. Якщо перший — більше про соціальну роль та формальність, то другий — розслаблене прочитання образів, поєднання діловитості та фемінності.

Цікаво на тему: Мудборд як інструмент формування свого стилю

Головні риси тренду office core (або ж, як його ще називають corpcore) — чіткість ліній та структурність образу, які транслюють впевненість у собі. Але не безстатево суворо, а з нотками жіночної сексуальності. Одяг у цій естетиці можна адаптувати, робити його не таким формальним. Тому речі ділового стилю в office core гарно поєднуються з більш кежуальними, наприклад, жакет з худі, футболками тощо.

2 Office core

@gigi_schmiitz

Колірна гама office core, як і ділового стилю, досить спокійна. Основу складатимуть чорний, темно-синій, сірий та бежевий кольори. Можливі також варіанти одягу у білій або спокійній пастельній палітрі, зокрема, у пудровому та ніжно-блакитному відтінках.

Зверни увагу, що важливо перегукування кольорів в образі. Це стосується не лише одягу, а й взуття, прикрас та аксесуарів.

Виразні акценти принти не властиві стилю office core. А от дрібна клітина або смужка внесуть ненав’язливе різноманіття в образ.

Важливою стильовою особливості office core є окуляри. Якщо не носиш для зору, то можеш використати модель з прозорими лінзами. Найпопулярніший варіант оправи — чорний. Загалом вона має бути тонкою, виглядати досить строго та спокійно.

3 Office core

@sobalera

Цікаво на тему: Трендові прикраси для модного літнього образу 2024

Які ще аксесуари чудово впишуться в образ в стилі office core:

  • сумка тоут;
  • краватка;
  • дорогий годинник;
  • заколка-краб;
  • сережки-пусети.

4 Office core

@lindatol_

Стиль office core передбачає доглянуте волосся, з акуратною укладкою (часто гладкою), пучком або стриманим хвостом.

5 Office core

@kristenanniebell

Макіяж переважно нюдовий, можливо з акцентними червоними губами. Є і мікротренд office siren, який надихається естетикою 90-х. Ти напевно вже бачила у TikTok ролики з мейками в цій стилістиці, які запам’ятовуються акцентними губами з темним контуром.

Цікаво на тему: Леопардовий тренд: як носити тваринний принт

Образи з костюмами в стилі office core

Діловий стиль  та костюм — це ідеальний метч. Office core позбавляє його надмірної формальності та відкриває простір для стилізації до найрізноманітніших подій:

  • костюм як самостійне вбрання без додаткового верху;
  • розслаблена нюдова гамма для зустрічей з подругами на каву;
  • лляна трійка з кросівками як повсякденний лук;
  • сексуальний образ з білизняним верхом для святкових подій.

6 Office core

@mariaherediao

7 Office core

@jealizee

8 Office core

@mdfhima

9 Office core

@elliavrram

Костюм в діловому стилі сам по собі є досить завершеним вбранням. Це може бути класична пара (жакет та брюки, спідниця), костюм-трійка (з приталеним чи вільним жилетом) або пара з брюк та жилету як самостійний лук. Стиль office core цікаво грає з балансом, поєднує маскулінні та фемінні нотки. Геометричність ліній навіть такий типово жіночий предмет гардероба як корсет робить більш стриманим та формальним. А оверсайз крій, посадка якого відсилає до певної брутальності чоловічих речей, в загальному вбранні круто доповнюється виразно жіночними аксесуарами, взуттям та червоною помадою.

10 Office core

@antonelashehii

11 Office core

@pamelaanderson

12 Office core

@byv.attire

13 Office core

@hm

Ще одна ідея, як зробити образ з оверсайз костюмом у діловому стилі більш жіночним, — додати під жакет проміжний шар з контрастної тканини, що струменить. Це може бути шовковий довгий шарф, вільна сорочка чи блуза на запах.

14 Office core

@toteme

Цікаво на тему: Особливості стилю Baddie Aesthetic

Спідниці-олівці: варіанти стилізації office core

Хоч спідниця-олівець і асоціюється з досить вираженою жіночністю, те, як вона заграє в образі, дуже залежить від посадки та додаткових акцентів. Наприклад, цікавий варіант стилізації — туфлі з відкритою п’яткою під носок. Висока посадка у поєднанні з  приталеним жакетом, гостроносим взуттям та червоними губами створить строгу, досить формальну, але все одно фемінну картинку.

15 Office core

@michaelkors

А от спідниця-олівець з низькою посадкою, доповнена жакетом вільного крою та сорочкою виглядатиме показово нейтрально. Нотки зухвалості образу можуть додати шорти-боксери, що стирчать над спідницею та візуально підіймають лінію талії.

16 Office core

@modeetchien

Цікаво на тему: 9 порад, як одягатися стильно і недорого

Ідеї образів з жилетами

Жилет класно виглядає і як самостійний верх, і у поєднанні з сорочкою чи блузою. Подовжені моделі вільного крою чудово доповнюють брюки палаццо, які з тренду вже стали базою у гардеробі багатьох дівчат. Короткі та приталені жилети допоможуть підкреслити фігуру. Їх можна комбінувати як зі штанами, так і зі спідницями.

17 Office core

@jen_wonders

17 Office core

@ulkar.mirza

Лляний жилет у поєднанні з білим низом (модною бавовняною спідницею чи легкими штанами) стане зручним варантом адаптації стилю office core під спекотні літні дні.

18 Office core

@belenchuuus

19 Office core

@andreanahle

Окремо виділю жилети, крій яких нагадує формою чоловічий піджак, від якого відрізали рукава. Такий одяг даватиме маскулінний контраст з ніжними тканинами блузи, сорочки або топа, допоможе створити досить дуальний лук. Окрім того, з гострим носком, виразними прикрасами та акцентною сумкою такий жилет навіть в закритому образі підкреслить жіночність.

20 Office core

@nadiaelok

Цікаво на тему: Що таке athflow: особливості нового модного тренду

Жакети — база office core

Я вже розповідала про стилізацію жакетів (якщо пропустила, читай ось за цим посиланням). Якими ж вони мають бути в естетиці тренду office core? Розглядай моделі з чіткими лініями, з досить цупких тканин. Бажано вибирати однотонні жакети, але можуть бути й у дрібну клітину чи смужку. Окрім варіантів з прикладів вище, літом 2024 комбінуй їх з бермудами. Жакети можуть бути як чоловічого крою, так і приталені. Підкреслити силует допоможуть ремені.

21 Office core

@alexandermcqueen

22 Office core

@modeetchien

23 Office core

@gigi_schmiitz

24 Office core

@susirejano

25 Office core

@deme_love_

26 Office core

@susirejano

27 Office core

@silvanaruiu

Цікаво на тему: 10 речей, які псують твій зовнішній вигляд

Мода нерідко відображає настрої, які є в суспільстві. Естетика тренду office core показує, що попри зручності віддаленої роботи, багато хто сумує за офісом з дев’ятої до шостої, розмовами з колегами за кавою та зібраними, структурними вбраннями. Тож якщо цей тренд і тобі відгукується, тисни лайк та зберігай посилання на статтю, щоб завжди мати під рукою ідеї цікавих образів в стилі office core!

Читайте також:

13 Травня / 2024 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *